Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש "להעתיק" פיצ'ר בטיחותי ויש ניסיון שיווקי גרוע כי אתם מחפשים גימיקים שימשכו קהל צעיר. אגב, אם כבר העתקתם - תשקיעו. האימפלמנטציה שלהם ממש מביכה.

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי התחיל עם ה3 איתותים אוטומטית בהזזת הידית? אני חושב שvag. זה באמת אחלה פיצ'ר שצריך להיות בכל רכב ונראה לי שזה בערך כבר המצב היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מי התחיל עם ה3 איתותים אוטומטית בהזזת הידית? אני חושב שvag. זה באמת אחלה פיצ'ר שצריך להיות בכל רכב ונראה לי שזה בערך כבר המצב היום.

עוד פלוס שיש לאיוניק: שם ניתן לבחור כמה איתותים יהיו בהזזת הידית - 3, 5 או 7. שלושה זה לדעתי מעט מדי, אבל בפיג'ו שלי אין שליטה על כך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

עד כמה שזכור לי, אופל התחילו עם זה. אני שונא את ה"פיצ'ר" הזה לגמרי. מעדיף איתות טיפש.

אם אתה מפעיל אותו בטעות, אתה רוצה לבטל, אז בתור עונש עושה לך 3 איתותים לכיוון השני.

עכשיו לדברים מוצלחים במכוניות שלי, לצערי לא כולם באותו רכב:

GPODBG_4158.thumb.jpg.f9f42042987e1746b3254ce330d24f1a.jpg

GPOABG_0671.jpg

PXL_20220217_121123152.jpg

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 34 דקות, el-chanan כתב:

עוד פלוס שיש לאיוניק: שם ניתן לבחור כמה איתותים יהיו בהזזת הידית - 3, 5 או 7

זה ניתן לשינוימבאמצעות קידוד גם ברכבי VAG

לפני 16 דקות, amosbmw כתב:

שונא את ה"פיצ'ר" הזה לגמרי. מעדיף איתות טיפש.

זה באמת מעצבן בפיצ'ר הזה, אך היתרון גדול מהחסרון (לדעתי)

פורסם
לפני 27 דקות, amosbmw כתב:

אתה רוצה לבטל, אז בתור עונש עושה לך 3 איתותים לכיוון השני.

בכל אוטו שהיה לי נגיעה לצד השני מבטלת ולא מאותת  לצד השני

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעה, Mech Morphix כתב:

בכל אוטו שהיה לי נגיעה לצד השני מבטלת ולא מאותת  לצד השני

בפיג'ו נגיעה לצד השני מאותתת לצד השני ולא מבטלת. וזה באמת קצת מרגיז, בעיקר כי עוד לא התרגלתי.

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

רעיון מוצלח/מבריק בקליאו 96 שהיתה לי אי שם בתחילת המילניום:

האפשרות למכור אותה

• מצחיק 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

לא יודע אם היה פה.
הדבר שהכי חסר לי:
יום קיץ מהביל , 30 מעלות, יוצא אל הרכב, מחזיק את כפתור פתיחת הדלתות 5 שניות והחלונות מתחילים לרדת מרחוק, האוויר החם שנכלא ברכב מספיר להתפזר קצת עד שאני מגיע אליו.
היה לי בואגית אחת

עריכה אחרונה על ידי maxcher
  • אהבתי 3
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 51 דקות, maxcher כתב:

לא יודע אם היה פה.
הדבר שהכי חסר לי:
יום קיץ מהביל , 30 מעלות, יוצא אל הרכב, מחזיק את כפתור פתיחת הדלתות 5 שניות והחלונות מתחילים לרדת מרחוק, האוויר החם שנכלא ברכב מספיר להתפזר קצת עד שאני מגיע אליו.
היה לי בואגית אחת

זה אחד הדברים שאהבתי באיביזה שהייתה לי.

היום יש לי מאזדה 3 שלא רק שאין לה את האופציה הזאת התקינו ברכב מרימי שמשות וסאנרוף ככה שגם אם אני רוצה בלתי אפשרי להשאיר חלון/סאנרוף  פתוח 😁

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

פתיחת חלונות הלחיצה ארוכה על השלט היו לי בשני פורד פוקוס בליסינג ולא באף מכונית אחרת עד השבוע - זה קיים ביאריס קרוב החדשה שלי
דברים נוספים שהיום הם כנראה מובנים מאליהם במכוניות חדשות אבל עד לפני כמה שנים לא הכרתי:

- הפעלת מפשיר אדים קדמי בלחיצת כפתור - פעם הייתי צריך לעביר למצב מפשיר אדים, להדליק מזגן ולהעביר לאוויר מבחוץ
- כניסה ונעילה ללא מפתח 
- מראות מתקפלות בנעילה ונפתחות בפתיחה. זה גם עוזר לדעת בקלות אם נעלתי

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 33 דקות, motior כתב:

פתיחת חלונות הלחיצה ארוכה על השלט היו לי בשני פורד פוקוס בליסינג ולא באף מכונית אחרת עד השבוע - זה קיים ביאריס קרוב החדשה שלי
דברים נוספים שהיום הם כנראה מובנים מאליהם במכוניות חדשות אבל עד לפני כמה שנים לא הכרתי:

- הפעלת מפשיר אדים קדמי בלחיצת כפתור - פעם הייתי צריך לעביר למצב מפשיר אדים, להדליק מזגן ולהעביר לאוויר מבחוץ
- כניסה ונעילה ללא מפתח 
- מראות מתקפלות בנעילה ונפתחות בפתיחה. זה גם עוזר לדעת בקלות אם נעלתי

בשביל הפשרה של אדים לא יותר נכון להפעיל AC? כלומר ניסיתי כמה פעמים להפעיל ללא AC אלא רק מכניסת אויר מבחוץ- לא היה מאוד אפקטיבי

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אלפא 146 - פיות המתזים יושבות על סוג של תושבת כדורית וניתן לכוונן באצבעות בנוחות. לא ראיתי את זה באף אוטו אחר, וזה פשוט, גאוני ונוח מאד.

פיאט 500 - תא חפצים בתוך המושב הימני.

סובארו BRZ - אפשרות לבחור מצבים למד חום מנוע - "רגיל" (כמו בכל המכוניות, לא זז מהאמצע כל עוד הכל תקין) וליניארי, שממש מראה את הטמפרטורה הנוכחית.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, ik3 כתב:

בשביל הפשרה של אדים לא יותר נכון להפעיל AC? כלומר ניסיתי כמה פעמים להפעיל ללא AC אלא רק מכניסת אויר מבחוץ- לא היה מאוד אפקטיבי

כן, הפעלה של AC (מזגן) היא האפקטיבית ביותר. אבל ההמלצה היא יחד עם כניסת אוויר מבחוץ.

כפתור הפשרת אדים בשתי המכוניות האחרונות שלי עושה בדיוק את זה - מדליק את המזגן, מעביר לכניסת אוויר מבחוץ ומכוון אותו לשמשה הקדמית.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מגאן 2- תאי אחסון ברצפת המושבים הקדמיים ומגירת אחסון מתחת למושב הנהג. 

כנפיים קדמיות מפלסטיק גמיש. כשנפתח לי על האוטו שערחשמלי לא נשאר אפילו סימן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...