Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אבל אני כן יכול להבין למשל טענות כנגד שליטת המערב/ארהב, תרבות הגייז, הטראנסים וכאלה. זה לא אומר שאני מסכים עם זה, רק שאני יכול להבין.

בגלל זה אני אומר, לשמוע את פוטין מתלונן על זה שהמערב כופה את הערכים ההומאים שלו, זה מובן לי.

אבל לא שמעתי אותו מדבר על איום קיומי, רק על הגמוניה וערכים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 43 דקות, David32 כתב:

נכון, אבל אני כן יכול להבין למשל טענות כנגד שליטת המערב/ארהב, תרבות הגייז, הטראנסים וכאלה. זה לא אומר שאני מסכים עם זה, רק שאני יכול להבין.

בגלל זה אני אומר, לשמוע את פוטין מתלונן על זה שהמערב כופה את הערכים ההומאים שלו, זה מובן לי.

איום קיומי במובן של העם הרוסי הוא לאו דווקא כמו שאתה רואה אותו. ומה שאתה מתאר, זה בהחלט נתפס כאיום קיומי שם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם אפשר, בשביל שהדיון יהיה מדויק, במקום המערב אנא כתבו המערב האפרו-להטבופ"קי

• מצחיק 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

איך אתה חושב שתעמולה רוסית מצדיקה פלישה לאוקראינה? שהם באו להילחם נגד הומואים ולסביות, מקדונלד'ס, איקאה והוליווד? לא, משכנעים אותם שרוסיה הקדימה תרופה למכה. שחיילים רוסים באוקראינה מגנים על המולדת.  שנאט"ו חימש את אוקראינה כדי לצאת במלחמה נגד רוסיה. שפנטגון היה מפתח באוקראינה נשק כימי וביולוגי, גם כזה שמסוגל לפגוע בצורה סלקטיבית ברוסים בלבד. ואני מעריך שרוב הרוסים מאמנים לזה.   

פורסם

נאט"ו באמת חימש ואימן את אוקראינה עוד לפני שפרצה המלחמה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, mikyl כתב:

איך אתה חושב שתעמולה רוסית מצדיקה פלישה לאוקראינה? שהם באו להילחם נגד הומואים ולסביות, מקדונלד'ס, איקאה והוליווד? לא, משכנעים אותם שרוסיה הקדימה תרופה למכה. שחיילים רוסים באוקראינה מגנים על המולדת.  שנאט"ו חימש את אוקראינה כדי לצאת במלחמה נגד רוסיה. שפנטגון היה מפתח באוקראינה נשק כימי וביולוגי, גם כזה שמסוגל לפגוע בצורה סלקטיבית ברוסים בלבד. ואני מעריך שרוב הרוסים מאמנים לזה.   

הרוסים האלה. מזל שלא אמרו שיש נשק גרעיני בעיראק, אה אוקראינה...

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 40 דקות, mikyl כתב:

תמיד עניין אותי איך הטענה הזאת מסתדרת עם זה שהרוסים צועקים שרוסים ואוקראינים הם עמים אחים 😂

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בתאריך 11.12.2022 בשעה 10:08, mikyl כתב:

הוא לא כזה טיפש ואומר את הדברים בצורה שונה. ויש לו שליחים שמעבירים את הרעיון בהרבה תוכניות תעמולה יום יום מלא שעות. המסר שנקלט הוא שכל מערב זה גאים/לסביות רוסופובים שמתים לפרק את רוסיה לחתיכות.  

לא צריך ללכת עד רוסיה, נשיא פולין בנה קמפיין שלם סביב אנטי להטב כדי לזכות בבחירות האחרונות. 

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 17 שעות, Coro כתב:

נאט"ו באמת חימש ואימן את אוקראינה עוד לפני שפרצה המלחמה.

נאט"ו חימש גם מדינות בלטיות ואחרים. אבל יש הבדל בין חימוש להגנה עצמית ובין  לצורך לצאת במלחמה. גם היום באמצע מלחמה אמריקאים מסרבים לספק לאוקראינה סוגי נשק מסוימים (כמו טילים ארוכי טווח). או שמישהו (חוץ מרוסים) מאמין שאוקראינה הייתה יוצאת בהתקפה נגד רוסיה?

לפני 16 שעות, RK כתב:

תמיד עניין אותי איך הטענה הזאת מסתדרת עם זה שהרוסים צועקים שרוסים ואוקראינים הם עמים אחים 😂

היום הם צועקים שכל האוקראינים נאצים.

פורסם
לפני 19 שעות, mikyl כתב:

ואני מעריך שרוב הרוסים מאמנים לזה.   

לפעמים אני שומע דברים בתוכניות בטלוויזיה הרוסית שקשה להאמין שזה נאמר.

כמו התמונה הזאת, מה עבר לאמא בראש? 🤔

image.thumb.png.5616de4aa1ec2dac06c521289b775c29.png

פורסם
לפני 44 דקות, Mikelt89 כתב:

יש להם S300, הם קיבלו גפארדים מגרמניה (ופרסו שילקות ברחבי המדינה), Iris-t, Nasmas וכ"ו. יכול לקרוא כאן.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Armed_Forces_of_Ukraine#Air_defense_systems

פורסם
בתאריך 16.12.2022 בשעה 16:31, Mikelt89 כתב:

הם לא מיירטים אף טיל שיוט מכיוון שאין להם נשק מתאים למטרה זו.

בתאריך 16.12.2022 בשעה 17:19, garicho כתב:

יש להם S300, הם קיבלו גפארדים מגרמניה (ופרסו שילקות ברחבי המדינה), Iris-t, Nasmas וכ"ו. יכול לקרוא כאן.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Armed_Forces_of_Ukraine#Air_defense_systems

כלי הנשק הללו אינם יכולים ליירט טיל שיוט מתקדם כמו Kh-101 מכיוון שאלה טילי שיוט חמקניים. למעשה גם לטילי שיוט לא חמקניים אין להם אפשרות ליירט.

הכול שקר וכזב בדיוק כמו שהסורים משקרים לגבי הפלות של טילים אוויר קרקע בתקיפות של חיל האוויר שלנו.

• רעיון גרוע 1

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...