Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא סתם לא הגיעה. אמרו לה לא להגיע. בתי המשפט בד"כ מתייחסים בשיוויון נפש לאי הופעה. במקום לקנוס ב2-5K מבלי להתחשב בנסיבות.
ואגב, אם אתה היית פוגע במישהו, הוא היה אוכל מרורים עד שהיה רואה כסף מאלדן.

אז לך יש רכב ליסינג תפעולי וגם לה? הם לא יכלו לסגור עניין בלי בית משפט? בושה. בתי משפט צריכים להטיל קנס "סבירות" על חברות ביטוח וציי רכב גדולים - האם היה סביר שהם יגיעו להבנה ללא הגעה לבית המשפט?
אם כן, אנא שלמו עוד, "כופר" למדינה.

פורסם

אין לי מושג.. האמת שהעורך דין שלה התקשר אליה כמה וכמה פעמים והיא לא ענתה לו.

עיכבו את הדיון ב 10 דקות בגלל שלא הופיעה.

מן הסתם הם פשוט לא ידעו שיש צילום וניסו להוציא אותי אשם. אחרת זה היה נגמר מזמן.

שיטת מצליח.

• מעניין 1
פורסם

עורך הדין של אלדן רצה בסה"כ את הכסף.. אם זאת היתה תביעה נגדי אישית הייתי קורע לה את הצורה ומוציא פיצוי של אלפי שקלים רק על הפגע וברח, עוד קצת על הפסד ימי עבודה, עוד טיפה על עוגמת נפש וגם יושב על המשטרה שתתן לגברת שרלילה שלילה.

אבל נו.. אני לא קובע.

פורסם (נערך)

אם כתב ההגנה כלל את הסרטון הם קיבלו אותו לפני.

ככה קרה לי עם נהג שנכנס בי, ואז בבית המשפט טען שהסרטון המצולם בעצם צולם מהרכב שלו.

איך צולם מהרכב שלו אם לא הייתה לו בכלל מצלמה? לו הפתרונים, אבל ההטמעה של השם שלי בתוך הסרטון עשתה את העבודה.

גם במקרה שלי זה התחיל מדרישה שלהם ל-100% אשמה שלי, באמצע עבר לשאלת "האם יכלת לעשות משהו כדי למנוע את התאונה?" שזה במילים אחרות - בוא נזרוק לך גם קצת אשמה.

והסתיים בפסיקת שופט של 100% אשמה שלו.

אגב אני קיבלתי רק 300 שקל על העדות שלי, כי השופט התחשב אך ורק בעיר המגורים שממנה הגעתי לת"א הגדולה, ולא בהכנסות שלי ההייטקיסט מול האין עבודה של הפנסיונר.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי הפנים של העו"ד, וההצגה של השרטוט המרהיב שהוא הביא איתו, אני יכול רק לנחש שאולי באמת הסרטון היה בכתב ההגנה אבל אף אחד לא טרח לצפות בו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ךדעתי השופטים בסדר יחסית למרות העליהום הכללי. השיטה כושלת. זה לא צריך להגיע למשפט. כולם יודעים איך זה יגמר ועדיין "מנסים".
בי נכנס נהגמונית מאחורה לפני שנים. נתן לי טלפון ורשמתי ת.ז. שלו. לא היו אז טלפונים עם מצלמות.
הוא זרק אותי על הרכב שהיה מקדימה (עצרתי ברמזור ת בדיוק התחלף לירוק, בדיוק הורדתי רגל מהברקס ולפני היה רכב אחד). הרכב מקדימה ראה שאין לו פגיעה משמעותית ונסע. לי הפנסים נדפקו. מאחורה היה נזק יותר משמעותי.
קורולה 96...
פתחתי תלונה במשטרה. הם הביאו אותו לתצהיר. נסגרה מחוסר עניין לציבור.
שילמתי השתתפות עצמית. הביטוח תבע אותו. השופט עלה על סתירה בין כתב ההגנה לבין התצהיר במשטרה וסגר עניין תוך דקה, למרות שלא האשים את הנהג מונית בשקר.

