Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות רכבי דיזל עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מחפש רכבי דיזל, הגודל פחות משנה לי, התקציב שלי הוא עד 80K וההעדפה היא למצוא רכב כמה שיותר שמור למרות שלא פשוט ברכבי דיזל.

ההעדפות שלי הן רכב כמה שיותר חדש עם כמה שפחות קילומטר כי אני מעוניין להחזיק אותו כמה שיותר, נוחות מקסימלית למחיר.

נוסע בערך 35K בשנה. 

ראית שיש מגאן גרנד קופה, קליאו סטיישן, אופל אסטרה, ורנו קפצ'ור

דעתכם על הרכבים ומה העדיף מבין כולם מבחינת נוחות + הסיכויים למצוא אחת נורמלית במחיר.

פורסם (נערך)

הייתי מותח את התקציב ל 85-90 אלף וקונה פיג'ו 3008 מודל 2017.

אם אין אפשרות,  כמו שנאמר - מגאן.

אם תמצא קפצ'ור עם נתונים ממש טובים,  גם לא הייתי פוסל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם ידני מתאים, אפשר לחפש סטפוואי דיזל, שתיהיה די חדשה לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הגרנד קופה, אם התקציב מאפשר זאת, לנסות למצוא אחת משנת 2019 אחרי מתיחת הפנים. שופרו שם מלבד המנע והגיר, גם עניינים קטנים ומעצבנים כמו ידית ההילוכים הנוטה להתפרק.

• תוכן חדש...