Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
אחרי התלבטויות החלטתי לקנות רכב חדש (גם יד שנייה תופס).

הכיוון הוא רכב סופר מיני או מיני SUV (צעיר ללא ילדים) והשימוש העיקרי הוא נסיעה לעבודה וחזרה (50 ק"מ), אבל בעתיד הקרוב לנסיעות עירוניות.

חשוב לי ברכב: מערכות כמו בקרת שיוט אדפטיבית, שמירת נתיב וכו (מעולה לפקקים), מערכת סאונד טובה, בטיחותי, זריז וחסכוני

לפי הבדיקות שלי כרגע על הפרק: 
טויוטה יאריס הייבריד (חסכוני אבל קטן)
אופל קורסה (עונה לכל הדרישות, לא סגור לגבי חסכוני)
סיאט איביזה (קצת יקרה ביחס לאזור)
יונדאי קונה הייבריד שאמורה להגיע מתישהו השנה

אשמח להמלצות מהמומחים כאן

תודה!

פורסם

אם הרכב יסע בעיקר נסיעות עירוניות הייתי נמנע מגיר רובוטי באיביזה.

הקורסה לדעתי עדיפה מהיאריס, חזקה יותר,שקטה יותר,נוחה יותר.

היאריס תהיה חסכונית יותר בעיר עקב מנוע היברדי.

הייתי בודק גם את הפיגו 208, דומה מכאנית לקורסה אפ מציעה נוחות טובה יותר וסלון לדעתי מודרני יותר.

לחלק מהנהגים ההגה מסתיר את לוח המחוונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, yulianx כתב:

אם הרכב יסע בעיקר נסיעות עירוניות הייתי נמנע מגיר רובוטי באיביזה.

הקורסה לדעתי עדיפה מהיאריס, חזקה יותר,שקטה יותר,נוחה יותר.

היאריס תהיה חסכונית יותר בעיר עקב מנוע היברדי.

הייתי בודק גם את הפיגו 208, דומה מכאנית לקורסה אפ מציעה נוחות טובה יותר וסלון לדעתי מודרני יותר.

לחלק מהנהגים ההגה מסתיר את לוח המחוונים.

תודה!

ואם אנחנו מדברים על רכב יד שנייה (2017+) עם ק"מ יחסית נמוך, על מה היית ממליץ? עד 100K

פורסם

הקורסה נשארת, 208 אם הגיעה כבר ליד שניה.

אם תמצא קקטוס עם מנוע הבכיר 130 כ״ס אופציה מעניינת אם כי מאוד נדירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...