Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת קיה סלטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 שעות, פבל כתב:

אני לרוב מעדיף לנעול אותם במרתף ולעודד אותם למצוא דרך החוצה. מעסיק אותם לפחות לשעה.

במזוודה הם תופסים הרבה פחות מקום.

בגלל המידות הדומות לנירו הייתי שואל למה שמישהו יעדיף אחת מהן על השנייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשחושבים על זה. לקוח עם תקציב של עד 150k שמגיע לאולם של קיה, נתקל במבחר קרוסאוברים הגדול ביותר בשוק. 

נניח שהסטוניק לא תדבר אליו. אבל יציעו לו נירו, אקסיד, סלטוס או ספורטאז'. 

אנשי המכירות יצטרכו לזהות מהר מי עומד מולם כדי לדעת לאיזו מהן לכוון כדי לא ליצור בילבול שירתיע לקוח. 

אז למי הם מיעדים את הדגם החדש ומי המתחרים שלו? 

הרי לאקסיד יש ייחוד (עיצוב), לנירו יש ייחוד (חיסכון בעלויות). אבל סלטוס וספורטאז' (הנוכחי) יושבים על אותה משבצת פחות או יותר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 18 שעות, פבל כתב:

צהריים טובים מכובדי, 

מחר בבוקר נצא (אצא ליתר דיוק, כי קורונה וריחוק וכו') לפגוש לראשונה את קיה סלטוס בהשקת נהיגה. 

לכן, כמיטב המסורת, אני פונה אליכם ומניח על השולחן את האופציה לשאול שאלות, לבקש תמונות, ולהגיד לי מה לבדוק.

לא מובן איך יש השקת נהיגה כשהנציג של קיה טוען שהרכב עדיין לא הגיע לארץ.

אם אפשר תמונות וכן מעניין אותי במיוחד מחיר , דגם והאם יש בקרת שיוט אדפטיבית בכל הדגמים.

נסיעה טובה

פורסם
לפני 13 שעות, פבל כתב:

אני לרוב מעדיף לנעול אותם במרתף ולעודד אותם למצוא דרך החוצה. מעסיק אותם לפחות לשעה.

זה אחרי האוכל, אסקייפ רום ביתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההשקה עדיין לא התחילה? 

או שזה מחר, בעוד יומיים? 

היום corolla cross 2022

פורסם

בבקשה התעזרו בסבלנות.
המתנתם  4 חודשים מהמועד שהיה צפוי להשקת הרכב בישראל.
סומך על פבל שעוד מספר שעות יוכל לעדכן באתר. 

אז לכל מי שלא היה סבלני,
להלן פרטים עדכניים -
 https://kia-israel.co.il/seltos-pr/press

להלן  מפרט הרכב - https://kia-israel.co.il/catalog/mifrat-seltos.pdf

פורסם

היי לכולם, 

ההשקה התחילה והיא עכשיו בשלבי סיום. 

בגלל הגבלות הקורונה, פוצלנו כך שבכל רכב היה רק אדם אחד אז לא יכולתי לכתוב לכם תוך כדי נסיעה. 

התרשמות מפורטת אכתוב מחר בצהריים, כשיוסר האמברגו, בינתיים אני יכול לענות על השאלות שלכם בצורה שטחית למדי, אבל אעשה מאמץ להיות מספיק ברור. 

לפני 3 שעות, markb205 כתב:

אבל סלטוס וספורטאז' (הנוכחי) יושבים על אותה משבצת פחות או יותר. 

כן... אבל הם נראים אחרת, והספורטאז' כבר נהיה מאוד נפוץ, ובכלל התשובה הכי תכלסית שחילצתי הייתה "למה לא". ובמקום מסוים אני לחלוטין מסכים עם זה. השוק הישראלי ייחודי מהבחינה שהוא יכול למכור גם רכבים אירופאים וגם אמריקאים, אז היבואן יכול למכור, הלכה למעשה, שני ליינים מקבילים. הוא יכול, מה שנקרא, להרשות לעצמו, אז למה לא. אנחנו עדיין לא יודעים רשמית מה המחירים, אבל ממה שדלף כאן נראה גם שהסלטוס יהיה זול יותר מהספורטאז'. 

לפני 3 שעות, yv68 כתב:

אם אפשר תמונות וכן מעניין אותי במיוחד מחיר , דגם והאם יש בקרת שיוט אדפטיבית בכל הדגמים.

המחירים ייחשפו מחר, בקרת שיוט אדפטיבית, כמו שאפשר לראות במפרט בלינק שפורסם, לצערי אין. 

• מעניין 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 8 דקות, פבל כתב:

כן... אבל הם נראים אחרת, והספורטאז' כבר נהיה מאוד נפוץ, ובכלל התשובה הכי תכלסית שחילצתי הייתה "למה לא".

תשובה מעולה. קניבאליזם זה דרך מצויינת למנוע דריסת רגל של יבואן אחר.

מבחינה שווקית גרידא, זה שיקול נכון בהחלט. ״בלבול״ זה לא באמת דבר שקיים אצל רוכשים, ואיש המכירות ידע לצמצם את האפשרויות למי שיראה מבולבל..

פורסם

בוודאי. אני מסכים עם זה לחלוטין. 

דיברו על קניבליזציה כשהושק הנירו, ואז כשהושק האקסיד. בסופו של דבר כמובן שיש קניבליזציה, אבל גם הסך הכל גדל. 

בלבול זה משהו שקיים בהחלט, אבל כשמדובר על מוצרים כל כך דומים טכנית, ההבדלים העיקריים הם עיצוב ומרווח. אז הלקוח עושה סיבוב באולם, רואה מה נראה לו, ומחליט מה בא לו. אני לא חושב שזה תחום ש'שיתוק בחירה' הוא משהו מאוד נפוץ בו. אבל קטונתי. 

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ריבוי מוצרים יכול לעזור ליבואן לנווט את הלקוח למוצר המתאים לו באותו הרגע מבחינת תמחור ומלאי. כך שמס' המקרים בהם לקוח נכנס לאולם התצוגה ויצא בלי לרכוש מכל סיבה שהיא -יצומצם למינימום.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נתון תאוצה של 9.6 שניות נשמע לי אופטימי. אלא אם כן מדובר בגיר רציף מסוג שונה ממה שאני מכיר. 

גם נתון צריכת הדלק (יצרן) מפתיע. 

חסרה לי בקרת שיוט אדפטיבית ואופציה לגג שמש. 

אם המחיר הוא באמת 141k ל-ex אז יש כאן תמורה טובה מאוד לכסף. 

היום corolla cross 2022

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...