Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ביקרתי היום בסניף מקומי של לובינסקי טרייד, סה'כ החברה והרכבים נשמעים בסדר.

הבעיה היחידה שהנציג היה קצת גס רוח (מה חדש) וניסה בכל דרך להביא אותי לשלם עמלת שינוע של 2000 שח באותו מפגש לאחד הרכבים שהתעניינתי בהם (טויוטה אוריס), בטענה שאם הבדיקה לא בסדר או כל סיבה שהיא, אני אקבל 1500 שח בחזרה (אפילו ניסה להראות לי את החוזה).

מה הסיפור עם זה? זאת פרקטיקה מקובלת? הם באמת מחזירים?

אני שוקל כבר לשכור מאעכר שמתמצא במציאת רכבים טובים ולוותר על כל הכאב ראש הזה, חשבתי שחווית הסוכנות תהיה קצת יותר טובה מלהתחיל להתמקח עם אנשים בווטצאפ..

מה דעתכם?

הרכב המוצע אגב

טויוטה ורסו 2018, 51K קילומטר, מחיר 81K (לא סטיישן, היברידי)

פורסם

פעם, לא מזמן היו מבטיחים להחזיר את כל הסכום, ואחרי מאבקים היית מקבל אותו...

500 ₪ על שינוע של רכב שאולי לא תרצה? באיזה סרט הם חיים שם?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

סליחה אבל להפסיד 500 שקל! במידה והרכב לא ימצא חן זה הזוי.

עדיף כבר לנסוע לכמה מגרשים גם אם הם רחוקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה מספיק חשוב לך - אז תשנע את עצמך אל הרכב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 6 דקות, zvit כתב:

אם זה מספיק חשוב לך - אז תשנע את עצמך אל הרכב...

אני לא חושב שהסוכן הממולח ירצה את זה, מסכן את העמלה שלו

פורסם

אפשר לבדוק במוקד שלהם איפה נמצא הרכב, או להתקשר לכמה סוכניות לובינסקי ולבדומאם יש להם את הרכב המבוקש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 27 דקות, mrmiki1234 כתב:

אני לא חושב שהסוכן הממולח ירצה את זה, מסכן את העמלה שלו

עשיתי את זה בעבר. הסוכן לא מאבד את העמלה שלו.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

נהוג ברוב החברות שמבצעות טרייד אין כשהרכב נמצא בסניף אחר

אפשר כמובן לנסוע בעצמך לסניף בעפולה למשל ולהתרשם ממצב הרכב

אגב, לגופים אחרים יש הצעות קצת פחות קשוחות, כמו למשל מקדמה של 1000 ש"ח במקום הסכום שציינת, וכן אם עולים פערים ברכב ויזואלים/טכניים ממה שהציגו בפניך (שריטה בפגושים למשל לא נחשבת) אתה יכול להמשיך הלאה לרכב אחר שאתה מעוניין ולא להיקנס בעבור זה.

אבל כמעט בכל הגופים הללו, ברגע ששמת מקדמה, אין דבר כזה 'לחתוך' ולסיים התקשרות עם החברה לחלוטין בלי להיקנס

המידע על סמך ביקורים בחודש האחרון במס' לא מבוטל של סניפי טרייד אין של חברות מוכרות

עריכה אחרונה על ידי נוסעלאט
עריכה
  • תוכן חדש...