Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MPV 1998

GREEN.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

ברצוני לשתף/ להתייעץ

הרכב עשה 220000 ק"מ מונע בגז ב80,000 ק"מ אחרונים.

לאחרונה התפוצץ לי צינור מים, החלפתי אותו. במקביל התחלתי לראות קצת משחה על הפקק של הרדיאטור...

מיד אחרי שהחלפתי התחיל נזילת מים מאזור המשאבה. התקשרתי למוסך שהמליצו לי, אמר לי מיד "יש לחץ מהמנוע ואם מתפוצץ פעם שניה זה כנראה ראש מנוע, זרוק את הרכב".

ההתלבטות

1. להגיד יפה שלום לכרכרה.

2. אולי זה רק אטם ראש? האם כדאי לפתוח את המנוע? והאם המערכת גז מפריע לזה? מה יכולה לעלות העלות של התיקון בערך? (זה מנוע V6)

3. האם יש שוק למערכת גז יד שניה?

מה הייתם עושים? 

אשמח להכוונה

תודה לכם!

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

רק פרט נוסף.

המנוע סוחב ולא מתחמם.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

שבוע טוב,

אני הייתי מקבל חוות דעת ממוסך נוסף שאתה סומך עליו, אחרי בדיקה יסודית (לחף רגיל + לחץ הפוך).

שוק יד 2 למערכות הגז = 0 [עיקר העלות בהתקנה הולך על העבודה והכיוונים, לכן אנשים מעדיפים לשלם קצת יותר ולקבל מערכת חדשה עם אחריות].

פירוק המנוע לשיפוץ הראש יעלה 2,000 ש"ח לפחות, מערכת הגז לא אמורה להפריע לשיפוץ.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...