Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ישלי שברולט ספארק 2014 ידנית וקניתי לה מהאינטרנט ידית הילוכים חדשה.. ניסיתי להוציא תידית ההילוכים הישנה ובלי כזה הצלחה אני לא הבנתי מה תוקע לי אותה שם ניסיתי למשוך אותה קצת בכוח עם תנועות סיבוב לחפש אולי ברגים שהיא מוחזקת בהם אבל כלום... הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שהחברה הדביקו תידית הילוכים עם דבק מבפנים אבל אם ככה השאלה איך אני יכול להחליף אותה ? והדבק זה סתם השערה שלי לא יודע אם זה באמת ככה אבל מישהו במקרה יודע איך אני יכול להחליף אותה ?
תודה מראש

פורסם
בתאריך 18.12.2021 בשעה 12:42, GaT כתב:

מכל מה שראיתי ברשת, אולי שווה לנסות את זה

לא עובד... נתקתי בשלב של להוציא אותה וניסיתי את כל הדרכים שיש.. אפילו קצת לנסר אותה אבל אני לא מצליח להוציא אותה החוצה...

פורסם

היי, לי יש שברולט ספארק 2011 ואני גם החלפתי לה ידית הילוכים לפני כחצי שנה.

נעזרתי בסירטון שהציע GAT. פשוט לוקח המון המון זמן עד שהידית בסוף יצאה. קח פטיש גומי ותדפוק בעדינות מתחת לראש הידית כלפי מעלה

ותנסה למשוך אותה. לי זה לקח כמה ימים כי בהתחלה התייאשתי וחשבתי שאני עושה משהו לא בסדר ופחדתי להרוס את הגיר, אז כל פעם הפסקתי

והמשכתי מחדש לאחר יום יומיים. בסוף זה יצא :)

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
בתאריך 23.12.2021 בשעה 07:00, lahav28 כתב:

היי, לי יש שברולט ספארק 2011 ואני גם החלפתי לה ידית הילוכים לפני כחצי שנה.

נעזרתי בסירטון שהציע GAT. פשוט לוקח המון המון זמן עד שהידית בסוף יצאה. קח פטיש גומי ותדפוק בעדינות מתחת לראש הידית כלפי מעלה

ותנסה למשוך אותה. לי זה לקח כמה ימים כי בהתחלה התייאשתי וחשבתי שאני עושה משהו לא בסדר ופחדתי להרוס את הגיר, אז כל פעם הפסקתי

והמשכתי מחדש לאחר יום יומיים. בסוף זה יצא :)

וואלה ניסרנו אותה וניסינו לעשות הכל... חתכנו כמעט הכל רק נשאר החלק התקוע שאותו כנראה אנחנו מרוב יאוש כבר רוצים לחתוך את הגומי התקוע הזה עם דיסק חשמלי... (אנחנו - החברים שניסינו להוציא אותה) נראה לך שזה מוגזם דיסק חשמלי ומסוכן לידית הילוכים שאולי אני לא יחתוך גם אותה ?

פורסם

כן, זה קצת מוגזם. אני הייתי מפחד להרוס את הידית לגמרי ואז זה כבר סיפור אחר.

אל תתייאש! עוד כמה ניסיונות והיא בחוץ.

דרך אגב, גם כדי להכניס את החדשה יש צורך במעט כוח והרבה דפיקות פטיש קטנות. רק בזהירות על הידית.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
בתאריך 27.12.2021 בשעה 10:47, lahav28 כתב:

כן, זה קצת מוגזם. אני הייתי מפחד להרוס את הידית לגמרי ואז זה כבר סיפור אחר.

אל תתייאש! עוד כמה ניסיונות והיא בחוץ.

דרך אגב, גם כדי להכניס את החדשה יש צורך במעט כוח והרבה דפיקות פטיש קטנות. רק בזהירות על הידית.

תודה רבה אחשלי בסוף הסתדרתי

• תוכן חדש...