Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מרוב השיעמום החלטתי לעשות "גבות" לרכב שלי אז הנה כמה תמונות מהעבודה,מצטער על איכות התמונות צולם מהסלולרי:

22-04-05_1500.jpg

22-04-05_1501.jpg

22-04-05_1546.jpg

23-04-05_1156.jpg

23-04-05_1911.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

השקעה יפה סחטיין על העבודה!

למה לא עשית את הגבות ארוכות יותר שיכסו גם את האיתות?

פורסם
השקעה יפה סחטיין על העבודה!

למה לא עשית את הגבות ארוכות יותר שיכסו גם את האיתות?

באמת שעשיתי אבל יוצא מכוער סוף הדרך! חבל שלא צילמתי להראות!

ובקשר לחומרים הישתמשתי בפיברגלס! סה"כ פחות משעה עבודה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

להגיד לך את האמת גם אני לא רואה בזה שום דבר יפה!! פשוט אני לא עד כדי כך יצירתי ואין לי שום רעיון איך כדי לבנות את ה"גבות".אם למישהו יש רעיון כיצד לעשות אותם שיראו יפה אני פתוח להצעות!

פורסם

הנה רעיון : אתה יכול לעשות כיסוי לכל הפנס,מין "גבה" גדולה שתשנה את המראה של הפנס לצורה אחרת.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כל הכבוד על היצירתיות, אבל מרוב שיעמום אתה פוגע בעוצמת התאורה ובפיזור האור.

מרוב שיעמום נוסף אתה עלול לעשות את אותו הדבר לאור הבלם מאחור.

לעניות דעתי הדבר לא בטיחותי, לא יפה, ומעורר גיחוך.

תפנה את היצירתיות שלך לאפיקים אחרים....

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם
כל הכבוד על היצירתיות, אבל מרוב שיעמום אתה פוגע בעוצמת התאורה ובפיזור האור.

מרוב שיעמום נוסף אתה עלול לעשות את אותו הדבר לאור הבלם מאחור.

לעניות דעתי הדבר לא בטיחותי, לא יפה, ומעורר גיחוך.

תפנה את היצירתיות שלך לאפיקים אחרים....

גלעד

אז אם זה פוגע בעוצמת התאורה ובפיזור האור אז זה לא בטיחותי! ואם זה לא בטיחותי אז עם זה לא ניתן לעבור טסט,ואני יודע שזה זה כן עובר טסט אז כנרא שזה לא כל כך פוגע בעוצמת התאורה ובפיזור האור.
פורסם

מה ש Olechko הציע זה רעיון יפה

לבנות מסכה לפנס כמו שבטח אתה רואה בהרבה גולפים

זה צריך להיות ממש יפה אבל צריך שמישהו שמבין יגיד לך איך לעשות כדי שלא יפגע בעוצמה של האור

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

מישהו בבקשה יכול לעזור לי בלבחור צורה למסכה לפנס אחורי? לצייר ולשלוח לי בבקשה את הדוגמא.

פורסם

תודה רבה על העזרה,הנה התמונה:

Mitsu 027.jpg

• תוכן חדש...