Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי מתקרב לגיל 90 וככל שהוא מתבגר ככה השמיעה שלו יורדת בקצב בלתי נתפס. 

כרגע אין אפשרות לבצע איתו שיחות בכלל, רק אם אני ממש ליידו, מדבר לאט, צועק את אותו המשפט 10 פעמים (כולל מילים קצרות ופשוטות כמו כן ולא) וכל זה תוך כדי שהוא מסתכל עלי ויודע לקרוא את השפתיים.

אם הוא שם אוזנייה זה מעט משתפר אבל עדיין אין שום אפשרות לנהל איתו שיחה או שהוא יבין בכלל שאנשים מדברים מסביבו. גם ההבנה שלו נפגעה בעקבות הירידה בשמיעה.

האם קיים טלפון שיוכל לשפר במעט את יכולת הדו שיח איתו? 

יש לציין שאם אני שם לו את המכשיר על ספיקר ומצמיד לו לאוזן אפשר לתקשר איתו מעט.

הבעיה הקשה ביותר היא שהוא חושב שהוא שומע טוב ושאנחנו התחלנו לדבר חלש. מסרב להכיר בליקויי השמיעה שלו ובהיותו אדם מתבגר ולכן גם לא מוכן לשמוע על מטפלת/ דיור מוגן.

זה גורר כמה פעמים בשבוע שהוא לא שומע את הסלולר ואנחנו חושבים שקרה לו משהו וטסים אליו לדירה.

פורסם

"זה גורר כמה פעמים בשבוע שהוא לא שומע את הסלולר ואנחנו חושבים שקרה לו משהו וטסים אליו לדירה."

בנוגע לזה אני ממליץ שתתעניין במכשיר רטט שיהיה עליו ברגע שיש שיחה נכנסת.

פורסם (נערך)

אמא שלי (מתקרבת לגיל 92) משתמשת בטלפון ממשפחת גלקסי S8 (איני זוכר איזו גרסה) שמצומד ב-BT למכשירי השמיעה שלה. מאפשר ניהול שיחות פחות או יותר חופשיות.

החם שלי משתמש רק בטלפון קוי, לא רוצה שום טכנולוגיה מודרנית, וכל שיחת טלפון אתו מסתיימת באי הבנות למרות שימוש במכשיר שמיעה.

לאור ניסיון זה ממליץ להוועץ במכון השמיעה המטפל בסבך.

דרך אגב, יש כאן מומחה למכשירי שמיעה, אבל איני זוכר מיהו. אם מישהו יוכל לתייג אותו אולי יוכל לסייע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה למה זה חייב להיות סמארטפון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לך תמצא טמבלפון עם קישוריות למכשיר השמיעה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה קישוריות יש למכשירי שמיעה?

פשוט לא מכיר את התחום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 21 דקות, vadim6385 כתב:

איזה קישוריות יש למכשירי שמיעה?

פשוט לא מכיר את התחום

הזכרתי: BT

יש גם מנגנונים ייעודיים, למשל סליל T שמשמש בדלפקי שירות.

פורסם

אולי אנשים לא זוכרים, אבל מסרונים וקישוריות BT זה משהו שהיה קיים הרבה לפני סמארטפונים.

בשביל הדברים האלה אני לא חושב שיש צורך לסבך אדם מבוגר עם סמארטפון

לפני כשעה, Aviv943 כתב:

הבעיה הקשה ביותר היא שהוא חושב שהוא שומע טוב ושאנחנו התחלנו לדבר חלש. מסרב להכיר בליקויי השמיעה שלו

פה כבר טלפון חדש לא יעזור לדעתי.

כשאדם לא מוכן להכיר בבעיה, לא משנה מה תעשו לא יעזור.

פורסם

סמארטפון מאפשר הודעות טקסט, ואטסאפ, גלישה, צילום - כולנו נהנים ממיליון שימושים. אולי תופתעו, אבל יש גם בני 90 לא מעטים שנהנים משימושים אלה, זה ענייןמאישי מאד.

