Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאחי אימפרזה 95 1600 שצריכה החלפת בולמים(בעקרון אחוריים)..

השאלה שלי היא: האם כדאי להרכיב בולמים אחרים כמו מוצרי אפטר מרקט? או שאולי להישאר רק עם המקוריים מהחברה?

עוד דבר, אמרו לי שבעינין ה"שיפורים" צריך להחליף קויל אוברים ולא רק בולמים(?!) זה נכון?

מי שאמר הוא בעל חנות שיפורים וטוען שהיא סובלת מהאחות הגדולה...

:wink:

פורסם

לקוייל אובר אין קשר ישיר לבולם .

הקוייל אובר הוא בעצם מעיין הברגה לקפיץ שבאמצעותו ניתן לשלוט על גובה הרכב .

כדי לשים קוייל אובר יש להחליף קפיצים ליעודיים ,בד"כ הנמכה של 20-60 מ"מ.

בקשר לבולמים ,בהחלט ניתן להחליף לבולמים משופרים (בולם שמן) אך יש לקחת בחשבון שנוחות הנסיעה תיפגע על חשבון היציבות , כך גם הקוייל אובר שקובע את גובה הרכב או קפיצי הנמכה.

מה שכן ניתן לשים בולמים גז מסוגים שונים , ממש לא חייב אורגנליים . קוני אדומים (גז) למשל יהיו יותר טובים מהבולם המקורי בסובארו.

בקיצור , אם אתה מחפש אחיזה קח בולם שמן ,אם נוחות בולם גז .

להנמכה - קפיצי הנמכה ,לא תאמין מה ש 3 ס"מ הנמכה יעשו לאוטו .

JDM :twisted:

פורסם
לקוייל אובר אין קשר ישיר לבולם .

הקוייל אובר הוא בעצם מעיין הברגה לקפיץ שבאמצעותו ניתן לשלוט על גובה הרכב .

כדי לשים קוייל אובר יש להחליף קפיצים ליעודיים ,בד"כ הנמכה של 20-60 מ"מ.

בקשר לבולמים ,בהחלט ניתן להחליף לבולמים משופרים (בולם שמן) אך יש לקחת בחשבון שנוחות הנסיעה תיפגע על חשבון היציבות , כך גם הקוייל אובר שקובע את גובה הרכב או קפיצי הנמכה.

מה שכן ניתן לשים בולמים גז מסוגים שונים , ממש לא חייב אורגנליים . קוני אדומים (גז) למשל יהיו יותר טובים מהבולם המקורי בסובארו.

בקיצור , אם אתה מחפש אחיזה קח בולם שמן ,אם נוחות בולם גז .

להנמכה - קפיצי הנמכה ,לא תאמין מה ש 3 ס"מ הנמכה יעשו לאוטו .

אין שום גז בבולמי קוני אדומים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יש לאחי אימפרזה 95 1600 שצריכה החלפת בולמים(בעקרון אחוריים)..

השאלה שלי היא: האם כדאי להרכיב בולמים אחרים כמו מוצרי אפטר מרקט? או שאולי להישאר רק עם המקוריים מהחברה?

עוד דבר, אמרו לי שבעינין ה"שיפורים" צריך להחליף קויל אוברים ולא רק בולמים(?!) זה נכון?

מי שאמר הוא בעל חנות שיפורים וטוען שהיא סובלת מהאחות הגדולה...

אם אתה מחפש נוחות מעולה ואחיזה טובה, קח בולם שמן רגיל (מקורי). אם אתה מחפש אחיזה טובה יותר, קח בולם גז.

עיצה: תישאר עם שמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

או.קיי

אז ללכת על בולמים חדשים ומקוריים של החברה..

כדאי להחליף כבר את כל הארבעה?

ומה לגבי מוטות מייצבים? כדאי?

פורסם
או.קיי

אז ללכת על בולמים חדשים ומקוריים של החברה..

כדאי להחליף כבר את כל הארבעה?

ומה לגבי מוטות מייצבים? כדאי?

אתה רוצה להחליף מוטות מייצבים ? (קידמי כבר יש לך)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

בילבלתי את עצמי והיסתבכתי..

עכשיו אחי אמר לי שהציעו לו לשים בולמיים אחוריים של גירסת הסטיישן ואפילו של הלאונה סטיישן כדי להגביה ואולי להקשיח את אחוריי האוטו.. הגיוני?

פורסם

אחת ולתמיד:

בולמים לא משפיעים על גובה רכב! בולמים צריכים לבלום את תנודות הקפיץ. ללא בולמים האוטו היה "שט" ולא יציב. הקפיץ הוא זה שמשפיע על גובה הרכב.

ולצ'יקו, בולמים משופרים לא יתנו שום דבר על אימפרזה רגילה. חבל על הכסף. קנה בולמים מקורים, תהנה וסע עליהם לשלום עוד 100,000 ק"מ...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...