Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 30-35 אלף

Ben Buzaglo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מחפש רכב קטן לשנה שנתיים, רכב שני, יסע בערך כ-15 קמ ביום, הכל כמעט בפקקים של איילון (ידני יהיה קשוח)

מתלבט בין פיגו 208, רנו קליאו (העדפה) ואיביזה 

איביזות קשה למצוא, הכל דיי גמור

בפיגו וברנו יש מציאות השאלה אם צריך להיזהר מדגמים מסויימים?

או שבכלל עדיף ללכת לכיוון סולידי כמו אי10, פיקנטו, ספארק 

עריכה אחרונה על ידי Ben Buzaglo
פורסם

אם הרכב יבלה רוב הזמן בפקקים הייתי מוותר על גיר רובוטי כמו בקליאו/איביזה.

הייתי מחפש יונדאי i10/פיקנטו/מיצובישי ספייס סטאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 32 דקות, yulianx כתב:

אם הרכב יבלה רוב הזמן בפקקים הייתי מוותר על גיר רובוטי כמו בקליאו/איביזה.

הייתי מחפש יונדאי i10/פיקנטו/מיצובישי ספייס סטאר.

מה לגבי ה208?

פורסם

208 עם מנוע 1.6 יכולה חהיות אופציה טובה, היא נוחה, כדאי לחפש את רמת אבזור הבכירה אקטיב.

בסוף 2015 הגיע גירסת הרטטבו, חזקה יותר ועם גיר 6 הילוכים.

אבל הייתה בעיה עם רצועת טיימינג שיכלה להתפורר, היה ריקול, מנועים שנפגעו יכולים לצרוך שמן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

208 עם מנוע 1.6 יכולה חהיות אופציה טובה, היא נוחה, כדאי לחפש את רמת אבזור הבכירה אקטיב.

בסוף 2015 הגיע גירסת הרטטבו, חזקה יותר ועם גיר 6 הילוכים.

אבל הייתה בעיה עם רצועת טיימינג שיכלה להתפורר, היה ריקול, מנועים שנפגעו יכולים לצרוך שמן.

אמנם זה מנוגד להודעת פתיחה אבל מה דעתך על הקליאו 900 ידני? 

פורסם

אופציה טובה מאוד, נראית טוב, די מאובזרת גם בגירסת הבסיס, המנוע מספק ביצועים לא רעים, המושבים נוחים אם כי בעיר הנסיעה קשיחה, מגלה אמינות טובה, לחלק מהזגן מרגיש חלש מידי.

פורסם

ממליץ על האיביזה . 

חפש אחת מדגם רפרנס, הפשוט גיר רגיל, יכול להגיד לך שהרכב נוסע ולא עוצר.

יש לא מעט גמורות בשוק, בגלל מחירן הזול כחדשות, הגיעו לידיים צעירות מוקדם מהרגיל.

צריכת דלק ממוצעת של 14 קמ לליטר.

בידוד רעשים לוקה בחסר במהירות תלת ספרתית.

אבל נוח, כם בגאז גדול, ויופי של פוזה לכסף.

• תוכן חדש...