פורסם

שנה שעברה, קניתי לחמי טלפון מיוחד לכבדי שמיעה מ ksp, זה טלפון פשוט, בהתחלה הייתי סקפטי, חשבתי שזה רק מיתוג, אבל השמיעה בו, באמת מאוד חזקה. בעוצמה כזאת, שמשהו ששומע רגיל ירגיש לא נוח להשתמש באפרכסת

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

אולי אנשים לא זוכרים, אבל מסרונים וקישוריות BT זה משהו שהיה קיים הרבה לפני סמארטפונים.

בשביל הדברים האלה אני לא חושב שיש צורך לסבך אדם מבוגר עם סמארטפון

פה כבר טלפון חדש לא יעזור לדעתי.

כשאדם לא מוכן להכיר בבעיה, לא משנה מה תעשו לא יעזור.

חייב סמארטפון. המכשירי שמיעה היום מאוד חכמים וכל הגדרה בהם זה דרך אפליקציה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 5 שעות, D_D כתב:

"זה גורר כמה פעמים בשבוע שהוא לא שומע את הסלולר ואנחנו חושבים שקרה לו משהו וטסים אליו לדירה."

בנוגע לזה אני ממליץ שתתעניין במכשיר רטט שיהיה עליו ברגע שיש שיחה נכנסת.

זה רעיון נחמד. מכיר משהו כזה?

לפני 5 שעות, sperial כתב:

אמא שלי (מתקרבת לגיל 92) משתמשת בטלפון ממשפחת גלקסי S8 (איני זוכר איזו גרסה) שמצומד ב-BT למכשירי השמיעה שלה. מאפשר ניהול שיחות פחות או יותר חופשיות.

החם שלי משתמש רק בטלפון קוי, לא רוצה שום טכנולוגיה מודרנית, וכל שיחת טלפון אתו מסתיימת באי הבנות למרות שימוש במכשיר שמיעה.

לאור ניסיון זה ממליץ להוועץ במכון השמיעה המטפל בסבך.

דרך אגב, יש כאן מומחה למכשירי שמיעה, אבל איני זוכר מיהו. אם מישהו יוכל לתייג אותו אולי יוכל לסייע.

נושא מכשירי השמיעה שלו זה דיון בפני עצמו. כרגע אנחנו לא מצליחים למצוא משהו טוב, עברנו בשבילו בין כמה חברות. הבעיה העיקרית היא שהוא לרוב גם מסרב לשים אותם כי הוא מתבייש בזה שהוא לא שומע טוב. 

זה תקף אגב לגבי מקל הליכה, הוא מעדיף לא להצליח ללכת מאשר ללכת עם מקל.

לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

השאלה למה זה חייב להיות סמארטפון?

לא חייב להיות סמארטפון אבל עדיף. אם יש דגם אחר שהוא לא סמארפון גם מעולה

היום הוא עם סמארטפון של LG שהאפרכסת שלו דיי גמורה וגם אנחנו שומעים בה חלש.

לפני 17 דקות, guy.a כתב:

שנה שעברה, קניתי לחמי טלפון מיוחד לכבדי שמיעה מ ksp, זה טלפון פשוט, בהתחלה הייתי סקפטי, חשבתי שזה רק מיתוג, אבל השמיעה בו, באמת מאוד חזקה. בעוצמה כזאת, שמשהו ששומע רגיל ירגיש לא נוח להשתמש באפרכסת

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

זה יכול להיות מעולה אבל לא מצאתי שם טלפונים לכבדי שמיעה. תוכל לאתר לי לינק או לציין מה הדגם?

האם הוא נותן פתרון טוב עבורו? אתה ממליץ?

פורסם

יש כמה יצרנים שמשווקים טלפונים לגיל השלישי\גיל הזהב. אפילו סמארטפונים ייעודיים. הטמבלפונים הם מכשירים גדולים עם מסך ומקשים גדולים, חלקם בתצורת צדפה.

יש אפליקציות לאונצ'רים ייעודיות למבוגרים עם אריחים גדולים. בדקתי את זה פעם והתרשמתי שלא מוצלח, אבל מאז חלפו אי אילו שנים וכנראה שיש התקדמות.

• תוכן חדש...