Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא שלח לי תמונה של קבלה מהטיפול האחרון

הטיפול נעשה ב118 אלף קמ

הוחלף בו

שמן מנוע סינטטי

מסנן שמן מנוע מקורי

מסנן אוויר

פלג

זרוע מוט מייצב

בולם אחורי

עלות של 1080 שקלים

פורסם

במחירים האלו- לך תדע אילו חלקים איכותיים ואילו לא..

בולם אחורי אם הלך צריך היה להחליף זוג ורק העלות שלו כמעט 80% מעלות הטיפול לפיט הקבלה כך שזה מוזר עד חשוד.

אם באמת,נעשה טיפול מקיף עם חלקים איכותיים אז טיפול קטן של שמן +מסנון שמן ואולי גם החלפה חלקית של שמן גיר ועל הדרך גם כדאי להחליף נוזל קירור (אלא אם יש לך הסטוריה מסודרת שהוחלפו באחד הטיפולים הקודמים) ויהיה לך שקט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסוף לא סגרנו עסקה

1. לא היה לו קבלה על טיפול קודם

2. הלכנו למכון בדיקה 

http://www.up2me.co.il/imgs/27148884.jpeg

על פניו בדיקה סבבה לפי מה שאמרו לי אנשים התושבות ועוד כמה דברים קטנים צריכים טיפול 

המחירון לרכב זה 32.5 אלף והבחור חיי בסרט ורצה להוריד רק 500 שקלים לרכב שנמצא כבר 8 שנים על הכביש

נמשיך לחפש

פורסם

את הבדיקה הזו אתה יכול להדפיס תחת כל רכב וכל מספר שתכתוב. היא לא אומרת כלום על מצבו של הרכב שבדקת.

והכי מצחיק אותי השורות של 'צריך לפרק\לבדוק'

אז בשביל מה קיבלת כסף?

פורסם

ברור שלכל רכב יש בעיות, רכב שנמצא 8 שנים יל הכביש עם קמ ממוצע וקצת מעל אפילו שגם צריך לעבור טיפול עוד חודש וטסט גם ועדיין לדרוש 500 שקלים מתחת למחירון ( זכותו המלאה כן) אבל קצת חיי בסרט

פורסם (נערך)

סליחה,אבל כן,חי בסרט !

אמנם אין ליקויים משמעותיים בשילדה (לגבי הגיר לך תדע מה יש ומה אין) אבל -כן יש השקעה - צמיגים,בולמי זעזועים,תושבת גיר.

4 צמיגים טובה עולה באיזור 1200-1500,בולמי זעזועים רק קדמי- זה עוד כמה מאות ש"ח וכולל כיוון פרונט קרוב לאלפייה.

תושבות מנוע וגיר- גם השקעה של סביב 1500-2000 לשתיהן כולל עבודה

וזה עוד לפני הדובדבן שבקצפת (לגבי המנוע)- לחץ דחיסה לא זהה זו הערה מעט מדאיגה -האם יש לך נתונים מספריים של בדיקת נפילת הלחץ וההפרש בין הצילינדרים ?

לטעמי,אולי הפסדת 500 ש"ח על הבדיקה אך עשית בשכל שלא קנית במחיר הזה- ללא הסטוריה לא באמת אפשר לדעת מתי הרכב טופל לאחרונה ובאיזו איכות חלפים,הרכב הזה לא נדיר יש הרבה דגים ממנו,חפש בסבלנות.

בפעם הבאה- לפני לקיחה לבדיקה בדוק מסמכי רכב+הסטורית טיפולים (רכב ללא הסטוריה/לפחות קבלות על חלקי חילוף אם המוכר עושה DIY נפסל על הסף).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

לפני כל הברדק אפשר גם לבדוק לבד את רוב מה שבדקו (או לא בדקו...) פה כמו צמיגים, נזילות שמן, העברת הילוכים, בולמי זעזועים ועוד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, EliC25 כתב:

לפני כל הברדק אפשר גם לבדוק לבד את רוב מה שבדקו (או לא בדקו...) פה כמו צמיגים, נזילות שמן, העברת הילוכים, בולמי זעזועים ועוד.

אף אחד מאיתנו לא מצפה שרכב בן 8 יהיה ללא אף ליקוי אבל,אם יש ליקויים והקונה רציני,מדוע כמוכר לא תתגמש בגבולות הטעם הטוב ?

פורסם

כן, אבל מי אמר שכל הליקויים שכתובים אכן נכונים?

אם היה בודק לבד לפחות חצי מהם, היה יכול עוד לפני הבדיקה להגיד למוכר שיש כאן עילה משמעותית להורדת מחיר (כמובן, שוב, במידה ואכן הליקויים קיימים.)

פורסם (נערך)
לפני כשעה, EliC25 כתב:

כן, אבל מי אמר שכל הליקויים שכתובים אכן נכונים?

אם היה בודק לבד לפחות חצי מהם, היה יכול עוד לפני הבדיקה להגיד למוכר שיש כאן עילה משמעותית להורדת מחיר (כמובן, שוב, במידה ואכן הליקויים קיימים.)

שאלת תם,בולמי זעזועים למשל,לא מורגשים בבדיקה של הבוחן  ? צמיגים יבשים הם ליקוי שניתן לראות ויזואלית,לא כך ? 

אולי למעט עניין התושבות (שזה עניין לבדיקה יסודית יותר במוסך) להערכתי,שאר הליקויים קיימים.

מחיר סגירה ריאלי,אם הרכב היה שמור ומטופל עם הסטוריה נורמלית הוא סביב ה 30.5-31. 

ללא הסטוריה- לא ממליץ לגעת כי גם הברזל החזק ביותר מתכופף בסוף..

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...