Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

היונדאי i10 שלי כבר בת כמה שנים וכרגע יש לי הזדמנות טובה לשדרג.

מחפש מכונית בקטגוריית מיני או סופר מיני (עדיף). תקציב עד 90K ש"ח, רצוי מאוד גיר ידני, מחיפוש שערכתי גם נראה שהאופציות האוטומטיות יקרות משמעותית.

פוסל על הסף מכוניות שנדרשות להתקנת מובילאיי.

כעקרון את רוב הנסיעות אני עושה לבד כך שאני יכול להתסדר עם מיני, אבל מצד שני יש את הרצון להשתדרג, ואולי שיפור מסוים בנוחות, מה שמטה אותי לכיוון סופר מיני.

ברוב הימים נוסע מהקריות לחיפה ובחזרה.

בינתיים החיפוש העלה 2 אופציות שנראות טובות:

1. יונדאי i10 חדשה.

2. רנו קליאו.

ראיתי שגם סיאט איביזה וסקודה פאביה נכנסות בתקציב, אבל הרושם שלי הוא שגרסאות הבסיס קצת ערומות מאבזור.

מצאתי שרשור מלפני כמה חודשים שבו נאמר שלקליאו יש אחריות ל-5 שנים, האם זה נכון?

שאלה נוספת לגבי הקליאו, בגרסת הבסיס יש מסך מגע קטן יותר מהגרסה הבכירה, האם מדובר במסך מקורי מהיצרן?

האם יש רכבים אחרים ששווה להסתכל עליהם?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

בניגוד לסקודה והסיאט שני הרכבים שציינת מגיעים עם אבזור בטיחות מלא ופטורים מהתקנה של מובילאיי.

שוק הידניות מאוד הצטמצם בשנים האחרונות ופרט למה שציינת יש גם סוזוקי איגניס ידנית.

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בקליאו זה מסך מקורי, איכות הפנים שלה עדיפה על האיביזה בגרסה הידנית המקבילה.
היא גם פטורה ממובילאיי בהתקנה מקומית בניגוד לאיביזה ולפאביה וגם ביחס למיקרה.
בנוגע לi10 הידנית , קטגוריה מתחת ומנוע חלש יותר אבל עדיין חבילה טובה ביחס למיני. למיטב ידיעתי למרות שהיא מופיעה באתר היבואן טרם עלו כאלו על הכביש.
יש גם את הסוזוקי סוויפט אבל אין לה מערכות בטיחות כלל.

פורסם

נקודה מצוינת לגבי המובילאיי, מבחינתי זה קו אדום, הוספתי את זה להודעה המקורית.

אם יש אופציות אוטומטיות בתקציב ששווה להסתכל עליהן, אשמח לשמוע.

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)

אני איתך באותו ראש. 

יש את הפולו, אולי בימי מבצע יהיו מוכנים לרדת ל90 אלף על הכביש(חדשה ב95). 

מבחינת אוטומט, רוב הסופרמיני שפטורות ממובילאיי עולות באזור ה100 אלף ומעלה.

באפס ק"מ יש יונדאי I20 (חלקן בלי אבזור בטיחות) וסיטרואן C3.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

כן, קרסו נותנים להאריך את האחריות תמורת 2.5k אם אני זוכר נכון. לי יש את הקליאו החדשה כבר כחצי שנה ובינתיים אני ממש מרוצה. לדעתי, אם משווים אותה ל-i10 קליאו נותנת הרבה יותר רכב בתמורה ללא כזה הרבה כסף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לדעתי קליאו ידנית אופציה טובה, היא זריזה, נוחה, נראית טוב ובטיחותית, גם האבזור לא רע ותשאיר עודף מ 90 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבר לא, קיבלה מערכת תיקון סטייה מנתיב שהגיעה לראשונה באאודי A1. למה אין עדיין באיביזה, לא ברור. פאביה זה פשוט דגם ישן שצריך להתחלף.

• תוכן חדש...