Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא ככה

זה כמה אני נוהג, ויש לי כיום יונדאי I30 שמשרתת אותי נאמנה. מישהו שאני מכיר שאל אותי עליה ודי מעוניין לקנות אותה. ביטלתי את הרעיון, אבל מצד שני אחרי מחשבה, זה לא בהכרח מופרך. 

העניין הוא שכיום אני עם 140 אלף, עוד שנתיים זה יהיה 210 אלף, ובייסיקלי מבחינת עם ישראל זה רכב מת, והמחיר בהתאם. עשיתי חישוב תיאורתי שההפסד בירידת ערך +הקילומטראז יהיה סביב ה-20 אלף שקל(מחירון כיום 41 אלף, מחירון משוער בעוד שנתיים -28 אלף, מחיר מכירה בפועל- 19-20).

אחד מהרכבים שציינתי עם קילומטראז נמוך ומטופלים אפשר לקנות בערך ב-25 אלף(מחיר בפועל, לא מחירון) כאשר הערך אני מניח שאחרי שנתיים יהיה סביב ה-10 אלף פחות. 

אני מכיר ונהגתי ב-208 וב-C4 והם בסדר מבחינתי מבחינת איכות ונוחות הרכב. 

זאת אומרת הפרש של 10 אלף שקל בשנתיים., כשאני עוד לא כולל בלאי שיכול להיות ביונדאי עם קילומטראז די גבוה. 

השאלה המתבקשת עכשיו זה אמינות. האם רכבים עם המנוע והגיר הנ"ל יכולים להתמודד עם 70 אלף קילומטר שנתיים מבלי להתחיל להתפרק? ניקח הנחה שאני נוהג בינעירוני רגוע ומטפל בחלפים איכותיים כול 15 אלף.

האם בסה"כ 12 אלף שקל בשנתיים זה סכום שהייתם מחליפים את הרכב? 

פורסם

יחזיקו בלי בעיה. רק קח בחשבון שאחד החסרונות המרכזיים של המנוע הזה הוא צריכת דלק גבוהה - לא משהו רצוי ברמות הנסועה עליהן מדובר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמי שנסע עד היום היום ביונדאי I30 
סביר שצריכת הדלק ב-208 וב-C4 לא תהייה גבוהה יותר.
בנסיעה בינעירונית צריכת הדלק ב-208 וב-C4 תהייה טובה יותר.

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

יחזיקו בלי בעיה. רק קח בחשבון שאחד החסרונות המרכזיים של המנוע הזה הוא צריכת דלק גבוהה - לא משהו רצוי ברמות הנסועה עליהן מדובר.

דווקא ממה שקראתי בנסיעה בינעירונית רגועה יחסית אפשר להוציא מהמנוע הזה צריכת דלק לא רעה בכלל 

התרשמתי שזה המצב מהסיכום ש @discoTD5 פרסם בזמנו...

פורסם

העדף מכוניות מהשנתונים האחרונים(2014-2015), לאחר שכל מחלות הילדות של המנוע נפתרו. החיסרון העיקרי הוא גיר 4 הילוכים שבשיוט בין עירוני מאלץ סל"ד גבוה יחסית, אך בשיוט רגוע השילוב הנ"ל חסכוני יותר מה-i30 דור ראשון

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...