Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HONDA JAZZ 2016 לא מניע(לא היברידי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,
אתמול בזמן נסיעה בבוקר אני נוסע כרגיל ופתאום בעת עצירה ברמזור בצומת נכבה הרכב ולא מצליח להניע אותו לאחר מכן.

גררתי את הרכב למוסך מורשה בעיר המגורים שלי והם פשוט יום שלם לא יודעים מה הבעיה,הצליח להניע להם פעם פעמיים ואז פשוט לא הצליח אחרי זה.
 בהתחלה חשדו שהממיר קטליטי סתום, שאולי זה מצבר החליפו ולא עזר עדיין לא מניע.
בנוסף הם מחברים מחשבים רכב ולא רואים כלום...
אני חשבתי אולי זה קודן, אאולי דלק מלוכלכך אבל הם אומרים שאם זה קודן זה לא היה קורה לי באמצע הנסיעה פתאום בהאטה(זה לא START BOTTUM ההנעה אלא מפתח רגיל)
למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה או בכלל עם התקלה מהסוג הזה? 
לא בא לי לזרוק רכב של 55 אלף שקל לפח בגלל תקלה שלא יודעים מהי,

הרכב נקקנה לפני שנה וחצי מבנאדם יד פרטי, עשיתי לו בדיקה מסודרת במכון בדיקה, והוא עומד כיום על 95 אלף קילומטר לכן לא מאמין שהלך המנוע...

עזרה?!

פורסם

אם המוסך שלך לא מצליח לגלות את התקלה ממליץ להתייעץ או ללכת למוסך הונדה המרכזי (יושבים בראשון לציון)

גם לי לפני כמה שנים היה תקלה בסיוויק שלי ומוסך מורשה לא הצליח לאבחן את התקלה ואבחן לי בעיה במצבר, רצה להחליף וסירבתי, הלכתי למרכזי של הונדה בראשון ושם עלו על התקלה די מהר שלא קשורה בכלל למצבר..

פורסם

נשמע מוזר מאוד. אני גם בעלים של הונדה כזו ולא נתקלתי בדבר כזה. כמה קילומטרים הרכב עבר? שאתה אומר מוסך מורשה בעיר שלך, זה מורשה הונדה? או מורשה משרד התחבורה?.

מתי הוחלף לאחרונה פילטר דלק? פלאגים?. 

פורסם
לפני שעתיים, itamarg כתב:

נשמע מוזר מאוד. אני גם בעלים של הונדה כזו ולא נתקלתי בדבר כזה. כמה קילומטרים הרכב עבר? שאתה אומר מוסך מורשה בעיר שלך, זה מורשה הונדה? או מורשה משרד התחבורה?.

מתי הוחלף לאחרונה פילטר דלק? פלאגים?. 

היי 

מדובר על מורשה משרד התחבורה(לא המרכזי של הונדה, אני פחדתי שישחטו אותי שם במחיר)

כפי שציינתי הרכב עבר 96 אלף ק"מ

לגבי פילטר דלק /פלאגים לא זכוא לי שהחלפתי ב2 הטיפולים האחרונים וגם לא בטיפולים הקודמים שביצע בעל הרכב הקודם(הוא טיפל בהונדה בשנתיים הראשונות במוסך הןנדה ,אם תגיד לי ששם מחליפים מסנן דלק/פלאגים אז בוודאות הוא עשה את זה כי זה על פי הונדה)

פורסם

טוב אז ככה, המוסכניק התקשר אליי, הוא אומר שזאת בעיה בחיישן EGR סדר גודל של עלות 1300 1400 שח,

אשמח לשמוע מכם אם הגיוני ואם בכלל יכול להיות קשור החיישן הזה,

הוא אמר משהו שהוא ניתק צינורות וזה הניע לו וידע לנטר שזה קשור לזה

פורסם

אם מצאו את הבעיה, ומדובר רק ב-1300 שקל, ואתה מקבל אחריות על התקלה, לך על זה.

אומנם לקח להם זמן למצוא את התקלה, אבל העיקר שמצאו.

