Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

החלפתי רדיאטור סתום וישן בגלל נזילה ברדיאטור חדש לגמרי.

MCQXb-AD-OzzEVsf51CL8YEJesUOEZwVlwVzW7Iq2Ij9Up3vUsqMkeMY7WD76MDfnalq38Ul6O_6atzkveO3NpYcZOxc41n9qTf6RN_5PgnJcPA3U_Qg-r6-Pml-B9ZUV2GTZ9cSX1wfOpMiRDbj5DEtCj-piiH_RN9D4Pn4kyKZjWHPjuxyHtBdqyE5ZmeGf-lLExIbPD98K5avk8tRod8PFqU0uBRzGDnp9mszLP2mwBV5lOY00ss8IbtM8BR-GGY86klzF-WFDXZXB2d6CxTVlNEtkMeuIaFNJa_0lghaMXFrhkePhYHrqpCpP93HVBys3iMlk9O53sJ7SAmt52I1BqxSbNaceERHfIx5W8zqRasgrm5NmIdFd5p37MhwbnDFcC4EjlcTMS8266VjoaErCMWnuX99c2g48lej-pf8tNgO2uq8BfPJXDTFOSwza0khKfllImkUTBvAJpuAHoFONwlYYb1nxv8bVO6vr-t6by8IA254L9ykND6Qn-XFukICysDLmMiChdLjfC3Tux7oiTzQulqC5Lt7c-K4DkI8jB--O1yuLW1P1HHteqZ-dwOIMbWggRyZUIHwqyk90qwEXNtiaYKpQGDhLdVOFfY6DsCrEeuM5QwebE6GZX2FRGp4C75sAHHwvRcz8pTXn0In4Kqwz58NGYasJ1l6F1XPr_knmO6IwMMwBm03cilJEggDa_3DEQOeMDeAtPWTVtrqj8BDE6acwmPcqK21ZXVExQ=w626-h352-no?authuser=0

בנוסף החלפתי נוזל קירור  במקום הנוזל הירוק הזול שהיה במערכת (וכנראה גם שאריות של מי ברז) בנוזל G12+ איכותי יותר, לאחר שטיפת המערכת עם צינור מים לפני מילוי הנוזל החדש.

עכשיו שמתי לב שהרכב עובד קר מדי, 70-80 מעלות, בנסיעות מהירות או בירידות או כאשר המזגן עובד ומדליק את המאוורר ברדיאטור. בעליות או בעיר הטמפרטורה מתייצבת על 90. בנוסף נראה שיש ערבוב וקצף בין הנוזל קירור הישן לחדש. לדעתי התרמוסטט עובד כהלכה, אבל אני עוד צריך לפרק ולבדוק אותו במים רותחים בבית או פשוט להחזיק עם הידיים את שני הצינורות של הרדיאטור ולחכות שהוא ייפתח כמו שצריך.

אמרו לי שכנראה הבעיה היא שנוזל קירור ישן נשאר בצנרת החימום של הקבינה. לא השתמשתי בחימום באוטו בשנה וחצי האחרונות ולכן רק עכשיו גיליתי שהוא בכלל לא עובד, מה שמאשש את הטענה הנ"ל וכנראה הרדיאטור חימום סתום או משהו.

עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יכול לחשוב על תיאוריה אחרת לבעיות שהזכרתי? ואם כן צריך להחליף רדיאטור חימום, האם אני חייב לפתוח את צנרת הגז של המזגן? הבנתי שזה לא בטיחותי ולא כל כך אפשרי. אבל אם לא  צריך לנתק צינורות גז, אני מעוניין להחליף את הרדיאטור חימום בעצמי אם זה אפשרי ובטוח לעשות זאת (זהו רכב פרוייקט ואני מודע לכך שזה יכול לקחת יומיים).

• תוכן חדש...