Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

לגבי המתאם, לא ראיתי שהיצרן מציע תואם בוש , אבל בהחלט מציע אופציות לקרשר נילפיסק ולבור שנמכרים כאן.  אני מקווה ש B עם המידות שציינת יתאים לראש.

מכיוון שאתה כבר מזמין , קנה לך גם אקדח קצר. לא יזיק 🙂 רק שים לב שוב לחיבור האקדח לצינור הלחץ.

מדדתי עם קליבר ומצאתי שאכן אופציה B היא בדיוק למכשיר שלי, אז הזמנתי.
לאותו יצרן יש גם אקדח קצר (עם דיזות מתחלפות בחיבור מהיר לשטיפה של הרכב) , אז בדקתי מה בדיוק מתאים לדגם שלי - והזמנתי גם אותו. ניתן לחבר את המקציף ישירות גם לקצר (יש מתאם עם חיבור מהיר שתואם לאביזרים של אותו יצרן).
לדעתי צריך ישר מהתחלה לשים את הדיזה הקטנה (1.1 מ"מ) כי היא תואמת לנתונים של המכשיר (110 באר) ומיועדת לטווח שבין 55 ל 125 באר.

נקווה שיגיע מהר. היום כבר עשיתי שטיפות עם הסבון "ללא מגע" של שטיפת הרכב, ויצא ממש טוב (האביזר המקורי של בוש לא ממש מקציף כמו מקציפי AFTERMARKET - ועדיין יצא טוב). זה חוסך המון זמן ומאפשר לי לשטוף בפעם אחת 3 רכבים במקום לחלק את זה לכמה שטיפות.

מצרף את הקובץ של המידות של המתאם (החלק בצד ימין). המידות בחלק העליון הן המידות של ה AQUATAK (להערכתי - מתאים לשלל דגמים של הסדרה אם לא לכולה, אבל מצריך בדיקה נוספת). אצלי זה ה AquaTak 110.

S3e9741a0231e4f1586ded0a05a4c3cfbZ.webp

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 405
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי, שאלה,

קניתי Karcher K7 האם האקדח הקטן MTM יתאים גם?

אני אסביר, בגלל שהגרניק מוציא 180 באר שזה המון לרכב, יש אופציה באקדח המובנה של קרצר לשנות את החוזק מה שאין ב- MTM.

אז אשמח אם יש פה כאלו עם גרניק חזק שמשתמשים באקדח קטן MTM.

תודה רבה

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

האקדח ה״חכם״ של קרשר מבצע למעשה משחק בקוטר פיית היציאה , ככל שהיא פתוחה יותר הלחץ החוצה יורד.

את האפקט הזהה באקדח אוניברסלי אתה תשיג עם משחק בין הראשים השונים . אני לא רואה סיבה לא להשתמש באקדח של mtm.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שאלה מוזרה קצת

אבדה לי גולת הברזל במיכל הקצפה של mjjc (הרחב)

1. היכן ניתן למצוא חליפית אם בכלל?

2. האם יש לה השפעה כלשהי מלבד להדביק את הצינור לתחתית?

תודה.

Miata ND2

פורסם

נראה לי שהיא בעיקר שומרת על מיקום הצינורית בתזוזת האקדח
🤔

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 16 שעות, Or05230 כתב:

שאלה מוזרה קצת

אבדה לי גולת הברזל במיכל הקצפה של mjjc (הרחב)

1. היכן ניתן למצוא חליפית אם בכלל?

2. האם יש לה השפעה כלשהי מלבד להדביק את הצינור לתחתית?

תודה.

יש מקורי עם הצינור, יש חיקוי ויש גם רק את הראש אם צריך. 

• אהבתי 1
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז מגיע הזמן שבו גם השדרוג הכי מושקע כבר לא מספיק כאשר המכונה עצמה מדגם k 4.80 של קרשר התחילה הבוקר לקצר. 

בתחילה הניעה לשניה אבל לא הקפיצה את הפיוז, אבל לא בנתה לחץ ובהמשך אחרי שהתמלאה ביותר מיים, ברגע שהמנוע החל לפעול כבר היה קצר קבוע. 

לקחתי את המכונה (הערומה, ללא האביזרים כמובן) אחר כבוד ליבואן בפתח תקווה, התשובה המיידית של הטכנאי במקום ברגע שאמרתי מקצרת - לא נוגע, אין חלקים, אין מה לעשות , זה בוודאות המנוע (לא בהכרח יותר אולי לכיוון קורוזיה במגעים בדרך או משהו בסגנון (כשאפתח אותה אבדוק) ובכלל זו מכונה מ 2008 ! (יש לי עדיין את הקבלה שקניתי ביוני 2008 ב 1128 שקל /10 תשלומים 😜, מוצמדת לספרות המכשיר)

בקיצור ... אם כבר קונים, נלך על לחץ גבוה , ומחליט לקחת 180 בר . הבחור זורק לי מחיר 2890 שקל ל k7
הפניתי את הגב לצאת. בחורה שיושבת שם במשרד יוצאת , קוראת לו חוצפן, ומורידה ל 2650. הבנתי שהם ״משחקים״ במחיר ואמרתי 2000 . 

