Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , שמתי לב שבאחד מהפנסים שלי הלד שלו נשרף או נהרס אני לא בדיוק בטוח מה קרה לן יש משהו לעשות בנידון ? או שהלך ופשוט צריך להחליף פנס ? אשמח לעצות ופתרונות , בנוסף מי שאולי מכיר מישהו שיכול לסדר את זה אני אשמח , תודה מראש ( מצורף תמונות של הפנס התקין והלא תקין) 

E99FD6A8-FA3A-400F-95CB-41F1B83EC634.jpeg

A936D59F-39F8-430F-B78F-CCFB139FA326.jpeg

פורסם

אם הרכב באחריות, פנה ליבואן, תכל'ס? פנה ליבואן בכל מקרה - יש מצב שיש להם איזה הוראה להחליף בשקט או בהנחה כי בד"כ אתה לא היחיד שדבר כזה יקרה לו, רק תהיה אסרטיבי.
אפשר לתקן פס לדים, אבל זה דורש פירוק של הפנס בד"כ ועבודת אלקטרוניקה - לא זול.

**לפני הכל תעבור על הפיוזים, בספר הרכב תהיה הפניה לפיוז הרלוונטי לאורות חניה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באיזה רכב מדובר?

אני בספק שהפס עצמו גמור. לרוב ה-DRL מונע ע"י דרייבר משלו שניתן להחליף בעלות של כמה מאות שקלים - זה החלק שבדרך כלל הולך. 

2016 BMW M235i.

פורסם

שאלתי כי חששתי שזה העניין. נראה שמדובר בפנסים סיניים אפטרמרקט. הפנסים האלו סופר עדינים ומהניסיון שלי, הכול שם מולחם

בצורה מאוד זולה לכן כנראה שאחת ההלחמות יצאה. אתה תצטרך לפרק את הפנס כדי להבין מה קרה. בעל מקצוע שירצה להתעסק עם זה?

בספק אם יש כאלה, כי הם לא מכירים את הפנס. תנסה אולי את הדר מ-HI-LED, אך אני בספק אם הוא יגע בזה. 

2016 BMW M235i.

פורסם

אם אלה פנסים סינים תחליפיים כנראה יהיה יותר זול לרכוש בית פנס חדש מאשר להתעסק עם התיקון של זה.

אתה יודע איפה נרכשו הפנסים התחליפיים? נסה לקפוץ לשם ולראות כמה יעלה בית פנס חדש. יתכן שתופתע לטובה.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני לא יודע אם הפנסים סינים או מקוריים, רכשתי תאוטו לפני חצי שנה בערך ועכשיו אחד הפנסים הלך, גם לא מצאתי בעל מקצוע שיודע לתקן את זה , אני גר בצפון זה בעיה , אולי ישלך מישהו להמליץ לי ?

פורסם
לפני שעה, מאיר עסיס כתב:

אני לא יודע אם הפנסים סינים או מקוריים, רכשתי תאוטו לפני חצי שנה בערך ועכשיו אחד הפנסים הלך, גם לא מצאתי בעל מקצוע שיודע לתקן את זה , אני גר בצפון זה בעיה , אולי ישלך מישהו להמליץ לי ?

אני בספק אם מישהו החליף לפנסים מקוריים של MK6. מדובר בפנסים סופר יקרים (State of the Art בזמנו) שמצריכים המון זמן ועבודה.

אלא אם כן מדובר ב-Clubsport או GTI לכל הפחות, הייתי אומר שזה סיכוי של 99% שמדובר בפנסים סיניים אפטרמרקט.

אם יש לך זוג ידיים טובות, לא הייתי שולל אפשרות לבצע זאת בעצמך. קח בחשבון שהוצאת הפנס מצריכה הסרה של הבאמפר הקדמי.

ברגע שתעלה את הפנס הביתה ותעבוד איתו בסבלנות אני בטוח שתוכל למצוא את הבעיה. משום שהפנסים האלה נורא זולים,

כפי שציינתי קודם, ההלחמות שלהן סופר עדינות והכול "דחוס" על המכסה כדי לחסוך במקום מרוב הקומבינות שיש שם.

כתוצאה מכך, מה שקורה זה שעם הזמן ההלחמות האלה יוצאות ממקומן וזו לרוב הבעיה.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 4 שעות, TDI כתב:

היה כאן לא מזמן מישהו שכתב שהוא עוסק בתיקון פנסי לד.

לצערי לא מצליח למצוא את ההודעה.

😔

לפני 4 שעות, Fraysa כתב:

אני בספק אם מישהו החליף לפנסים מקוריים של MK6. מדובר בפנסים סופר יקרים (State of the Art בזמנו) שמצריכים המון זמן ועבודה.

הבנתי , קודם כל תודה רבה 

אני לא חושב שאני יצליח לפרק ולתקן את זה לבד אני צריך בעל מקצוע , השאלה גם עם צריך להחליף או לתקן 

• תוכן חדש...