Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הנושא נטחן רבות פה . מגבי בוש לא שורדים את השמש ולכן לא שוים את מחירם הגבוה. קנה מגבי סיליקון טובים  (vision ) ב ₪40 ותחליף כל שנה. הרבה יותר פרקטי. 

אוהב להשקיע זמן : שים ספרי על בסיס סיליקון ותמזמז את החלון. גם טוב. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 3 שעות, Ido12 כתב:

הראות חד משמעית יותר טובה ממגבים,בפער. 

הבעיה שמי שמורח את החומר לא תמיד מנקה את השמשה כמו שצריך ושכבה אחת ואז זה באמת מעפן. 

אם הרכב חונה ברחוב כן יהיה צריך לתת פעם אחת וויש עם המגב וזהו.

מצטרף להמלצה על rain-x , מוצר טוב מאוד אני משתמש בזה כבר הרבה שנים וההבדל משמעותי.

לא ניסיתי יותר משכבה אחת, מה שמסביר את הצורך לחזור על זה פעם בחודש בערך (בכל זאת חורף ישראלי עם ימי שמש, אבק, וכו׳)

חשוב שהשמשה תהיה נקיה לפני שמורחים אחרת האפקטיביות יורדת.

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

טוב אז אמנם אין ברשותי rain x אבל יצא לי לרכוש ממש לא מזמן קוויק דיטיילר שנקרא Hydro speed מבית CG והמוצר עושה עבודה מצויינת. 

בנסיעה בכביש מהר אכן אין צורך להכיל את המגבים, תוך מס׳ שניות כל טיפות המים נעלמים מהשמשה כלא היו. 

אך בנסיעה איטית יותר (בעיר למשל) ובבוקר כשכל השמשה מלאה מים מהגשמים שירדו בלילה ף, חובה להשתמש לפחות פעם אחת במגבים על מנת לנקות את כל המים מהשמשה.. 

אנסה למצוא הזדמנות כשלא יהיו גשמים ואנקה בעזרת סבון ומים או אלכוהול. 

פורסם
לפני 17 שעות, save כתב:

הנושא נטחן רבות פה . מגבי בוש לא שורדים את השמש ולכן לא שוים את מחירם הגבוה.

ממש לא נכון. רוב האנשים כנראה לא רכשו את המוצר המקורי Bosch Aerotwin אלא זיופים או מוצר נחות כמו ה-ECO.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 5 שעות, מרק10 כתב:

רוב האנשים כנראה לא רכשו את המוצר המקורי Bosch Aerotwin אלא זיופים או מוצר נחות כמו ה-ECO

ממש לא נכון. רכשתי מקורי לגמרי, פעמיים, בשתי הפעמים אחרי שנה הם נגמרו. חרא של איכות.

פורסם
לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

ממש לא נכון. רוב האנשים כנראה לא רכשו את המוצר המקורי Bosch Aerotwin אלא זיופים או מוצר נחות כמו ה-ECO.

לא משנה כמה תדגיש ותקשט את ההודעה שלך, זה שטויות. 

קניתי מגבים מקוריים לגמרי מחנות חלפים מאוד מומלצת פה בפורום. והאיכות הייתה של מגבים סינים בינוניים. 

הhr titanium מאוטודיפו עושים עבודה משמעותית יותר טוב לזמן ארוך הרבה יותר באותו מחיר. 

אני לא יודע איזה סחורה מיוחדת בוש מביאים עבור הגולף שלך, אבל ממה שמשתמע זה ממש לא מה שמוכרים לפשוטי העם.

יום טוב גם לך

פורסם

מהניסיון שלי עם HR Titanium, הם היו טובים, אך ממש לא ברמה של האירוטווין שהזמנתי מגרמניה, גם עבור רכב שהוא לא גולף ;) .

כנראה שבסוף אין פה איזו חוקיות מסוימת.

פורסם

מנסיעה היום בכביש 6, גם עם ווקס רגיל נראה שלא צריך להשתמש במגבים.

אני משתמש בPW של קוך כמי, כל זמן שירד גשם לא היתי צריך להשתמש במגבים כלל.

בזמן שלא היה גשם אבל היו שפריצים של מים מהרכבים מלפנים(בגלל הכביש הרטוב)- אז כן צריך היה מגבים מדי פעם, במצב כזה אין מספיק מים על השמשה כדי לייצר טיפות, אלא המים נוחתים כמו משפריצר ומתפזרים באופן נרחב יותר על השמשה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 59 דקות, Igalz כתב:

הhr titanium מאוטודיפו עושים עבודה משמעותית יותר טוב לזמן ארוך הרבה יותר באותו מחיר. 

למה את חושב שמה שאתה כותב זה לא שטויות ? איך בדקת שהמגבים תוצרת HR טובים יותר מהמגבים של בוש ?

ביצעת השוואה במעבדה של שני המוצרים ? כנראה שהתשובה היא לא.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 37 דקות, מרק10 כתב:

למה את חושב שמה שאתה כותב זה לא שטויות ? איך בדקת שהמגבים תוצרת HR טובים יותר מהמגבים של בוש ?

ביצעת השוואה במעבדה של שני המוצרים ? כנראה שהתשובה היא לא.

כשלא נשאר עוד מה להגיד ממציאים מעבדות שלאיש אין גישה אליהן.. נו שויין.

בצעתי השוואה על הרכבים שלי, תקרא להם מעבדה ניידת אם זה עוזר.. 

ויש פה בשרשור עוד כמה וכמה לקוחות מאוכזבים כמוני.

אולי המגבים המקוריים שאתה קונה לוואג מיוצרים בפס אחר. כאמור מה שמוכרים פה בארץ כ״מגבים אוניברסלים״ של בוש איירוטווין לא מוכיח את עצמו בשטח.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...