Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שהפרשה הגיעה לעיתונות בגלל ריבוי מקרים אני לא מפקפק.

גם באתר של משרד האנרגיה התחנה לא קיבלה מחמאות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נתווכח. אז תחנה אחת היא גם זולה וגם מכרה דלק מזוהם - מכאן להסיק שכל התחנות הזולות מוכרות דלק מהול (והיקרות מוכרות דלק משובח)?

• רעיון טוב! 2
:turn-l:
פורסם

התחנה  המדוברת באיזור חיפה?

אני שואל כי אמרו לי שהלכו לבדוק אותם אחרי שמוסך של פולספוגן וסיאט התלוננו שבשנה וחצי האחרונות יש להם תקלות מיוחדות באיזור הזה מה שאין בשום מקום בארץ.

ובדקו איזה תחנת דלק נפתחה בתקופה הזו.

מאז פעמים תוך חצי שנה הם נפלו בביקורת.

(לא מכליל את כל התחנות אבל גם עם יש כמה בודדות אני מעדיף לתדלק בתחנה מסודרת ולשלם כמה שקלים יותר ולא לשלם את זה על תיקון הכי קטן במוסך ששם אתה מאבד את כל מה שחסכת בשנה האחרונה)

פורסם

אכן מדובר בתחנה הזו. לבן שלי יש סוזוקי, ועד כמה שהבנתי גם במוסך סוזוקי הייתה הצטברות תלונות.

לפחות בתקופה בה נהגתי לתדלק שם היה מדובר בתחנה גדולה עם תנועת לקוחות ערה מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בואו נפתח את הדיון או השרשור לכיון טיפה שונה.

מה נחשב אצלכם תחנה זולה ? 
באזור לכיש, התחנה המוכרת הזולה ביותר שפגשתי- סדש 6.20 ש"ח לליטר בנזין.

אני נוטה לתדלק ב סד"ש או מיקה, משום שהן במסלול הנסיעה הביתה (נוסע כל יום אשדוד -ק.גת) 6.26 ש"ח לליטר.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תחנת הדלק המדוברת במפרץ, של דאן והיה על זה שירשור לפני בערך שנה.

גם אני נפלתי שם פעם אחת, הרכב סירב להניע בבוקר, ואחכ עד שהתחמם היה נחנק במשך מספר דקות.

לענייננו, אני אוהב לתדלק בתפוז, אם אני עובר בסביבה, יש להם כרטיס מועדון שנותן 30 אגורות הנחה, וצבירת נקודות.

אופציה נוספת היא תידלוק פנגו בסונול, שם גם יש הנחה של 20-30 אגורות אם יש מבצעים, וגם צוברים נקודות. בנוסף אין צורך בארנק.

הבעיה שלא תמיד זה עובד חלק.

פורסם

אני גר ביהודה ושומרון הדלק בכפרים הערביים זול משמעותי בשני שקל לליטר המתדלק אמר לי שזה מפוקח מטעם הרשות הפלסטינית ןזה אותו איכות רק אין מס משהו יכול להגיד אם זה נכון  תודה יום טוב

פורסם
לפני 10 שעות, טרט כתב:

מחירי סולר היום באזור י-ם בין 5.94 עד 9.69 מה שאני ראיתי 

יש גם בעשר אג' פחות וזה הכי זול. ולא מתייחס לתחנה פיראטית.

פורסם

אני עובד באשדוד וגר בפ"ת,באשדוד יש בסטאר סנטר סולר ב5.64 ,ברח' העבודה דור אלון(מיקה) ב 5.85 + שטיפה חינם ועוד תחנות זולות באזור

באזור פ"ת, המחיר הוא סביב ה6+ בתחנות הזולות, פז זבוטיסקי ליד המצלמת מהירות,

מאידך התחנות היקרות של הסולר יכול להגיע ל7 + בלי להתבלבל,

כאחד שנוסע 4000 ק"מ בחודש, מתדלק כ1500 ש"ח, ההפרש החודשי שלי הוא עצום,

ולכן אני תמיד מעדיף לתדלק באשדוד זה מצטבר בסוף חודש להמון כסף. 

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, שלוסמם תחש כתב:

אני גר ביהודה ושומרון הדלק בכפרים הערביים זול משמעותי בשני שקל לליטר המתדלק אמר לי שזה מפוקח מטעם הרשות הפלסטינית ןזה אותו איכות רק אין מס משהו יכול להגיד אם זה נכון  תודה יום טוב

תידלקתי מס' שנים בסולר בדיר קדיס (היתה אז תחנה לסולר בלבד). לא היו בעיות מעולם וראיתי שם הרבה מוניות - שזו הבדיקה הכי טובה לסולר איכותי.

אכן ברשות הדלק ללא מע"מ.

המרוויחה הגדולה תחנת דור אלון ב-443 מזרח. תחנה פלסטינית ללא מע"מ (אין חש' מס, רק פתקית אשראי), במחירים של התחנות הישראליות הזולות הרגילות. עושים קופה יפה.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חד משמעית יש הבדל בדלק בין התחנות השונות

לא שבהכרח יש כאלה שהדלק לא תיקני, אבל בהחלט שונה.

היה לי רכב עם נורת תקלה שנדלקה מידי פעם

(הקוד הראה על חיישן למבדה תקול או ממיר סתום, למעשה כנראה הכוייל הלך).

ואז גיליתי משהו מדהים,

מיד לאחר תדלוק בתחנות פרטיות / מוזלות, הנורה נדלקת.

אחרי תדלוק ברשתות הגדולות הנורה נכבית !

חזר על עצמו עשרות פעמים (עד שנדלקה קבוע).

אני תמיד מאפס ק"מ אחרי תדלוק ולומד את צריכת הדלק,

לתחושתי בתחנות מסויימות הצריכה קצת יותר טובה וגם הביצועים,

[כמובן זה לא מדעי כיון שתמיד הצריכה משתנה, בין עירוני / מזגן / לחיצות וכולי].

אבל הנושא של הנורה היה חד משמעי.

מאז הפסקתי לתדלק במקומות המוזלים,

אם אני חוסך חמש אחוז במחיר, ומצד שני צורך חמש אחוז יותר,

מה הרווחתי ? להאכיל את המנוע במשהו כנראה תיקני, אבל פחות איכותי ? 

• תוכן חדש...