Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הקבוצה,

לאחרונה רכשתי מצלמת דרך של פרוויז'ן קדמית ואחורית. בהתחלה התקנתי אותה בעצמי למצת ואת ולאחורית יש אפשרות גם להיות מצלמת רוורס, את הכבל של האופציה הזו חיברתי למנורת הרוורס. חשוב לציין שהכל עבד מצויין.

היום ניגשתי לחשמלאי רכב במעלות תרשיחא, בכדי לחבר את המצלמה במקום למצת לתיבת הפיוזים של הרכב. החשמלאי בחשמל לרכב מעלות הלחים כבל לראש שמתחבר למצאת ואותו חיבר לפלוס ומינוס בצמה תחת ההגה, בהתחלה המצלמה נדלקה בחצי סוויץ וכשהנעתי היא נכבתה. לטענתו כי המינוס חלש ואז הוא שינה את חיבור המינוס למקום אחר מה שגרם לזה שהמלמה האחורית לא עובדת יותר וברגע שאני מחבר אותה למצלמה הראשית המתז האחורי מתחיל לפעות בלי הפסקה והמצלמה כלל לא מצלמת. אחרי שהחשמלאי התייאש הוא החליט שאני עשיתי קצר בחיבור שלי למנורת רוורס ואין לו מה לעשות, כרגע אני עם מצלמה אחורית מנותקת והכל עובד בסדר אבל לא לזה התכוון המשורר.

מישהו יודע אולי ממה זה יכול להיגרם?

מכירים אולי מקום מקצועי באיזור מעלות נהריה כרמיאל? אשמח להמלצות

נ.ב

הוא עוד גבה תשלום על זה. שילמתי לפני שראיתי שיש בעיה והוא לא הסכים לזכות אותי.

תודה לעונים 

פורסם
לפני כשעה, zah_azran89 כתב:

אחרי שהחשמלאי התייאש הוא החליט שאני עשיתי קצר בחיבור שלי למנורת רוורס

לפני שהגעת אליו, המצלמה האחורית עבדה. הוא עשה שם עבודה לא מוצלחת, כנראה הרס לך את המצלמה (האחורית), ואתה שילמת לו על זה. המסקנה: אתה עשית קצר!

פיספסתי משהו?

פורסם
לפני כשעה, itzik123 כתב:

לפני שהגעת אליו, המצלמה האחורית עבדה. הוא עשה שם עבודה לא מוצלחת, כנראה הרס לך את המצלמה (האחורית), ואתה שילמת לו על זה. המסקנה: אתה עשית קצר!

פיספסתי משהו?

לצערי דייקת

פורסם

איך מי שמתיימר להיות חשמלאי רכב לא מתבייש להגיד כזה דבר ללקוח?!

הוא לא חושב שאתה אולי יודע לעשות 1+1?

צר לי שלגופו של עניין אין לי איך לעזור לך.

• תוכן חדש...