Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מצאתי ביטוח צד ג זול בכ200 ש"ח בחברה אחרת, אבל כיסוי של 1 מיליון במקום 2 מיליון, הסוכן אמר לי שזה לא משתלם ושזה קריטי.

פורסם

חשוב אם אתה חס וחלילה גורם נזק לרכב מאוד יקר.

 

  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא חייבים פרארי (או אסטון מרטין), גם תאונת שרשרת שאתה האשם העיקרי בה יכולה להיות לא זולה.

 

תשאל את עצמך, האם ה-200₪ האלו שווים את הסיכוי (המאוד קטן) שתצטרך לשלם בעצמך סכום מאוד גבוה.

 

אם אתה ממש לחוץ כלכלית, נוסע מעט וגר באזור שאין בו רכבים יקרים - אולי לא. אחרת, לדעתי, זה לא המקום הנכון לחסוך.

  • רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קודם כל מיליון זה בסדר.
יש ביטוחים שהצד ג הוא רק 500 אלף וזה כבר גבולי.

לגבי התפגע בפרארי. תשמע, אין לזה סוף.
אני לא חושב שיש הרבה תאונות שבהם שולם לצד ג מעל מיליון שקל ובאותה מידה אפשר להגיד ש-2 מיליון זה לא מספיק.

זה קצת כמו עם החבילות גלישה בסלולר. 99% מהאנשים לא צריכים 120 גיגה או 80 גיגה או אפילו 40.

אבל נותנים את זה בקטע פסיכולוגי הרבה פעמים.

אז כמו שאמרו, לשיקולך האם להרחיב ל-2 מיליון או לא.

  • אהבתי 1
פורסם

ומה אם הוא יתרסק לתוך מוזיאון וישמיד מיצג בשוויה 5 מיל'?
מיל' 1 זה מעל ומעבר כשעושים ניתוח סטטיסטי של גיל הרכב הממוצע בישראל. אם תראה שיירה של מרצדסים חדשות תשמור יותר מרחק.

  • רעיון טוב! 1

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

השאלה אם לא שווה לך לשלם 17 ש"ח בחודש בשביל זה. אתה גם לא חייב לגרום נזק של 2 מיליון, גם אם תגרום נזק של 1.1 מיליון ויהיה לך כיסוי של 1 מיליון, לרוב האנשים זה כאב ראש רציני מאוד.

 

למי שגר בשכונה ממוצעת שאחוז רכבי היוקרה בה נמוך מאוד ונוסע רק לשים את הילדים בגן ולהביא אותם לחוגים זה כנראה מיותר. למי שנוסע גם הרבה בין עירוני ולא יודע את מי הוא יפגוש בכביש - רק השקט הנפשי שווה עוד 17 ש"ח לחודש. לפחות לדעתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם בשביל 200 שקל בשנה נפתח שרשור כנראה שזה משנה לו...
הסיכוי שתגרום לנזק מעל 1M ש"ח הוא קטן מאד מאד - אבל אם הוא יקרה אז אכלת אותה.
זה בדיוק הרעיון של ביטוח - אתה משלם מעט כל הזמן על הסיכוי שאולי יקרה לך משהו בו תצטרך להוציא סכום כסף עצום.

גילוי נאות: אצלי הביטוח הוא עד 1M.

אגב יש עוד שיקולים - כמו ביטוח שמשות וחלונות, שירותי גרירה ושירות כללי של החברה...

  • רעיון טוב! 1
פורסם

פות"ש, כתבת שמצאת בחברה אחרת... ברוב החברות יש אפשרות להרחיב את כיסוי הצד ג' תמורת סכום מסוים. למיטב זכרוני יצא לי להרחיב ממיליון לשניים תמורת משהו כמו 30 ש"ח (בזמן השוואה של הצעות בין שתי חברות). תנסה לבקש בחברה הזולה יותר להרחיב לשני מיליון ויש לי תחושה שהתוספת לא תהיה 200 שקל.

דרך אגב, לא חייבים פרארי, יש גם מרצדסים שעולים מעל מיליון ואף מתקרבים לשתיים. וגם נזק לרכוש שאינו רכב שאין לי מושג לכמה יכול להגיע מחירו (נגיד עמוד תאורה).

אם ההפרש הוא כמה עשרות שקלים, לדעתי כדאי להרחיב.

×
×
  • תוכן חדש...