Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוגל שקט, יש דבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת "בעיות שאין לבני אדם אחרים", אחד הדברים שמעצבנים אותי כבר תקופה לא קטנה זה המיקרו, או יותר נכון, הצפצופים שלו (בלחיצות כפתורים ובסיום העבודה) בווליום גבוה שאף כואב באוזניים כשאני בסביבה.

בחיפוש באינטרנט לא הצלחתי למצוא מיקרו עם אפשרות ל-mute לכל זה. מישהו במקרה מכיר מיקרו כזה שנמצא במלאי באחת החנויות?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הצפצוף מתמשך? המכשירים שאני מכיר מצפצפים 1-3 צפצופים קצרים, סה"כ לא יותר  משניה אחת, ולא חוזרים על כך. נכון להיום יש לי DeLonghi שעונה לקריטריונים שתארתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ בחום לטפל בבעיה האמיתית, רמז, זה לא המיקרו... אבל ברצינות. צפצופים של מכשירים נפוצים לא אמורים ליצור תגובות רגשיות.

אפשר לבטל את הצפצוף אם פותחים את המיקרוגל ומאתרים את ה"רמקול" - מין יחידה פייזואלקטרית, נראה לרוב כמו גביע קטן, לפעמים כמו דיסקית שטוחה - לקצר/לנתק ולהמשיך הלאה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מוצא את זה שימושי

מיבש הכביסה שלי חזר לצפצף לאחרונה אחרי איזה 3 שנים במנזר השתקנים. אני דווקא מרוצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, hans כתב:

ממליץ בחום לטפל בבעיה האמיתית, רמז, זה לא המיקרו... אבל ברצינות. צפצופים של מכשירים נפוצים לא אמורים ליצור תגובות רגשיות.

אפשר לבטל את הצפצוף אם פותחים את המיקרוגל ומאתרים את ה"רמקול" - מין יחידה פייזואלקטרית, נראה לרוב כמו גביע קטן, לפעמים כמו דיסקית שטוחה - לקצר/לנתק ולהמשיך הלאה.

בעיות ויסות חושי (בין השאר). אני שומע הכל הרבה יותר חזק עד כדי כאב פיזי אם זה בתדר גבוה, כמו הצפצופים האלו. 

כרגע אני גר במקום שנהיה גיהנום עבורי בשנה האחרונה ועד שאוכל לעבור דירה, אני מנסה למזער את ההפרעות. בגלל הקורונה, אני לא יכול ללמוד במקום אחר כמו מכללה/בית קפה. לאחרונה, עבריינים פתחו עסק ממש מתחת לסלון ובמשך כל היום יש צעקות ורעש של שואב אבק תעשייתי במשך שעות. סיוט.

ספריאל - אכן 3 צפצופים קצרים, פשוט בווליום שלא ניתן לשנות.

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

נשמע לי שהפתרון הכי cost effective יהיה לנתק את הרמקול.
זה לא אמור להיות מסובך מדי, גם לאדם בלי אוריינטציה מכאנית / אלקטרונית גדולה מדי

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

עדכון - נקנה מיקרו של סמסונג, ME6124ST, עם אפשרות לבטל צפצופים, בנוסף לעובדה שהפעולה שלו שקטה בהרבה ממיקרו בן 15...

פורסם
בתאריך 3.11.2020 בשעה 09:17, hans כתב:

ראיתי שאתה חוזר על המנטרה הזו בכמה וכמה דיונים בנוגע לרעשים שאפשר לסבול ולספוג אותם. ( אולי התבלבלתי עם משתמש אחר).

יש אנשים שצלילים מסוימים/חזקים זה בלתי נסבל עבורם. כנראה שלא סתם חוקקו תקנות למניעת רעש. 

אני מתקה להאמין שרוב האנשים יוכלו לסבול קידוחים או דפיקות של פטיש למשל לאורך זמן ולעבוד כאילו לא היה דבר. (בלי ציוד להנחתת הרעש כמובן).

• תוכן חדש...