Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, זה לא עוד שרשור התבכיינות. טוב, אולי קצת אבל באמת יש פה שאלה ולא רק פורקן.

מה עושים עם הנהגים האלה בכביש שאין להם טיפת מודעות עצמית? 

אני לא מדבר על אלה שחותכים, עוקפים, מתפרצים וכו'... אלה עושים מה שעושים בכוונה תחילה, לכולם ידוע במה עוסקת אמם והשאר לא מעניין כרגע.

אני מדבר על אלה ש:

-נתקעים על השמאלי, מעצבנים את כל העולם ואחותו, ואחרי שעוקפים אותם מימין מבינים שזה עתה עקפנו נהג שאין לו מושג בקשר למתרחש סביבו, הוא לא מאנייק, הוא פשוט סתום, טמבל.

-אלה שנוסעים עם מראות מקופלות. מכירים אותם? זה משגע אותי!! גם לי יצא כמה פעמים לצאת מהחנייה ולא לשים לב שהמראה מקופלת. קורה. לוקח לי בלחץ 50 מטר להבין את זה. איך בנאדם נוסע קילומטרים על גבי קילומטרים ולא שם לב/מפריע לו שהמראה מקופלת??

-אלה שעומדים בנתיב נסיעה ישר כשיש ירוק לישר אבל רוצים לפנות (שמאלה לרוב) אז פשוט עומדים בנתיב ישר והם לא מבינים בכלל שיש 600 מכוניות אחריהם. ושוב, לא מתוך שימת ז*ן, מתוך אדישות טהורה וחוסר מודעות.

 

יש עוד דוגמאות אבל מניח שהנקודה עברה. השאלה היא מה עושים עם אלה? עם החולמים, המעופפים, היושבים בכסא הנהג אבל הראש שלהם קילומטר משם... תמימים בסכ"ה. לרוב בני *ונות, אבל שורה תחתונה תמימים.

 

לא נכנס למגדרים, עדות, אמונה באל כזה או אחר וכדומה, אבל יש התפלגויות שבמגזרים מסויימים זה קורה יותר מאחרים. 

אין פה טענה כרגע שמגדר/גזע/עדה כלשהם נוהגים טוב יותר מאחרים,

הטענה היא שבדר"כ כשX ו Y עושים את הדברים הנ"ל זה לרוב כי הם מאנייקים אבל כש Z ו T עושים את זה זה בגלל שהם פוסטמות.

 

אז נחזור לשאלה- למישהו יש טיפ מה עושים איתם?

 

  • מצחיק 1
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא עושים כלום. נוסעים רגוע עם מוזיקה טובה ולהשתדל להיות בשלווה. לא אורות גבוהים, לא לצפור, להירגע. 

אף אחד לא נתן לנו את הסכמות להעיר למישהו אחר על כישורי הנהיגה שלו ו/או על יכולת הבינה שיש לבבון הממוצע.

 

במקרים בודדים בהם אדם נמצא במצב מסוכן כמו כביש חשוך ללא אורות, בהחלט אנסה להביא זאת לתשומת ליבו בדרך נעימה. כנ"ל באשר למקרים ביטוחותיים דומים (בדומה למראות המקופלות שציינת).

אין לך מושג איזה אדם ירד אלייך מהרכב לאחר שצפרת לו, או באיזה פעולות אלימות הוא ינקוט. בעבר הייתי מתעצבן מהמצבים שציינת, היום אני פשוט מתעלם / עוקף תרתי משמע את המכשול הבטיחותי.

עריכה אחרונה על ידי Ragnar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

פעם הייתי מאוד מתעצבן ממקרים כאלה, לפעמים הייתי מעיר,  עד שפשוט הפנמתי שזה לא יעזור לאף אחד. מטומטם כמנהגו נוהג וימשיך לנהוג(תרתי משמע), ובמקרה הרע אני אקבל דקירה. 

 

אז היום אני עדיין מתעצבן, אבל בדיוק ל-5 שניות, ואז ממשיך את חיי כרגיל. 

 

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

רוב הדוגמאות שכתבת הם של חוסר מודעות, ולכן הפנייה עדינה של לשים לב, תעזור.

במקרים של ביריונות, עדיף לא להעיר, כי זה לא יעזור במקרה הטוב.

