Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה אני מחפש פלגים של SPLITFIRE אני מחפש חנות ולא סוכן דרך הטל' כי הם מבקשים מחירים בשמיים אם למישהו יש כיוון אשמח מאוד

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אין לי את היכולת לעזור במציאת חנות שמוכרת אותם, מה שאני כן יכול לומר לך שמניסיוני האישי ומניסיונם של עוד כמה חברי, הפלאגים הנ"ל הם קשקוש ולא יותר מאשר טריק מסחרי (יקר).

אגב, גם הפלאגים של בוש מדגם פלטיניום 4+ הם קשקוש יקר שלא מוסיף כלום חוץ מלהגדיל את החור בארנק.

מוטי.

פורסם

מוטי מנסיון שלי נסיתי בראל 106 י שלי כמה סוגים ואתה צודק אז לפי דעתך ללכת רק על המקורי של הרכב ? או שיש ללך המלצה על משהו אחר ?

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

הניסיון שלי היה במיאטה שלי והפלאגים היו פחות טובים מהפלאגים המקוריים שמומלצים ע"י מאזדה לאוטו שלי (של NGK)... יכול להיות שבאוטו שלך יעבוד יותר טוב... אני מחזיק בדעה שמה שהיצרן ממליץ יותר טוב ב-99% מהזמן ממה שאיזו פרסומת של יצרן קטן אומרת.

יש משפט באנגלית שאומר - If it ain't broken, no need to fix it

מוטי.

פורסם

בהמשך למה שהציע מוטי השאלה שנשאלת - למה?

אם עסקינן בחיפוש אחר ביצועים חפש במקום אחר .

הפלאג לא ישפר דבר הוא פשוט אמור לשרוד את תנאי הבעירה.

אם יש בעיות ויזואליות על הפלאג שמעידות על חוסר התאמתו ובייחוד אחרי שיפורים ניכרים אזי מתחילים לחפור את הנושא של הפלגים.

זו תורה בפני עצמה שדורשת מיומנות וספרות לבחור פלאג מתאים ולזהות דטונציה או טימיננג שגוי למשל.

אם אין טורבו או משהו היסטרי על הרכב תשתמש במקורי או מקבילה שלו לפי הספר של הרכב

אין לי מה לומר טוב על ספליטפייר מניסיון אישי גם לי לא היה טוב איתם בעבר הרחוק באלפא.

אם כבר בngk גם הם מפצלים אלקטרודות בדומה לספליטפייר.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...