Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו עד 700 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתח יד 2 ותגיד לי האם אתה רואה מכונית נוסעת, תקינה ועם טסט במחיר הזה.

פחות מ- 3000-4000 קשה מאוד למצוא משהו במצב תקין, שאפשר להניע ולסוע בלי תיקונים מקדימים.

אולי תמצא חבר שיש לו רכב שלא נמצא בשימוש בזמן הזה והוא ישכיר אותה. קח בחשבון שזה מסבך אותם מבחינה ביטוחית, כלומר, לכאורה אין ביטוח במצב כזה...

בהצלחה רבה ומרובה. תצטרך הרבה מזה...

Today is a great day!

Just like every day...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשכור רכב לכמה ימים. גם חדיש ובטיחותי בהרבה וגם לא ישאיר אותך באמצע הדרך.

• מבאס 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יאכל את הכיס יותר מרכב שנקנה ב- 700 ש"ח ואפילו ב- 7,000.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

אי אפשר להשיג רכב נוסע עם טסט ב-700 שקלים, בטח לא אחד כזה שהייתי נותן לאדם שבריאותו חשובה לי לנסוע בו.

תחשוב בהיגיון: אם לרכב יש טסט בתוקף, בעל הרכב יכול להוריד אותו מהכביש ולקבל החזר יחסי על האגרה, בנוסף למכור אותו לפירוק ב-400-500 שקלים, כבר יוצא יותר מ-700 שקלים שאתה תתן לו ובלי שום התעסקות עם קונים ישראלים. 

הנה, הם גם חשבו כמוך, וזה לא נגמר טוב

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
Just now, Pavlik כתב:

לא יאכל את הכיס יותר מרכב שנקנה ב- 700 ש"ח ואפילו ב- 7,000.

לפני שהעלאתי את ההודעה בדקתי בחברות השכרה, רוצים 3,500 ש"ח ליונדאי I10 ודומיו לחודש!!! שוד!!!

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

שוב, בגריטת מכוניות. רכבים מעל 15 שנים אז פעמיים טסט בשנה

Just now, המהיר הזהיר כתב:

לפני שהעלאתי את ההודעה בדקתי בחברות השכרה, רוצים 3,500 ש"ח ליונדאי I10 ודומיו לחודש!!! שוד!!!

לא נשמע הגיוני-מאוד יקר
הוא נהג חדש

מת על טיולי שטח

פורסם

הרעיון שלך לא רע.. חשבתי על פתרון עבורך, ואני מציע שתחפש "מציאה" למשל- תשקיע 5000 על רכב (במידה ויש לך) ואח"כ תמכור אותו ב5 או 6..

לדוגמא חבר שלי מצא פעם פורד מונדיאו מחירון 16 נקנה ב 6... ונמכר אחרי שנה ג"כ ב-6.. אבל זה רק אם אתה מוכן לקחת על עצמך טירחה של מכירה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה- מצאתי ביד 2 רק סוזוקי סוויפט 91' ב 1000 גמיש..

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?year=-1-2006&price=-1-1300&priceOnly=1

משתדל לעזור

פורסם

ועכשיו ברצינות.

הבעיה שלך זאת לא העלות של הרכב. כבר קיבלתי בחיי יותר מפעם אחת כלי רכב בחינם (ואפילו עם טסט לכמה חודשים)

הבעיה שלך היא העלות של הביטוח. ביטוח לרכב ישן עבור נהג חדש יכול להגיע ל-400 ש"ח לחודש (חובה וצד ג') ושלא יעיז לא לעשות צד ג'.

חפש בפייסבוק - לעיתים אנשים מפרסמים מכוניות למסירה, חלקן הגדול צריך תיקון, אבל יש גם כאלה שלא. (והמכוניות הללו נעלמות מהלוחות מאד מהר)

ושהחבר שלך יקח בחשבון שכעושים ביטוח משלמים לשנה מראש (אפשר בתשלומים) וכשמבטלים את הביטוח, מקבלים את היתרה חזרה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אח החופש הגדול

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