Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הילד מגיע לגיל 7 בקרוב וביקש מתנה קורקינט.

אין לו ניסיון כלל ברכיבה על כלי שכזה ואני לא מבין בזה כלום.

האם יש טעם לחפור במותגים ובאיכות?

כמובן שחפרתי קצת ודי נתקעתי עם השאלה של 2 או 3 גלגלים (בכל זאת, כל הילדים הגדולים רוכבים על 2 ומצד שני ברור שה-3 יציב יותר).

ונושא הדגם/מותג.

ראיתי ש-GLOBBER מככבים, ולפחות כאן בארץ יש הרבה קידום של מותג MICRO היקר. אם אני מסתכלים על כלים מסביבי, דווקא RAZOR נפוצים מאוד (2 גלגלים).

מספר דוגמאות: 1  2  3  4  5  6

אשמח להמלצות מבעלי ניסיון, תקציב - 500 ש"ח בערך, אפשר לזוז קצת, תמיד עדיף למינוס :)

או לחילופין,

האם אני חופר סתם ופשוט ללכת על קורקינט שנראה סביר ומתאים בגודל וזהו?

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לבנות שלי יש של Micro עם 3 גלגלים (הן בנות 3 ו5), היו קצת יקרים  (כאן בשווייץ יש לרוב הנחנות שוות) אבל הם עדין מחזיקים מעמד טוב (והבנות שלי לא מרחמות), מה גם שאחרי כל הנפילות והזריקות על הריצפה כלום לא נשבר או התעקם :)

• מעניין 1
פורסם

אתה חופר.

מצטער.

כל קורקינט למתחילים עם 2 גלגלים שעולה 100-150 ש"ח יתאים...

תראה שהילד מתמיד ורוצה להמשיך לגלוש עם דגם יותר רציני.. שם תתחיל לחפור.

פורסם (נערך)

מאוד יכול להיות שאתה צודק אבל קשה לי המחשבה של לקחת סתם דבר פשוט רק כי אני לא מבין בזה.

כנראה שאני צריך שיגידו לי כמה פעמים שאני חופר לפני שאני משתכנע ;-)

עריכה אחרונה על ידי shaharper

פורסם

הכי טוב קח את הילד לנסות, לראות מה יותר מתאים לו (כל עוד אפשרי), אבל הכי חשוב לא לתת לו לעלות בלי קסדה.

אצלי הן יודעות בלי קסדה לא נוגעים בקורקינט.

פורסם
לפני 10 דקות, shaharper כתב:

מאוד יכול להיות שאתה צודק אבל קשה לי המחשבה של לקחת סתם דבר פשוט רק כי אני לא מבין בזה.

כנראה שאני צריך שיגידו לי כמה פעמים שאני חופר לפני שאני משתכנע ;-)

להורים יש נטיה להגזים בהמון דברים שקשורים לילדים שלהם(לי יש 3 , אני יודע על מה אני מדבר) כאשר הם שוכחים שהם רק ... ילדים.

בגיל 7, לא מעניין אותו לא מותג, לא חברה ולא סרטוני תדמית ביוטיוב, רק שיהיו לו 2 גלגלים ושיסע .. אם תראה שהוא מתמיד ותחשוב שתרצה לפתח לו את התחביב יותר ברצינות, אהלן, לך תגזים.

לילדים שלי (12.5, 10 ו-6) יש קורקינטים ב100 ש"ח או 150 , לא זוכר כבר בכמה רכשתי אותם, גם אני נהנה לרכב עליהם מדי פעם, עושים את העבודה מצויין.

כמו שהצרפתי מעלי רשם, לא לשכוח קסדה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בן החמש שלי קיבל מיקרו מסבא וסבתא בגיל שנתיים וחצי שעבר לאחותו כשהייתה בת שנתיים. במקומו קנינו לו איזה לינג לונג סיני בשליש המחיר שעד כה נראה הרבה יותר חסון ואיכותי מהמיקרו ואמור להספיק עד גיל 8.

שניהם עם שלושה גלגלים, אבל לילד בן שבע, במיוחד אם הוא יודע לרכב על אופניים, הייתי קונה אחד עם שני גלגלים.

קח בחשבון שהנוער היום עושה כל מיני קפיצות ופוילעשטיקים עם הקורקינט, אז אם זה בתוכנית צריך לקנות אחד חזק מספיק. אם לא, נראה לי שכל אחד שנראה סביר יעבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה @nitch.

הבן שלי לא רוכב מיומן על אופניים, השליטה שלו בכידון די גרועה בינתיים.

נראה לי שאקח 3 גלגלים כי למען הבריאות הנפשית שלי עדיף שלא יעשה קפיצות ותעלולים (לפחות נדחה את זה ככל האפשר...).

הלינג לונג הסיני שצירפת נראה נחמד :)

• אהבתי 1

פורסם

3 גלגלים אולי בטיחותי יותר מ2 אבל מיועד לילדים קטנים יותר או ממש פחדנים (או שניהם יחד). קשה יותר לתמרן עם 3 גלגלים כיוון שאי אפשר להטות את הקורקינט ולכן כשהילד מתחיל קצת לרכב כמו שצריך הוא מרגיש שה3 גלגלים מגבילים אותו. 

יש לי אחת כזו בת 5.5. הדוגמא לא בדויה אלא מבוססת נסיון.

וכמו שכתבו כבר- לך קנה קורקינט ב100 שקל. שייסע חודש חודשיים. יזרוק אותו במחסן? הרווחת 400 שקל. יהנה ממנו? סבבה.

יתאהב בו? לך תשקיע וקנה משהו יקר יותר. אבל זה יהיה השלב בו הילד כבר יידע מה הוא רוצה וצריך והקנייה לא תהיה הימור, אלא קנייה מושכלת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קסדה קסדה קסדה, קסדה. קסדה - קסדה קסדה קסדה, קסדה קסדה.

גיל 7 יכול 2 גלגלים, הוא ילמד מהר מאד. אצלי קנינו קורקינט באיכות טובה עם הלוגו של התולעת, לא זוכר את שמו. פועל שנים אחכ ללא רבב, כולל בלימה אחורית.

• אהבתי 2

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...