Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם מישהו שמע על בעיה של רעידות ברכבי טויוטה קורולה?  זה קורה בזמן שהרכב מונע ויש לציין שהטורים תקינים לגמריי מרגישים את הרעידות גם בזמן נסיעה ובזמן שמורידים מהירות ומאטים ולא לוחצים על הגז מן רעידות וגימגומים כמו שיש לרכב ידני בזמן שלא נמצאים בהילוך נכון, עשיתי בדיקה במכון טסטים והכל יצא תקין מלבד המתלים והמוטות מייצבים הקדמיים שצריך להחליף הבוחן אמר שלא להתייחס לזה אבל זה לא נוח ומטריד אותי, אחרי שעשיתי את הבדיקה אמרו שאולי זה בעיה בגיר ואמרתי להם שלא מצאו בבדיקה בעיות בגיר אז הם אמרו יכול להיות שיש בעיות שלא מוצאים אותם, ושהם שמעו בדגמים האלו על בעיות בגיר, מעניין מה זה יכול להיות. אגב הבוחן אמר שיכול להיות שאם אני אחליף את המוטות מייצבים הבעייה תסדר אבל לא בטוח האם יש אמת בדבר? אשמח לחוות דעת ממכם, בבקשה תעזרו :) 

תודה לכל העוזרים והמגיבים.

פורסם

המוטות מייצבים ישפרו לך את ההרגשה בעיקר בנהיגה. אם הגומיות שלהם קרועות עדיף לך להחליף כי העלות מאוד שולית. 

אני מהמר שהלכו לך התושבות מנוע.

• תוכן חדש...