Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי עידו- אני בן 17 כמעט וחצי..

יש לי רישיון מגיל 17 - כמה ימים אחרי גיל 17...

אני מעוניין לקנות רכב לעצמי, כמובן ההורים יעזרו קצת...

רכב קטן- אפילו 3 דלתות- ההגבלה לעד 2 נוסעים דפקה אותי חזק...

רכב אמין, רכב שאני לא אצטרך מנוי שנתי למוסך בשבילו..

רכב עם הוצאות מינימליות, בין אם זה צריכת דלק וביטוחים למיניהם...

רכב ידני בלבד- זול יותר והוצאות נמוכות יותר...

לא מחפש רכב פוזות...

מחפש רכב שיעבור מנק' A לנק' B...

מחיר עד 15K מקסימום של מקסימום 17K..

ולא רכב יפני- היפנים לא חוסכים בדלק...

רכב שאני אוכל לרדת איתו לאילת ולא להתקע בדרך...

חשבתי על מספר רכבים: פיג'ו 106 3 דלתות, רנו 19 5 דלתות (אמנם לא קטן אבל זה גם אפשרות), פיאט אונו לא בא בחשבון- רכב דפוק מכל כיוון!, פיג'ו 205 3 דלתות..

מבחינת נפח מנוע- לא יותר מידי עד 1.6 מספיק לי...

יש למישהו עצות לרכבים נוספים שכדאי לי לחפש?

פורסם

סיאט איביזה רכב תותח- איפה אני אמצא סיאט בטווח מחירים של 15K-17K

כנל לגבי קליאו...

מהי עלות האחזקה של ה205?

אני מדבר על ביטוח חובה, צד ג'/ מקיף..

צריכת דלק, ואמינות...

אני חייב לציין שאין לי ממש ניסיון עם סוגי רכבים כאלו..

להורים שלי יש רנו מגאן 2003 ולפני זה היה סיטרואן שהתרומם כמו גמל מזורגג...

פורסם

אמינות זה דבר יחסי[תלוי על איזה מצב רכב אתה נופל.] באופן כללי ה205 אוטו אמין שיכול לסבול..אם בצבא ידעו זאת ועשו את השיקולים שלהם דווקא להישתמש ב205 אז הם ידעו ויודעים מה הם עשו ועושים.

ביטוח חובה לי עולה 2070 שקל +צד ג[מלא] 1150 שח [אני נחשב לנהג צעיר] דלק אצלי היא אוכלת משולב 1-13.5 מה שנישאר לך זה למצוא אחת מבית טוב שמורה ומתוחזקת היטב ואתה מסודר!

בהצלחה וחג שמח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קח בחשבון שהביטוח הולך "לקרוע אותך" במחיר! צפה למחיר של כ3000, וכנראה אפילו יותר, לביטוח חובה + צד ג'. ביטוח מקיף לנהג צעיר יעלה לך כמו שליש מעלות הרכב, ולדעתי אינו כדאי כשמדובר על רכב שעלותו 15K.

לרדת לאילת תוכל עם כל רכב, אם יהיה מתוחזק טוב ובמצב תקין.

ה205 היא אופציה טובה מאוד. חסכונית בדלק, קטנה. אבל אם אתה מתכוון לחסוך בהוצאות על תחזוקה, זה כנראה לא הרכב בשבילך..

לדעתי האופציה העדיפה היא פורד פיאסטה או פיאט פונטו. הפיאסטה תיהיה, כנראה, מעט יותר אמינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיאט אונו ממש לא אל תתקרב. לגבי פורד פיאסטה אני מחזק את ההמלצה הזו של הבחור מעליי. זה אוטו במיוחד לצעירים שרוב הצעירים לא מקפידים לטפל בקביעות ברכב והפיאסטה היא הפיתרון לכך..אוטו זריז סוחב ..אם כי לא נוח ומרגיש יציב כמו ה205 אבל פיתרון אולטימטיבי לנהג המתחיל שלא מחפש אתגרים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סיטרואן סקסו 1100 תפור אליך

רכב חסכוני ביותר יפה ומודרני ,אני ממליץ עליו בחום

אפשר למצוא כאלה מודלים 97 98 בפחות מ-15000

פורסם

אני מצטרף לממליצים על הפיאסטה, עם עדיפות דווקא ל-1.3 ליטר. הוא אומנם ישן ומיושן, אבל אמין וזול יותר לאחזקה מאשר מנוע ה-16 שסתומים 1.25 ליטר.

פורסם

יש מצב שתתנו לי שמות של דגמים באנגלית בבקשה?

אני לא מבין כל כך ברכבים, אם בחדשים אני מכיר כמה דגמים ישנים אני כמעט ולא מכיר בכלל...

אולי אני מכיר אבל לא לפי שם הדגם...

איך כותבים פיאסטה באנגלית?

סקסו?

ג'אסטי?

במטרה היא למצוא מידע נוסף ותמונות של הרכבים באינטרנט- שאני אדע על מה אתם מדברים- השם של הרכב לא עושה לי את זה...

פורסם

309 עם מנוע 1.6 (שזה רובן) היא לא ממש חסכונית בדלק.

לדעתי אתה עושה טעות שהחרמת את האונו, אונו 60S (קרבורטור, לא הזרקה) היא רכב מעולה, זול ביותר לתחזוקה ומספק לרוב הצרכים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
309 עם מנוע 1.6 (שזה רובן) היא לא ממש חסכונית בדלק.

לדעתי אתה עושה טעות שהחרמת את האונו, אונו 60S (קרבורטור, לא הזרקה) היא רכב מעולה, זול ביותר לתחזוקה ומספק לרוב הצרכים.

ברחוב שאני גר בו- לאורך 200 מטר של בתי קרקע יש 5 פיאט אונו, לא יודע איזה דגמים לא יודע כלום, אני רק יודע שזה פיאט אונו..

כמעט כל סוף שבוע הבעלים של הרכבים נמצאים בתנוחה דומה, מחפשים בנרות מתחת למכסה המנוע...

אלו בעלי הפיאט אונו שמרבים לנסוע בו, יש את הזן השני שזה הרכב השני שהם לא מצליחים למכור, פשוט עומד בשמש ולא זז ואני חושב שזה לא רק בגלל המכירה אלא גם המצב המכני שלו לא מאפשר תזוזה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...