Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי פורד פוקוס שנת 2016 שנסעה 47,000 ק"מ. 

נאמר לי במוסך שאני צריך להחליף משאבת מים. האם נכון להחליף באותה הזדמנות גם רצועת טיימינג ורצועות אביזרים למרות שהרכב בן 4 ונסע רק 47,000 ק"מ (ע"פ היצרן מחליפים רצועת טיימינג כל 5 שנים או 120,000 ק"מ)? 

במידה ונכון להחליף; קיבלתי הצעה להחלפת משאבת מים, סט טיימינג ורצועות אביזרים תחליפיים ב- 2,496 ש"ח כולל עבודה ומע"מ. האם המחיר הגיוני או שעדיף להזמין מחו"ל ולבקש רק החלפה?

אשמח לקבל המלצה על מוסך שיש לו ניסיון עם פורד פוקוס 2016 באזור רחובות.

תודה רבה

פורסם

לא ממש בקיא לגבי מחירים. אבל בפן הטכני התשובה היא -כן.

עלות העבודה להחלפת משאבת מים תהיה זהה לעלות העבודה של החלפת רצועת טיימינג.

בד"כ הם צמודים.

חבל לשלם עכשיו את כל שעות העבודה האלו על החלפת משאבה בלבד ועוד שנה לשלם פעם נוספת על הטיימינג.

מה גם, שבדרך כלל בהחלפת טיימינג מחליפים אוטומטית גם את משאבת המים בדיוק מהסיבות הנ"ל. אע"פ שהן יוצאות במצב דיי טוב. מנסים להימנע מפתיחה נוספת בגלל משאבה נוזלת.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 9 שעות, Muzic4Ever כתב:

לא ממש בקיא לגבי מחירים. אבל בפן הטכני התשובה היא -כן.

עלות העבודה להחלפת משאבת מים תהיה זהה לעלות העבודה של החלפת רצועת טיימינג.

בד"כ הם צמודים.

חבל לשלם עכשיו את כל שעות העבודה האלו על החלפת משאבה בלבד ועוד שנה לשלם פעם נוספת על הטיימינג.

מה גם, שבדרך כלל בהחלפת טיימינג מחליפים אוטומטית גם את משאבת המים בדיוק מהסיבות הנ"ל. אע"פ שהן יוצאות במצב דיי טוב. מנסים להימנע מפתיחה נוספת בגלל משאבה נוזלת.

פה זה הפוך כנראה- משאבת מים אם צריך להחליף כנראה נוזלת- תמוה מאוד ברכב בן 4 .

כיוון שכבר מפרקים את המשאבה כדאי כבר להחליף את רצועת הטיימינג אם המשאבה יושבת עליה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עם מס' רישוי הרכב פנה אל עדי (שהוא גם חבר פורום זה) או שמעון

ב"שי לי מרכז שירות מזדה ופורד" שברח' היוזמים 12 אור יהודה,

טל' 03-5333082 ותגיד שהגעת מ"קארספורום".

המרחק מרחובות לא גדול ויתכן שזה היה כדאי לך.

בברכה  -  רפי לין

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

תודה ל @רפי לין על ההפניה אלינו :)

אתה יותר ממוזמן אלינו להחלפה של סט טיימינג, רצועת אביזרים, משאבת מים - הכל מקורי - ב-2,650 ש"ח.

עדי

053-3405179

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
לפני 3 דקות, מרכז שירות שי-לי כתב:

בוקר טוב,

תודה ל @רפי לין על ההפניה אלינו :)

אתה יותר ממוזמן אלינו להחלפה של סט טיימינג, רצועת אביזרים, משאבת מים - הכל מקורי - ב-2,650 ש"ח.

עדי

053-3405179

הגיוני,שמשאבת מים נוזלת ברכב בגיל 4 ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 10 דקות, colauti 9 כתב:

הגיוני,שמשאבת מים נוזלת ברכב בגיל 4 ? 

זה פחות עניין של הגיון, זו מכונה בסופו של דבר ויש תקלות.

אם זה נפוץ - לא.

אם זה עלול לקרות - בטח.

בכל מקרה, אתה אמור להחליף אוטוטו טיימינג (לפי 5 שנים) כך שההחלפה של המשאבה זה טיפול מונע, גם אם לא היתה נוזלת.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...