אל תשכח שלפני רגע, כבר עברה לך מחשבה בראש על "לזרוק את האוטו"..

[למרות שלא ממש התכוונת לזה].

פורסם
לפני 36 דקות, digidigi כתב:

טוב אז ככה, המוסכניק התקשר אליי, הוא אומר שזאת בעיה בחיישן EGR סדר גודל של עלות 1300 1400 שח,

אשמח לשמוע מכם אם הגיוני ואם בכלל יכול להיות קשור החיישן הזה,

הוא אמר משהו שהוא ניתק צינורות וזה הניע לו וידע לנטר שזה קשור לזה

הוא לא מתחבר למחשב רכב? הוא פשוט בודק ידנית כל דבר?בדרך כלל שתמתחברים זה רושם לו קוד תקלה

פורסם
לפני שעה, yossiaviel כתב:

אם מצאו את הבעיה, ומדובר רק ב-1300 שקל, ואתה מקבל אחריות על התקלה, לך על זה.

אומנם לקח להם זמן למצוא את התקלה, אבל העיקר שמצאו.

אל תשכח שלפני רגע, כבר עברה לך מחשבה בראש על "לזרוק את האוטו"..

[למרות שלא ממש התכוונת לזה].

עזוב מה חשבתי, אני שואל אתכם בתור חברה שיש כאן מומחים יותר ממני, האם הגיוני מה שהוא אמר לגבי זה שרכב לא מניע? האם המחיר הגיוני? אני לא מבין בזה ואלו השאלות העיקריות שלי, ממה שיצא לי לקרוא באינטרנט החיישן הזה לא אמור להשפיע על ההנעה של הרכב אלא רק כל פליטת גזים וכזה, האם מישהו יכול להגיד אם החיישן הזה יכול להיות קשור להנעה? 

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, digidigi כתב:

היי 

מדובר על מורשה משרד התחבורה(לא המרכזי של הונדה, אני פחדתי שישחטו אותי שם במחיר)

כפי שציינתי הרכב עבר 96 אלף ק"מ

לגבי פילטר דלק /פלאגים לא זכוא לי שהחלפתי ב2 הטיפולים האחרונים וגם לא בטיפולים הקודמים שביצע בעל הרכב הקודם(הוא טיפל בהונדה בשנתיים הראשונות במוסך הןנדה ,אם תגיד לי ששם מחליפים מסנן דלק/פלאגים אז בוודאות הוא עשה את זה כי זה על פי הונדה)

מניסיון מר עם רכבים אחרים, אני אומר לך שלפעמים עדיף ללכת למורשה יבואן. אני אישית מטפל אצל היבואן. אתן לך דוגמה. בהונדה הזו אתה צריך להחליף מסנן דלק כל 75K או 5 שנים הקודם מבניהם. ההחלפה שם ממש מסובכת ואני ראיתי איך מפרקים שם המון חלקים כדי להגיע אליו. לא הייתי נותן למישהו ללא ניסיון לגעת לי ברכב ולפרק לו את הצורה. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 2
פורסם

אנשיםן יקרים

אני שואל א עונים לי על ב

בכל מקרה הבעיה הסתדרה והוא אמר החיישן EGR היה מלוכלך והוא ניקה אותו,

מה שכן רצה ממני 1200 שקל על זה הגון או לא אין לי מושג, 

חבל שלא הצלחתי לקבל מאנשים כאן תשובות תודה לכולם בכל מקרה

פורסם

אני חושב שהציפייה שלך שאנשים יענו על הביה שיש לך היא הבעיה, אנשים סיפרו מה הם עשו שהייתה להם בעיה כמו שלך 

הרוב אמרו שעדיף ללכת ליבואן 

באופן אישי הייתי מטפל את ההונדה שלי אצל מורשה לא מטעם יבואן ושהיה לי בעיה קצת יותר רצינית הלכתי למוסך מרכזי שם מחברים למחשב ויודעים כמעט כל תקלה שקיימת, נכון הם יותר יקרים אבל בדרך כלל מגלים את התקלה והבעיה נפתרת מיידית

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...