Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הכותרת אולי קצת מוגזמת, אבל אשמח לדעת למה, מי עדיין צריך ומשתמש בתדרי אלו.

מה אני מפספס, ולמה לא ניתן לבטלם ברדיו ברכב, וצריך כל פעם לעבור אותם בכפור mode.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

• מצחיק 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי עדיין צריך שימוש ברדיו? יש ספוטיפיי, אפל מיוזיק, יוטיוב מיוזיק, דיזר, גוגל פודקאסטס או כל אפליקציית פודקאסטים לבחירתך.

לא שמעתי רדיו שנים.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לדעתי משאירים את זה עבור איזורים מרוחקים מכיוון ש AM פועל בטווחים הרבה יותר גדולים מ FM, אפשר לקלוט תחנות מחו"ל (בהנחה שיש בכלל מישהו שמשדר🙂) וגם לא בכל מקום בעולם בכל נקודה יש כיסוי סלולרי. 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

השידורים מחו"ל הם בגלים קצרים, לא בינוניים. לא יודע עד כמה פעילים. כבר עשורים לא היה לי מקלט לגלים קצרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, wa11a כתב:

מי עדיין צריך שימוש ברדיו? יש ספוטיפיי, אפל מיוזיק, יוטיוב מיוזיק, דיזר, גוגל פודקאסטס או כל אפליקציית פודקאסטים לבחירתך.

לא שמעתי רדיו שנים.

בתור מישהו ששומע כל הזמן מוזיקה באוטו אני כל בוקר מתחיל עם תכנית בוקר ( טל ואביעד בנוהל), לשמוע רדיו ולשמוע מוזיקה זה 2 דברים שונים לגמרי ולא חושב שרדיו יעלם מתישהו.

• רעיון טוב! 6
פורסם

מסכים לגמרי.
רדיו לא הולך לשום מקום.

מה שכן, מי באמת שומע משהו ב am?
יש מישהו כזה? מישהו מכיר מישהו כזה?

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

• מצחיק 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אני מאמין שיש גם עניין רגולטורי. מעבר לכך, בארץ זה אולי לא ממש רלוונטי, אבל יש מקומות בהם משודרים דיווחי תנועה, מז"א ודיווחי חירום ממוקדים למשתמשי הדרך בתדרים מסויימים.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

הרדיו והטלויזיה לא יעלמו. אמצעי השידור עשויים להשתנות. שידורי הטלויזיה האנלוגיים נעלמו מזמן, מאפילו בישראל, הוחלף על ידי  DVT-B, כבלים, לוויין ואינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה באמת 2 דברים שונים לגמרי, אני לא מבין איך אפשר לשמוע רדיו (או לראות טלויזיה, אבל זה נושא אחר). קישקושים בלי סוף.

תנו לי רק מוזיקה משלי.

ואם כבר רדיו, מה שצריך לבטל זה FM. יש שידור לוויני כבר שנים אבל משום מה משרד התקשורת עדיין חוקר את זה במקום להכניס את זה לשימוש.

ולשאלת פות"ש, נדמה לי שכבר לפני שנים רבות היה לי רדיו ברכב ללא AM 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 14 דקות, amosbmw כתב:

יש שידור לוויני כבר שנים אבל משום מה משרד התקשורת עדיין חוקר את זה במקום להכניס את זה לשימוש.

גם שידור לווייני כבר לא רלוונטי, כשיש ספוטיפיי ושות'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש יתרונות לשיטות שידור פשוטות, במיוחד שרידות. AM היא שיטת השידור הפשוטה ביותר לשידור וקליטה (חוץ ממורס, אבל זו מיומנות שדי עוברת מן העולם).

עם כל הכבוד לרדיו לוויני הןע יותר מורכב טכנית ייותר יקר השידורי AM ו-FM הותיקים והנפוצים.

לגבי הצורך בשידור רדיו וההאזנה לו - מה לעשות, שום פודקאסט לא יזהיר אותך מרקטה של חמאס, משריפה ואפילי מפקק תנועה. ונסה לגלוש בעדכונים של טמקא או רוטר בזמן אמת. שיהיה לך בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

מה לעשות, שום פודקאסט לא יזהיר אותך מרקטה של חמאס, משריפה ואפילי מפקק תנועה.

לגבי פקק תנועה נראה לי כבר המציאו פתרון:

https://www.waze.com/

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

לגבי הצורך בשידור רדיו וההאזנה לו - מה לעשות, שום פודקאסט לא יזהיר אותך מרקטה של חמאס, משריפה ואפילי מפקק תנועה. ונסה לגלוש בעדכונים של טמקא או רוטר בזמן אמת. שיהיה לך בהצלחה.

וטוב שכך.

איך בנהיגה, עוזר לך המידע שחמאס ירה מטח טילים? תיסע יותר מהר? או אולי תעצור?

את העידכונים של רוטר וטמקא אני לא מנסה לקרוא לא בזמן אמת ולא בזמן שקר.

אם, למשל, ניסית לשמוע את תוצאות הבחירות של שנת 2019 ברדיו, עד היום לא ידעת מי זכה. וגם אני לא יודע.

אולי עוד כמה שנים נדע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

צריך להצדיק את גלגל"צ 😁

אישית איני מאזין לרדיו, למעט עיתות מלחמה ודומות. אבל יש מי שמעדיף לצרוך חדשות או מוזיקה או הרצאות בדרך זו. 

@amosbmwלקבל את האזעקות בפריצה באזור בו אתה נמצא. לא תמיד אתה בכיסוי של צופרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

א. זה מידע עם מעט מאוד תועלת.

ב. האפליקציה של פיקוד העורף עושה את זה הרבה יותר טוב, כי היא צופרת רק על המקום שאתה נמצא ולא חופרת על כל הארץ.

במטח הראשון שנתקלתי תוך כדי נסיעה הייתי בדיוק לפני גשר אז עצרתי מתחתיו.

במטחים הבאים לא ראיתי משהו שיכול לעזור, אז המשכתי בנסיעה כרגיל.

• אהבתי 1

עמוס

• תוכן חדש...