פורסם

אין לי חצי טענה לשופט. הוא היה אחלה וסיים עם הבדיחה הזאת בפחות מ 10 דקות.

פורסם
לפני 5 דקות, ceyal כתב:

לפי הפנים של העו"ד, וההצגה של השרטוט המרהיב שהוא הביא איתו, אני יכול רק לנחש שאולי באמת הסרטון היה בכתב ההגנה אבל אף אחד לא טרח לצפות בו.

זה בהחלט ייתכן, חלק מהם שם סנדלרים לגמרי, וזה לא אני אמרתי, אלא העו"ד של אלדן (גם במקרה שלי) על חלק מה"קולגות" שלו.

לפני 1 דקה, KipodYam כתב:

ךדעתי השופטים בסדר יחסית למרות העליהום הכללי. השיטה כושלת. זה לא צריך להגיע למשפט. כולם יודעים איך זה יגמר ועדיין "מנסים".

במקרה שלי אלדן הציעה לחברת הביטוח שלו 90% אשמה עליו ו-10% עליי, הוא סירב, ולמרות אזהרות נציגת הביטוח שלו דחק בהם לגשת למשפט.

אגב הנציגה שלהם העלתה את זה במשפט, סיכמתי בזה שההצעה של אלדן לא הייתה על דעתי.

לפני 3 דקות, KipodYam כתב:

השופט עלה על סתירה בין כתב ההגנה לבין התצהיר במשטרה וסגר עניין תוך דקה, למרות שלא האשים את הנהג מונית בשקר.

תשמע קטע יותר הזוי, הסרטון שלי כאמור מציג מעגל תנועה דו נתיבי עם זרועות יציאה נפרדות (כלומר יש בחלק מהמעגל 3 נתיבים!) והיציאה מותרת אך ורק מזרוע היציאה שהיא הנתיב החיצוני ביותר.

בסרטון אני נכנס למעגל התנועה בנתיב הפנימי לצאת ביציאה השלישית, לפניי הבחור ההוא גם כן בנתיב הפנימי.

אחרי היציאה הראשונה אני מאותת ועובר לנתיב השני, בעוד הבחור חוצה מהנתיב הפנימי ביותר ליציאה השנייה, בדרך עבר עליי.

בעדות שלו במשפט אחרי שהוזהר לומר את האמת טען שהוא היה בכלל בנתיב החיצוני!

השופט עוד היה איתו סופר סבלני, ושאל אותו אז איך הפגיעה מצד ימין של הרכב שלך? הוא לא התבלבל וענה שעקפתי אותו מימין.

השופט עדיין לא התבלבל ושאל איך עקפתי אותו מימין אם הוא היה בנתיב הימני? הוא ענה "לא יודע הוא עקף אותי מימין".

כאן השופט הבין שאין עם מי לדבר, ואמר ששמע מספיק.

ובכל זאת, לא הופעלה שום סנקציה כנגדו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כאן השופט הבין שאין עם מי לדבר, ואמר ששמע מספיק.

ובכל זאת, לא הופעלה שום סנקציה כנגדו.

זה בדיוק הבעיה. כנראה כדי ששופט יכריז עליו כשקרן וביזוי בית משפט וכל מיני מילים גבוהות כאלה של המשפט הישראלי - זה התעסקות וטופסולוגיה ולכתוב סיכום ארוך ומאוד מנומק ולשופט יש 10 תיקים בשעה אז למי יש זמן.

אז כדאי לשקר, אפילו לשופט כי הוא לא באמת יעניש אותך על השקר אלא יתן לך את מה שהגיע לך מראש...

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

שאלה - למה להתקין מצלמת דרך ברכב ליסינג תפעולי? (אולי אני אתקין גם)

ואיך עושים את זה כי בעקרון אסור להתקין משהו שלא דרך החברה?

פורסם

כל עוד אתה לא מחבר אותה בצורה קבועה (אף על פי שניתן להשתמש ב-Add a Fuse ובכך לא להקריב אף חוט) ומחבר אותה למצת, לא רואה כיצד זה נחשב "להתקנה".

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפחיד לנסוע בלי מצלמות. 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...