Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 13.12.2020 בשעה 06:45, קרן1234 כתב:

זו הייתה האפשרות הראשונה בגלל הגודל והמחיר אבל בגלל שאנחנו מחזיקים את המכוניות כל כך הרבה שנים, היא ירדה מהפרק -סיכון גדול מידי

אם הורדתם את הפיקאסו בשל אמינות מפוקפקת, תורידו גם את האופל,  מכנית זהה לחלוטין לפיקאסו ( נכון יותר ספייס טורר החל מ 2018 לזכרוני ) עם מנוע 1.2. 

פורסם

לצרכים שלך, אין כמו ה- C4 פיקסו והרנו גראנד סניק.   אלו מכוניות מרווחות ביותר, מיועדות ממש למשפחות מורחבות שיש להן גם ציוד.

לא הייתי מוטרד יותר מדי מסיפורי האימינות - לרוב המכוניות המודרניות יש בעיות אמינות לא פשוטות.  ברנו לפחות מתייחסים בעיני ביותר כבוד לרוכשי הרכב בעת פתרון בעיות כאלה.

בשני המקרים, הדיזלים יותר מוצלחים

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אז ביצעתי בדיקה של הדגמים עם סלקל ובוסטרים והדגמים בהם נכנסו הכסאות בצורה שעוד ניתן לחגור עם חגורת בטיחות עם קצת קושי הן הקיה ספורטאז, יונדאי טוסון, פורד קובה. גם במיצובישי ASX הן נכנסו אבל הבגאז שלו מאוד קטן... 

לאחר הרבה בחינות הכי מוצלחים ונוחים כמובן היו הטויטה ורסו והמנצחת-סיטרואן C4 ולכן בחרנו ללכת על הסיטרואן (מנוע בנזין), למרות החששות. 

מקווה שעשיתי החלטה טובה 

תודה לפורום!

• רעיון טוב! 3
פורסם

פייר? פורד קובה קצת עשה לי תיאבון, אבל 9 בבוקר אלוהים.

C4 פיקסו הוא אחד הרכבים המשפחתיים הכי מוצלחים שיש. מקווה שהצלחתם לרכוש אחד עם מערכות בטיחות אקטיביות.

פורסם
לפני 10 שעות, Mike808 כתב:

פייר? פורד קובה קצת עשה לי תיאבון, אבל 9 בבוקר אלוהים.

C4 פיקסו הוא אחד הרכבים המשפחתיים הכי מוצלחים שיש. מקווה שהצלחתם לרכוש אחד עם מערכות בטיחות אקטיביות.

קובה, קוגה... נשמע כמעט אותו הדבר 😜

פורסם

בחירה טובה, רכב נהדר למשפחה.

עדיף לסבול קצת מענייני אמינות פעם בכמה שנים מאשר להיאבק באופן יומיומי עם בוסטרים וכיסאות. איכות חיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...