Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה כנראה מוכרת ברכבי סיטרואן. המזגן פתאום משתגע ונתקע על חימום גם כשמכוון על קירור או ההיפך. הבעיה נובעת משחיקה של חלקי פלסטיק גלגלי שיניים וכדומההפיתרון הלא מושלם, תוקעים את המזגן קבוע על קירור (לפחות בקיץ לא חם) ובחורף כמובן קר ברגליים😆 

בשיטוטים באינטרנט גיליתי שאפשר לרכוש את חלקי הפלסטיק באיביי. אז הזמנתי וקיבלתי. עכשיו אני לא מוצא מישהו שירכיב לי אותם. מוסכי מזגנים "לא מתעסקים" בזה. חשמלאים "לא מבינים" בזה.

יש למישהו רעיון? יש איש מקצוע שאפשר לסמוך עליו שיעשה את זה?

הצילו חם לי!!!!

מצורף החלקים

IMG_0030 (בינוני).JPG

פורסם (נערך)

יש סרטון ביוטיוב. צירפתי בשרשור הקודם בעניין. אפשרי גם למי שלא פירק רכבים בעברו (כמוני).

אם לא בא לך להתעסק עם זה, אולי בגבע או בשאפט יעשו את זה. רק קח בחשבון שזה יכול לעלות גם כמה מאות, אם לא יותר. עלות החלקים, כפי שאתה יודע, שולית.

*אצלי (ואולי גם הסרטון) מדובר בפיז'ו 307, לא יודע להגיד עד כמה זה שונה בפיקאסו.

עריכה אחרונה על ידי elihershko
הוספה
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הבנתי שהחלקים לא קיימים בארץ. בגבע הציעו לי רק "לתקוע" את המזגן על מצב קירור קבוע. מי זה שאפט?

פורסם

מוסך שאפט, לא רחוק מגבע. אבל אם בגבע זה מה שהציעו הסיכוי שבשאפט יירצו להכנס לזה נמוך עוד יותר.

לא נשארו לך הרבה ברירות. תעשה לבד או שתזרום עם גבע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתברר שאין חלפים לפיקאסו. זה חלפים לC4 רגיל. אז כמו כולם קיבעו לי את הפלסטיק השבור.

• תוכן חדש...