Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ב45-55K יד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חבר'ה, אשמח לעזרה מהמומחים פה

אני מחפש סופר מיני שתחזיק לי כמה שנים טובות (אוט')

בהתחלה הייתי די נעול על המאזדה 2 (גם עכשיו האמת) אבל בגלל שלא הצלחתי למצוא אחת שמורה החלטתי לפזול לאחרות 

כרגע אני חושב על להתחיל לחפש גם סקודה פאביה משנתון 2015 ומעלה, מה אומרים? יש חשש מסוים שאני אולי לא יודע עליו? 

לא בקיא כל כך בנושא הרכבים, לא מכיר את ה'קאצ'ים' המוכרים שיש בסוגי הרכבים

עריכה אחרונה על ידי גל2
פורסם

הייתי בודק פיגו 208 למשל, נוחה, די זריזה, מעוצבת, אבזור לא ברמת אבזור הבכירה אקטיב.

סיטרואן קקטוס, לדעתי העיצוב הסלון מעניינים יותר, מציעה מרווח טוב יותר מקדימה, נוחה בעלת מנוע וגיר דומים ל208.

שים לב שיש ריקול לרצועת טיימינג עקב התפוררות שלה, לכן כדאי לבדוק האם הוחלפה.

הונדה גאז גם אופציה טובה, מרווחת מאוד מאחור, שמירת ערך טובה, חסכונית אך תהיה פחות חזקה מהצרפתיות עם מודבים לדעתי פחות נוחים.

איביזה/סקודה רכבים זריזים עם תיבה מהירה מהפלנטרית שיש בצרפתיות אם כי פחות אמינה מהם, אם אתה נוסע לרוב בעיר תהיה שחיקה במצמדים.

לאיביזה איכות חומרים עדיפה ומושבים תומכים יותר לטעמי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 24 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק פיגו 208 למשל, נוחה, די זריזה, מעוצבת, אבזור לא ברמת אבזור הבכירה אקטיב.

סיטרואן קקטוס, לדעתי העיצוב הסלון מעניינים יותר, מציעה מרווח טוב יותר מקדימה, נוחה בעלת מנוע וגיר דומים ל208.

שים לב שיש ריקול לרצועת טיימינג עקב התפוררות שלה, לכן כדאי לבדוק האם הוחלפה.

הונדה גאז גם אופציה טובה, מרווחת מאוד מאחור, שמירת ערך טובה, חסכונית אך תהיה פחות חזקה מהצרפתיות עם מודבים לדעתי פחות נוחים.

איביזה/סקודה רכבים זריזים עם תיבה מהירה מהפלנטרית שיש בצרפתיות אם כי פחות אמינה מהם, אם אתה נוסע לרוב בעיר תהיה שחיקה במצמדים.

לאיביזה איכות חומרים עדיפה ומושבים תומכים יותר לטעמי.

קודם כל תודה על העצות הנוספות!

אבל לפני שאני הולך לבדוק רכבים אחרים אשמח לדעת מה עקב האכילס של הסקודה, שאדע למה לצפות, גיר לפי מה שאני מבין ממך? יש עוד משהו נוסף?

הגיר בעייתי ככה בכל הדגמים ובכל השנתונים? 

פורסם (נערך)

וואגיות (פולו,פאביה,איבזיה) יכולות להיות אחלה אופציה אבל בתור ידנית

חוץ מזה ה208 אופציה טובה אבל צריך לשים לב מאוד טוב לאיך היא טופלה ומה מצב הטימינג.

המאזדה 2 שציינת גם כן אופציה מצויינת, אמנם קצת מיושנת ושתיינית אבל מצויינת ואמינה מאוד לאורך זמן.

לגבי כל הרכבים תחפש את הרמת אבזור הבכירה, באירופאיות שהצעתי זה במיוחד משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הפאביה לא הרשימה אותי, לא מבחינת איכות חומרים, נוחות מושבים, מרווח ומאחור המושבים בזווית מאוד לא נוחה.

יש אנשים שנוסעים 100 אלף ללא בעיות ויש כאלה שעם פחות.

יש קבוצת בפייסבוק לנפגעי dsg, מוזמן להתרשם.

כשהיא חדשה/תקינה לדעתי התיבה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...