Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

נכחת פעם פיזית בהפגנה של חרדים מהפלג הירושלמי? לא דרך מצלמות. פיזית, לעבור במקום.

אם לא, אז אני לא מאחל לך. הייתי שם. כמה פעמים.

אלימות מטורפת עם קצף שנוטף מזווית הפה, וזריקת אבנים על כל דבר שזז (כולל עליי פיזית, בין אם אני מוגן באוטו או לא)

בלי שום פרובוקציה מהשוטרים. מילא פרובוקציה, בלי אף מילה או תנועה מהשוטרים.

בקיצור, לא מראים לך איך זה התפתח, ומה קדם לפעולה של השוטרים, שנועדה להגן עליך ועליי.

שירתתי בשח״מ במרחב ירושלים במשך 3 שנים. ראיתי די הרבה שוטרים עם נטיות סדיסטיות שהתגייסו למשטרה בין היתר כדי לפרוק את הזעם שלהם.

לא אכפת לי איך זה התפתח - רואים בוידאו החרדי 6 שוטרים מסביב שנותנים לו כאפות וברכיות סתם. נטו אלימות להוציא עצבים. עוד כמה שבועות כאלה והשטאזי יראו כמו חבורת צופים ליד משטרת ישראל...

לפני 6 דקות, snoop90 כתב:

לא, יש לו תקנות שהוא צריך לאכוף. במידה ואתה בוחר להתנגד, תצפה שיופעל נגדך כוח סביר.

איך אתה חושב שצריך להתנהל? שתקבל ליטוף ותמשיך בשלך? עברת על החוק, סירבת להזדהות, הנגדת למעצר. נו טוב, תמשיך הלאה, כי אסור להפעיל כוח על "אזרח נורמטיבי"?

אבל אתה אמרת שהפעולות האלה מסובבות לו את הסויץ׳. מה שאני ראיתי בסרטון זה כח מוגזם של שוטר עם נטיות סדיסטיות שמנסה לגרום לאקסטרה כאב לאזרח שלא קיבל את הסמכות הראשונית שלו.

פורסם (נערך)

בהינתן 2 קטעי הוידאו.

בהינתן אזרחו שלא מקבל את הסמכות של השוטר, איך לדעתך השוטר היה צריך להתנהל?

וובקשה אל תשנה נושא למקרים אחרים שקראו בנסיבות אחרות וידוע ששוטרים טועים.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, snoop90 כתב:

בהינתן 2 קטעי הוידאו.

איך לדעתך השוטר היה צריך להתנהל?

וובקשה אל תשנה נושא למקרים אחרים שקראו בנסיבות אחרות וידוע ששוטרים טועים.

או. שאלה טובה. אם נצא מנקודת ההנחה שצריך לציית להנחיות (אני לא מסכים איתן, אבל זה לא הבחירה שלי), וכשהאזרח לא היה מוכן למסור פרטים ולהזדהות - השוטר היה צריך להזמין תגבורת (כמו שהוא עשה בדיעבד), ואז 4 שוטרים היו מגיעים אליו מכל הכיוונים ולא היה צורך בשום קרב האבקות על הרצפה.

שוטר צריך להיות גם חכם, לא רק צודק. צריך להבין שלא מדובר בהפגנה של הפלג/אתיופים/ערבים אלא באזרח בודד באמצע פארק.

אבל הפעלת שיקול דעת של המשטרה - זה קורה לעיתים מאוד רחוקות. זוכר את הסרטון על המרדף אחרי רוכב האופנים בפארק הירקון? אז זה.

פורסם
לפני 1 דקה, EliC25 כתב:

נו באמת, לדעתך על כל טמבל כזה צריך לבזבז כח של 5 שוטרים (+אחת)? 

אבל זה מה שקרה בסוף. רק שבדרך היה גם קטע האבקות יוונית-רומית.

פורסם

זה לא gta שבסוף אתה חוטף טנק ומביאים עליך את ה-swat והצבא האמריקאי.

בוא לא נגזים.

רואים בסרטון גם קצין שישב כנראה בניידת, ובא לעזור להם בסוף.

אני ממש לא חושב שזה הזמן למשחקי קקי מול המשטרה, והצילומים של הבחור שהעלה את זה ואת הריב עם השוטר אחר כך הם דפוקים ברמות אחרות, כאילו אין טיפת שכל להבין שלא כל סיטואציה בחיים ובעולם זה הזדמנות להרגיש צ׳ה גווראה.

אני מניח שהיה אפשר לעצור את ההזוי עם המצלמה (וברור שהוא הזוי, אולי גם לא כ״כ בריא בנפשו) בלי לזנק עליו מאחורה כאילו זה קרב ufc.

מה שעצוב בכל הסרטונים האלו זה שאף אחד לא מעורר אמפתיה ואף אחד לא בסדר. לא זוג הצפונבונים עם התינוקת בעגלה, לא הצלם שמסרב להזדהות, לא השוטר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני פשוט שומע המון דברים מגניבים מתרחשים בתקופת הקורונה כמו סקס קבוצתי ב-ZOOM, מכות משוטרים, צפונבונים עם עגלה ואני מפספס את כל זה. 

• מצחיק 4
פורסם

התייחסת לשני הסרטונים האלו בשניים - שלושה עמודים אחרונים.

עד כדי כך משעמם לך?

חפש את אושריקו בפייסבוק, תוכלו להקים אחלה מפגשי זום ביחד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

@garicho

לפי התיעוד של מצלמת השוטר, מדובר כנראה בשוטר הרגוע ביותר בכוח. כמה סבלנות, אני בהלם. כל הכבוד לשוטר בניסיון להימנע מאסקלציה.

מה החבוב ציפה? שהוא יוכל להמשיך לעבור על החוק ויגידו לו "סבבה, תמשיך לשבת פה"?

הוא קיבל כבר כמה דו"חות ועכשיו הוא חושב שהוא פטור מהחוק? גדול.

הביקורת היחידה שלי היא שמהרגע שהשוטר החליט לעכב אותו, המעבר למעצר, קרי אזיקים וקצת tough love, היה צריך להיעשות הרבה יותר מהר ובלי וויכוחים.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

עוד שוודי שחי בסרט 

למי שלא מכיר , מדובר בשוודי שהיגר לארה"ב, הוא עבד בסוכנות של פורד והתחיל להעלות סרטוני על רכבים.

ב-3 שנים האחרונות הוא התקדם והרוויח לא רע.

אבל ...  הוא קנה פרארי בכסף שלא היה לו.

הוא גם קנה עוד רכבים בכסף שלא היה לו. 

אני לא זוכר מחירים , אבל הפרארי עלתה כמה מאות אלפי דולרים, כולם בהלוואה 

שהוא קנה את הפרארי  הוא עשה סרטון על זה שפרארי לא מאבדת ערך, והוא צריך רק לשלם את הריבית.  

אבל עכשיו פתאום ירדו המפרסמים, ההכנסה שלו ירדה.

מעניין מה שווי הפרארי עכשיו.. 

מה שיפה הוא אופטימי , מבחינתו עוד מעט משחררים את הסגר, והכל יטוס בחזרה למה שהיה 

• תוכן חדש...