Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה השבוע סוזוקי סוויפט שנת 2013 עם 123 אלף ק״מ, הבעלים של הרכב אמר לי שהוא לא עשה טיפול כי האוטו נסע השנה רק 5000 קמ 

איזה טיפול צריך לעשות ומה העלות שלו???

זה טיפול רגיל שעושים כל 15 אלף קמ או טיפול גדול?

מה הוא כולל?

תודה רבה

פורסם

בדרך כלל התנאי הוא או 15,000 ק"מ או שנה, המוקדם מבניהם. לא או זה או זה.

אם זו הגישה של הבעלים של הרכב לטיפול הייתי ממשיך לאוטו הבא. 

• אהבתי 1
פורסם

הרכב עצמו במצב מצויין, הוא החליף מצבר לפני 4 חודשים וגם החליף צמיגים לפני כמה חודשים.

יכול להיות בגלל שגם הוא מוכר את האוטו אז הוא לא עשה את הטיפול הזה וגם בגלל שהוא לא נסע

מה לגבי הטיפול עצמו? זה טיפול שעושים אחרי 120 אלף ק״מ?

מה המחיר פחות או יותר?

פורסם

תקח מהמוכר את כל תיעוד הטיפולים שעשה, עד השנה שעברה. תעבור על מה שרשם שם, תוכל גם להתייעץ פה. לפני זה אפשר יהיה לדעת איזה טיפול צריך לעשות. 

פורסם

הורד את ספר הנהג מהמרשתת.

השלב הבא - בדוק את תיעוד הטיפולים של המוכר. שים לב האם הטיפולים נערכו לפי שנים, קילומטרים או שילוב כלשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי כמה זמן לא נעשה טיפולח לרכב -אני מקווה מאוד שהוא לא דילג על יותר מטיפול אחד (אם כן,לא הייתי קונה בכלל את הרכב הזה ).

אם החלטת לקנות,תעשה טיפול 120K עפ"י מפרט היצרן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 44 דקות, colauti 9 כתב:

תעשה טיפול 120K עפ"י מפרט היצרן.

איך אפשר לקבוע שצריך לעשות טיפול 120 אלף בלי להתייחס לטיפלים הקודמים? 

טיפול 120 זה טיפול קטן - שמן ופילטר. 

אם בעל הרכב הקודם בטיפולים הקודמים לא ביצע את מה שהיה צריך לבצע, מה יעזור לעשות טיפול 120? 

פורסם

אם הוא נסע רק 5000 ק"מ בשנה האחרונה, ונניח שטיפלו ברכב לפי הספר - הרי שעשו את טיפול 120K כבר שנה שעברה.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, EliC25 כתב:

אם הוא נסע רק 5000 ק"מ בשנה האחרונה, ונניח שטיפלו ברכב לפי הספר - הרי שעשו את טיפול 120K כבר שנה שעברה.

בהודעת הפתיחה כתב פותח הנושא שלא נעשה טיפול כי הרכב עשה "רק" 5000 ק"מ השנה"... 

לפני 7 שעות, Buki כתב:

איך אפשר לקבוע שצריך לעשות טיפול 120 אלף בלי להתייחס לטיפלים הקודמים? 

טיפול 120 זה טיפול קטן - שמן ופילטר. 

אם בעל הרכב הקודם בטיפולים הקודמים לא ביצע את מה שהיה צריך לבצע, מה יעזור לעשות טיפול 120? 

צריך לבצע  יישור קו מקיף כמו בכל קנייה בה אין תיעוד מלא על כל הטיפולים - זה הבסיס- בהנחה שלא בוצע רק טיפול אחרון.

צריך כמובן לבדוק בנוסף מתי הוחלפו מצתים,מסנן דלק ומסנן אוויר,בלמים,מצב צמיגים ואולי גם שמן גיר.

בכל מקרה,לא הייתי קונה את הרכב על אף הק"מ המפתה אם דילגו ביותר מטיפול אחד.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

שים לב שמחזור הטיפולים הוא 90,000 ק"מ, ואז מתחיל מהתחלה.

היוצא מהכלל הוא החחלפת פלגים, אשר נעשית כל 105,000 ק"מ או 7 שנים. אם בוצעה עליך לודא שהותקנו פלגים אירידיום, אחרת תדירות ההחלפה הרבה יותר גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, colauti 9 כתב:

בהודעת הפתיחה כתב פותח הנושא שלא נעשה טיפול כי הרכב עשה "רק" 5000 ק"מ השנה"..

לא הבנתי איך זה מסביר אחרת את מה שכתבתי

פורסם
לפני 19 שעות, Krip כתב:

אני קונה השבוע סוזוקי סוויפט שנת 2013 עם 123 אלף ק״מ, הבעלים של הרכב אמר לי שהוא לא עשה טיפול כי האוטו נסע השנה רק 5000 קמ 

איזה טיפול צריך לעשות ומה העלות שלו???

זה טיפול רגיל שעושים כל 15 אלף קמ או טיפול גדול?

מה הוא כולל?

תודה רבה

לא הייתי סומכת על בעל רכב כזה, עדיף רכב שעבר טיפולים באופן תקין בלי תירוצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, EliC25 כתב:

לא הבנתי איך זה מסביר אחרת את מה שכתבתי

כי הרכב היה אמור לעבור טיפול 120,000 ק"מ כאשר הגיע לגיל 8 בדיוק או ל 120,000 ק"מ.

במילים אחרות בעל הרכב אמר שלא ביצע טיפול כי נסע רק 5000 ק"מ בשנה האחרונה-משמע טיפול אחרון בחשבון פשוט היה כאשר הרכב היה בן 7 /במקרה הטוב היה ב 118,000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

כן אבל הממוצע של הרכב היה מעל ל15 אלף קמ בשנה, עד שנה שעברה... אז לא עשו טיפול אחת לשנה אלא מוקדם יותר.

פורסם

בלי היסטוריה לא הייתי סומך שאי פעם משהו הוחלף.

יכול להיות שהוא דילג עוד טיפולים בחייו או הלך למוסך שלא הגדיל ראש והחליף רק שמן מנוע ופילטרים בלי שמן גיר, פלאגים, טיימינג, רצועת אביזרים, ועוד.

תבדוק את המצב של כל הדברים האלו ואם נראה לא טוב תחליף.

• תוכן חדש...