פורסם

יש אנשים שלפעמים עבר עליהם יום גרוע - אין לנו דרך לדעת האם הם גרועים או לא.. 
כל אחד וסיבותיו - וכן יש את אלו שגם אם העולם עולה באש הם ישארו על הנתיב השמאלי ב 20 קמש... 
אין מה לעשות כל כך
 

יש דרך לרתום נהגים להיכנס לדף ברשתות חברתיות  שמעלה סירטונים, של מדוע צריך להיות ערניים - תאונות ללא צנזורה, פירסומות מחו"ל שמאירות יפה מאד מה יכול לקרות   - יש בטונות את הסרטים האלו 
זה גם יכול קצת לנער את האדישות ואת החוליגניות בכבישים ואת האדישים 

 

בהצלחה למרימי הכפפה !

 

 


 

פורסם

אני מסמן לנהגים / נהגות על נסיעה ללא אורות ומעיר על פנס שרוף אם מתאפשר . תמיד הודו לי ולא נתקלתי בתגובה לא ראויה 

 

לבריון לא אעיר כי מה שהוריו לא עשו גם אני לא אצליח וכידוע זה מסוכן

פורסם

כמובן שלא כתבתי ולא התכוונתי על להעיר למישהו שהוא בלי אורות.

גם ממש לא התכוונתי למקרה של להעיר לאיזה שני ערסים שחותכים אותך עם הכובעי נייק שלהם. I know better...

אני אכן מדבר על כל הרדומים, הישנים, המעופפים, החסרי מודעות... אני אחדד את השאלה:

האם יש דרך, לדעתכם, להעיר לאחד מהנ"ל בצורה שבה זה אשכרה יתרום לאנושות? בצורה שבה יש סיכוי שזה ישנה את דרכיו בעתיד?

 

האמת שאני חושב שזו מלחמה אבודה מראש ואכן רצוי לנשום עמוק ולשכוח, אבל מי יודע- אולי יש פה למישהו רעיון שאשכרה יכול להועיל?

פורסם (נערך)

לא רק שזה מיותר להעיר לאחרים, ב- 99% מהמקרים הם לא יבינו על מה אתה מדבר, זה תקף לכל מקום כאן ולא רק לכביש.

תתעלם, מהכל, אתה תגלה עולם חדש.

 

 

 

עריכה אחרונה על ידי dorondoron
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לי עוזר לעשות עם עצמי תיאום ציפיות לפני נסיעה, האם סביר לחשוב שכולם בדרך ינהגו כמו שצריך? לא.
נשאר רק להסתבלן בסבלנות 

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב
 

פורסם

ראיתי סרטון בהודו שהשוטרים מוציאים  אותם מהרכב ונותנים להם מלקות. אפשר לנסות כאן . 

  • מצחיק 3

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

אותי יותר מעצבן ביריוני הכביש, במיוחד בכביש 6 , אני בשמאלי 130 קמ"ש , לפני יש שורת רכבים ואין לאן להתקדם, פתאום מגיע מאחור איזה חכמולוג בטיסה של 160 קמ"ש מהבהב באורות כמו משוגע

כדי שאזוז, נגיד שזזתי ,ולא שיש לאן לזוז, מה הוא יעשה בדיוק, יזיז את כל 20 המכוניות שלפני.

דווקא לכאלה אני לא זז, עד שבסוף מבינים ועוברים ימינה להציק לזה שבאמצע.

אין מה לחנך נהגים,תנהגו רגוע על הכביש, תגיעו אותו הדבר, מקסימום 2 דקות לאט יותר.

פורסם

כאחד שנוסע הרבה יותר מהר מהממוצע, אתה טועה. אם אין רכב מלפניו ויש לו מקום עצום לעבור לימין אפשר אולי לסמן, אך אם אין מקום מימין, ברור שהוא עוקף ויש לפניו עוד רכבים, מה הטעם בכלל? אני לא אזוז לטמבל צעיר שמהבהב כמו משוגע מבלי לקרוא את התנועה, אף אחד על הכביש לא אמור לאפשר לנו לנסוע באיזו מהירות שבא לנו, אני כן מצפה ממי שסיים עקיפה לחזור לימין או ממי שמזהה שאני מהיר יותר לאפשר לי לעקוף כאשר זה מתאפשר. 

×
×
  • תוכן חדש...