Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה סקירה, תתחדש! נראת מעולה. 

אתר טוב לחלפים (אולי נתקלת בו): alfa workshop. 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

א. תתחדש ותהנה ותודה על סקירה מעולה.

ב. זהו אחד הרכבים שאני מתעניין בהם ואם אפשר לשאול, כמה זמן הרכב אצלך?

וכמה שקלים חדשים נדרשת להשקיע עבור יישור הקו ללא קשר למחיר הרכישה?

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היי, תתחדש!
אני בעצמי חושב על כזו, ידנית בלבד. אין הרבה.

מתלבט אם לא אתבאס מההגה ומהחדות הכללית שלה לעומת ה- 147 שלי תמורת מנוע חזק יותר.

או לקנות 159 סתם כי היא אלגנטית יותר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש ותהנה.

כבעלים של גולייטה ידנית רק 170 סוסים, אני בטוח שתהנה מאוד מהיכולות והביצועים של הרכב.

תשתדל לא לאבד רשיון עקב דוחות מהירות. :-)

סלע

פורסם
לפני 6 שעות, Pavlik כתב:

היי, תתחדש!

מתלבט אם לא אתבאס מההגה ומהחדות הכללית שלה לעומת ה- 147 שלי תמורת מנוע חזק יותר.

כל התלתניות לפני 2014 (לפני מתיחת הפנים) - הן ידניות.

פורסם

למה בעצם הזמנת משולשים חדשים? הרי אם הגומיות (בושינגים) גמורות, אז פשוט מחליפים לחדשות או שמים בעצם משודרגות ועמידות הרבה יותר כמו סופר פרו או פאואר פלקס. 

צר לי לבאס, אין דבר כזה בולמים אדפטיביים ברכב שלך. זה סתם פסיכולוגי שאתה חושב שהוא קשיח יותר בדיינמיק (בגלל שכל המסביב הופך גם ליותר "קשוח": הגה, תגובת מצערת, הילוכים ובקרת יציבות). 

שלח תמונה גם של הלינקים שהזמנת. 

בתאריך 4.2.2021 בשעה 11:18, Pavlik כתב:

היי, תתחדש!

הידניות מתנהגות הרבה פחות טוב מהאוטומטיות שאחרי 2014. הן פשוט "מתפזרות" במגבלות ולא ברורות, באוטומטיות עשו מוצר הרבה יותר שלם ומוקפד. כמובן שכן יש את הכיף של הידני. המושב בידניות קטסטרופה, 0 תמיכה צידית. ההיגוי לא ברמה של הרכב שלך, זה כמובן ברור. 

פורסם

תודה רבה לכולם, אחלה מועדון :)

בתאריך 4.2.2021 בשעה 04:03, Gal Atun כתב:

אחלה סקירה, תתחדש! נראת מעולה. 

אתר טוב לחלפים (אולי נתקלת בו): alfa workshop. 

משם רכשתי את המשולשים ולינקים, בכל מה שנוגע לחלפים מקוריים מומלץ משם, לכל השאר יש אתרים טובים וזולים יותר

בתאריך 4.2.2021 בשעה 04:43, shilo_v כתב:

א. תתחדש ותהנה ותודה על סקירה מעולה.

ב. זהו אחד הרכבים שאני מתעניין בהם ואם אפשר לשאול, כמה זמן הרכב אצלך?

וכמה שקלים חדשים נדרשת להשקיע עבור יישור הקו ללא קשר למחיר הרכישה?

תודה, הרכב חודש אצלי, לגבי יישור קו, זה לגמרי תלוי במצב הרכב ושיגעון של הבעלים :)

בתאריך 4.2.2021 בשעה 08:16, Muzic4Ever כתב:

יש דבר כזה??
איך מצטרפים?
0544543574

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

שלחתי לך.

בתאריך 4.2.2021 בשעה 11:18, Pavlik כתב:

היי, תתחדש!

תודה, לא נהגתי על 147 ו-159, אז לא יודע להשוות.

אני כן יכול לומר, שהתנהגות הרכב מעולה ותתגבר ברגע שאחליף לצמיגים דביקים יותר, שלך קלה הרבה יותר שכבר לפי הנתון הזה משפיע על ההתנהגות, אתה מוזמן להגיע ולהתרשם במידה ואתה מעוניין.

לגבי תלתן ידניות, הם שונות מתלתן לאחר המתיחת פנים(2014)

בתאריך 4.2.2021 בשעה 11:30, סלע כתב:

תתחדש ותהנה.

כבעלים של גולייטה ידנית רק 170 סוסים, אני בטוח שתהנה מאוד מהיכולות והביצועים של הרכב.

תשתדל לא לאבד רשיון עקב דוחות מהירות. :-)

תודה, פונקציית התראת המהירות מצילה :)

לפני 15 שעות, BRAVO30 כתב:

למה בעצם הזמנת משולשים חדשים? הרי אם הגומיות (בושינגים) גמורות, אז פשוט מחליפים לחדשות או שמים בעצם משודרגות ועמידות הרבה יותר כמו סופר פרו או פאואר פלקס. 

צר לי לבאס, אין דבר כזה בולמים אדפטיביים ברכב שלך. זה סתם פסיכולוגי שאתה חושב שהוא קשיח יותר בדיינמיק (בגלל שכל המסביב הופך גם ליותר "קשוח": הגה, תגובת מצערת, הילוכים ובקרת יציבות). 

שלח תמונה גם של הלינקים שהזמנת. 

הידניות מתנהגות הרבה פחות טוב מהאוטומטיות שאחרי 2014. הן פשוט "מתפזרות" במגבלות ולא ברורות, באוטומטיות עשו מוצר הרבה יותר שלם ומוקפד. כמובן שכן יש את הכיף של הידני. המושב בידניות קטסטרופה, 0 תמיכה צידית. ההיגוי לא ברמה של הרכב שלך, זה כמובן ברור. 

לגבי המשולשים, אני בדיוק בודק לגבי החלפת הגומיות לPOWERFLEX, לSUPER PRO אין גומיות לגולייטה, כנראה זה מה שיקרה

תרגיש בנוח לנסות לבעס, הרכב מספק חיוך שכך שלא תצליח לבעס ;)

הלינקים הם של BILSTEIN, אצרף בקרוב

זה נכון

פורסם

תתחדש ותהנה. :smile:

אני משתמש ב- Adam's Polishes leather conditioner למושבי עור אצלי, ממליץ.

שמן זית זה לא הרעיון הכי טוב לחידוש פלסטיק, אם תרצה אראה לך איך חידשתי אצלי.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...