Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
מחפש רכב משפחתי בתקציב של 50,000 -המליצו לי על פיאט טיפו 2018- איך הרכב -האם מרווח? האם אמין? רוב הנסיעות שלי זה בעיר 
אין הרבה דברים רעים לומר על הטיפו - בסה''כ רכב פשוט לתחזוקה (וזה חשוב בפיאט!) נותן תמורה לא רעה הרכב משפחתי (עד 4 נוסעים) זול יחסית.
הסיאט טולדו (או הראפיד של סקודה) טובים ממנו בכל פרמטר אפשרי, ומעניקים חוויית נהיגה משופרת בהרבה, אבל אם עיקר הנסועה היא בפקקים עירוניים, הייתי מוותר עליהם ולו רק בגלל התיבה הרובוטית שלהם, שממש לא אוהבת נסיעות רבות בפקקים.

רכב טוב יותר מהטיפו, לדעתי, ששווה לחשוב עליו, הוא מהצד הצרפתי: פיז'ו 308 או התאום מבית סיטרואן, c4. במנוע הטורבו 1.2 שלהם יש נקודת חולשה ידועה שמחייבת טיפול - רצועת התיזמון. זה נעשה ברוב המקרים (רכב עם היסטוריית טיפולים מוכחת) תחת אחריות במוסכי היבואן.
גם הם מגיעים עם תיבה פלנטרית 6 הילוכים שיודעת להתמודד היטב עם נהיגה בעיר.
רכבים נהדרים גם לנהיגות מחוץ לעיר, ואני ממליץ אם חשוב לך גם להנות מהדרך.
דגמים שמורים שלהם משנתונים 15-16' כבר נמכרים בפחות מ-40א'₪.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...