שורה תחתונה, 2500 כולל מע״מ והמכשיר אצלי. (מחיר מעט טוב יותר מ ksp) 

סקירה נפרדת , בקרוב. 

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

פורסם

שוקל הרבה יותר. גדול יותר פיזית. אנסה לצלם מאוחר יותר.

הפעלה ראשונה עברה יפה. אני עדיין ״לומד״ את המכונה. הפעלתי עם מתאם ואקדח קצר , אבל עם צינור הלחץ המקורי שלו. עובד מעולה. אבל צריך לשים לב הלחץ ללא הבקרה שלו חזק מאוד. התחלתי בניקוי deck וריצוף אבן. זה חזק מידי לשטיפת רכב. 

לא הצלחתי להפריד את הצינור המקורי על מנת לחבר את הצינור המשודרג שלי. החיבור שלו שונה לגמרי ממה שיש במכשיר הישן (שיש מצב שיעבוד, כי ככל הנראה היה עומס במעגל השקע ממנו הפעלתי את המכשיר הישן, אז אולי מיהרתי קצת 🥺 לשפוט אותו לחומרה)

פורסם (נערך)

תתחדש, בשנת 2008 עוד שטפתי רכבים עם סבון כלים, ג'ילדה ונייר עיתון לחלונות :-) החיים היו הרבה יותר פשוטים אז. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

אז איך הצעצוע החדש. - בשפה פשוטה - אחלה. 

חשבתי לעשות סירטון אבל מסתבר שיש ברשת לא מעט. אני מצרף אחד שלמעשה סוקר את ה k5 אבל - מבחינת השליטה של smart wand (האקדח) זהה למה שעושה המכשיר שלי.

וזה הסקירה על ה דגם שקניתי :

היתרונות על פני המכשיר הותיק שלי (שחזר לחיים אבל דורש איתור הכשל) ברורים :

• לחץ מקסימלי 180 , ניתן לשליטה (20-180) מול ה 130 של המכשיר הוותיק (k4.80 שנת 2008 להזכיר) .
  • צינור לחץ מקורי באורך 10 מטר - 6 מטר בדגם הוותיק. לא בטוח שאני אחבר את הצינור המשודרג שלי (15 מטר) , כי ה 10 מטר מספיק. 
  • אקדח ארוך רב מצבי מול אקדח עם ראשים נפרדים.  אבל בכל מקרה לניקוי גלגלים ובתי גלגלים -האקדח הקצר שלי עדיף ומאפשר לעבוד קרוב יותר לרכב. וכמובן עם מניפה רחבה ודיזה מתאימה להפחית את הלחץ . אנקדוטה מעניינת - יש אפליקציה שמפחיתה את הלחץ במכשיר או להשתמש באקדח הארוך (לא חייב להיות מחובר לצינור כי השליטה דרך  BT)
  • המכשיר כבר מאד! אבל נוח לגרירה.

בשורה התחתונה, אחרי כמעט 17 ! שנים עם המכשיר הותיק (שמסתבר, עדיין עובד, רק מקצר לפעמים אולי בגלל כבל חשמלי ישן/יבש שנפגע) הרכישה משתלמת .

אולי מעבר למה שצריך ו ה k5 אולי היה מספיק, אבל ה לחץ של 180 היה מפתה, מול 145 של ה k5 שזה ״רק קצת״ יותר מה 130 של הישן) 

אז היום גשום, אבל בהמשך השבוע, ניקוי רחבת החניה והעפת העשביה שצומחת בין המשתלבות תהיה המשימה הבאה . 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

פורסם

מכשיר מעולה ואם אתה משתמש בו גם לדברים אחרים כמו ניקוי שבילים מרוצפים, אז כל המרבה לחץ הרי זה משובח. 

לגבי המשקל, אני עד היום מתלונן על זה שרכשתי קרנזל 1050p ולא 1050TS, דגם P קטן וחשבתי שיהיה קל יותר לאחסון אותו, זה אכן כך והוא נכנס בקלות למדף של ארון השירות אבל כל פעם לסחוב את המשקל הזה לרכב (20 מטר) יחד עם שאר האביזרים, גורם לי להצטער. יום אחד כנראה שארחיב קצת את החניה ואתקין אותו שם באופן קבוע.  

איך המכשיר נשלט מבחינת וויסות לחץ כאשר אתה לא משתמש באקדח המקורי? רק דרך האפליקציה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...