Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מגניב ששמתי לב עליו, 

בברלינגו ובפיקאסו, כאשר האיתות עובד יותר מ 30 או 40 שניות ,התיקתוק שלו נהיה קצת יותר חזק. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטוח שזה מתוכנן או שזה בעיית חשמל?😂

• מצחיק 1
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 16.6.2023 בשעה 11:59, Fraysa כתב:

אני מעדיף "קליפסים" מאשר מגרעת.

אצלי (סוזוקי קרוסאובר) יש גם תופסן וגם סקוץ' בריא בתחתית המרבד, נתפס היטב בסיבי ריפוד הרצפה, מצריך מאמץ אפילו כדי לשחרר לצורך שטיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

בטוח שזה מתוכנן או שזה בעיית חשמל?😂

צליל האיתות לא מתחזק אם אתה עומד במקום, למשל ברמזור עם איתות פועל.

רק אם אתה נוסע כשהאיתות פועל הרבה זמן ולא מזיז את ההגה, הוא מבין שאתה  שכחת להפסיק את האיתות ומגביר את הצליל שלו בשביל שיציק לך ותכבה.

כנראה שזה מתוכן ככה, למרות שאצל הצרפתיים לך תדע...😁

פורסם
לפני 11 שעות, Markm4 כתב:

משהו מגניב ששמתי לב עליו, 

בברלינגו ובפיקאסו, כאשר האיתות עובד יותר מ 30 או 40 שניות ,התיקתוק שלו נהיה קצת יותר חזק. 

גם בשברולט קרוז אם האיתות דולק הרבה זמן, אז מתחיל צפצוף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סביר להניח שזה פיצ'ר של הטנדר פורד שהוא מבוסס עליו (עצם זה שבכלל יש שם מחזיקי כוסות...)

לגבי הגומיה על הדלת - די ברור שזה 'אביזר' שעובדי צ'מפיון שכחו להוריד בזמן מסירת הרכב ולא משהו שהיה אמור להגיע ללקוחות, אבל דגם אחד שכן היה בו משהו דומה ולא בשגגה זה פיאט מולטיפלה:

FIAT MULTIPLA ELX | 2004 | ORANGE | 81674 km | details.- Japanese used  cars.Goo-net Exchange

על קצה הידיות שלו היו צ'ופצ'יקים מפלסטיק גמיש שמילאו בדיוק את הפוקנציה הזאת, בהיותו רכב משפחתי עם דלתות גדולות וילדים חסרי סבלנות. בכלל, זה דגם שעל כל הפיצ'רים שלו אפשר לפתוח שרשור נפרד, בדומה לטווינגו שלי.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

סביר להניח שזה פיצ'ר של הטנדר פורד שהוא מבוסס עליו (עצם זה שבכלל יש שם מחזיקי כוסות...)

לא לא, 

הכוונה היא לפתח יעודי / חור יעודי

בתעלות האוורור שבקבוק שתיה 1.5 ליטר נכנס לשם. 

( לדעתי מטומטם הדבר). 

פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

אבל דגם אחד שכן היה בו משהו דומה ולא בשגגה זה פיאט מולטיפלה:

קיים בצורה יותר מתקדמת בסקודה קודיאק:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 7.6.2023 בשעה 11:40, דוב המערות כתב:

פיזו 308 - אפשר לשנות את הצליל שהאיתות משמיע.

יש שלוש סוגים:

רגיל.

מעצבן.

בלתי נסבל.

אני חושב שגם בלנסר יש את זה

קרייזלר ניאון 2001 פתיחת תא מטען מתוך התא כפפות

קיבלתי אותו מתנה ושברתי את הראש איזה 20 דקות איך פותחים את התא מטען 

עוד מוזריות שלו לסוויץ יש מצב שכל האוטו מוחשך ורק הרדיו ממשיך לעבוד ונעזוב את זה שגם המפתח יכול להישלף תוך כדי שהסוויץ פתוח 

פורסם
Just now, cohen motor 377 כתב:

אני לא יודע אם כבר כתבו את זה כי כבר דיברו פה על פתחי התדלוק ומתלים לפקק 

שמתי לב שברכבי יונדאי יש על הדלת של פתח התדלוק מתקן כזה להנחת הפקק

נראה לי שגם בוואגיות יש את זה 

בלקסוס החדשות הדלת האחורית לא תיפתח אם הרכב מזהה מישהו באזור של הדלת ותדליק אור אדום בתאורת אווירה והידית שם עם מנגנון אלקטרוני שננעל ורק אחרי שהשטח נקי אפשר לפתוח את הדלת 

פורסם
לפני 8 דקות, cohen motor 377 כתב:

ברכבי יונדאי יש על הדלת של פתח התדלוק מתקן כזה להנחת הפקק

גם בגולף של זוגתי יש מקום לפקק, אבל השאלה היותר טובה היא למה בכלל צריך פקק... ברנו פשוט אין פקק, וכשמתרגלים לזה קשה לחזור אחורה.

• תוכן חדש...