Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים למאזדה 5 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאזדה 5 2008 7 מקומות מנוע 2.0.

מעוניין להחליף בעצמי לראשונה פלאגים לרכב שלי, חיפשתי ברשת גם באתר NGK את המספר המדוייק של הפלאגים ולא מצאתי , סוגים שונים יש לא מעט, בספר רכב (לא רשום לאיזה שנתון מתאים הספר) שהשאלתי ממישהו רשום את המספר הזה:  L30318110  אבל לא מפורט לאיזה שנתון מתאים המספר,

אשמח לעזרה איזה מספר מתאים?חייב לפרק כדי לדעת מספר?

איזה סוג טוב לא יקר שעושה את העבודה?

איזה מפתח מתאים לפתיחת הכוילים?

איזה מפתח מתאים לפלאגים?

המפתחות והבוקסות שיש לי לא עמוקות מספיק..

תודה רבה..

20200624_081508.jpg

20200624_085005.jpg

פורסם (נערך)

תקנה מאריך לבוקסה.

פלאגים תבקש מאוטוסטור בטלפון הם יתנו לך תחליפי לא יקר בשבילך.

לפלגים מפתח בוקסה 16 ארוכה לפלגים עם גומיה.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

תודה על התגובה, רכשתי מפתח 16 והתאים כמו שאמרת, הוצאתי פלג אחד להראות למוכר חלפים, ביקשתי denso או Rgk, היה לו דנסו pt20tt נראה אותו אורך, עדיין לא החלפתי, אמר לא משנה המספר ושזה אירידיום למרות שלא ראיתי שרשום..  מצורפות תמונות של הישן ושל האריזה החדשה.

האם הם מתאימים? 

הם אירידיום?

140 שח לרביעייה, יקר?

20200625_091933.jpg

20200625_093811.jpg

פורסם

זה מצת פלטיניום, לא אירידום.

לפני כשעה, israeln261 כתב:

אמר לא משנה המספר ושזה אירידיום למרות שלא ראיתי שרשום.. 

המספר כן משנה ומאוד, והפלג הזה הוא פלטיניום ואל אירידום אבל זו לא הבעיה, פלג פלטיניום זה בסדר גמור. 

מה שמשנה זה סוג הפלג. תכנס לקטלוג של דנסו, תראה שהם ממליצים על פלג אחר לדגם שלך. לא הייתי שם את הפלגים שקנית.

https://www.denso-am.eu/e-catalogue/

פורסם (נערך)

ה-  PT16TT. מתאים למזדה 5 מ-2010 והלאה אבל  ה-PT20TT נראה מתאים הוא לרכבים עד שנת 2010.

עומק הברגה 25מ"מ הוא המתאים כמו ב-PT20TT.

Untitled-1 copy.jpg

רשום בספר רכב את עומק ההברגה לפלגים שיתאים למנוע שלך.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

חשוב לי לעדכן הרכב אצלי כחודש, ובעקבות גמגום המנוע בעיקר בבקרים קרים, ונכבה ממש לפעמים אם אני לא נותן גז מיד.. לפעמים בבלימה חזקה מעט גם מרגישים קצת, התחלתי לחשוד בפלאגים..

לעניינינו...

החזרתי אותם לחנות, הסתבר שטעו שם ונתנו את הקצר יותר.. צדקת והם לא מתאימים מכל הבחינות, טווח חום וכו...

לפי denso בקישור שהבאת אני צריך מספר ITV16TT שזה (אירידיום) הארוך ולכן החזרתי מיד מה שנתנו לי ולקחתי מה שהיה הכי מתאים PTV16TT(פלטינום),לא דחוף לי אירידיום...

כשבאתי להחליף את הפלאגים ברכב ראיתי שהפלאגים הקיימים ברכב גם הם קצרים ורשום עליהם מספר ITR5F13 יפני, לא רשום חברה.. לא מצאתי עליהם פרטים, רק עלה בחיפוש ברשת NGK.. מה שלא נראה כי לא רשום עליהם NGK..

למרות זאת החלפתי לחדשים הארוכים PTV16TT ,הרכב מניע ונשמע מצויין, הראש אמר ללכת עם מה שדנסו רשמו..

מצורפות תמונות ומפרט הפלאגים להשוואה.

איזה פלאגים תכלס' מתאימים במקרה כזה? עשיתי טעות או נזק?

מי שטיפל ברכב לפניי היה עד כדי כך רשלן/נוכל?

Screenshot_20200625-193550_Chrome.jpg

Screenshot_20200625-193125_Chrome.jpg

20200625_222958.jpg

לפני 19 דקות, dorban3 כתב:

ה-  PT16TT. מתאים למזדה 5 מ-2010 והלאה אבל  ה-PT20TT נראה מתאים הוא לרכבים עד שנת 2010.

עומק הברגה 25מ"מ הוא המתאים כמו ב-PT20TT.

Untitled-1 copy.jpg

רשום בספר רכב את עומק ההברגה לפלגים שיתאים למנוע שלך.

למיטב הבנתי בזכות הקישור בתקווה שאני לא טועה..  ה pt20tt  קצר ונראה לא מתאים מכל הבחינות הנוספות ,מצרף לך את המפרט שלו :

Screenshot_20200625-202630_Chrome.jpg

פורסם

ככה..טעו להם בכיף שלהם...

מקווה שלא נגרם נזק ושהחזרתי את הרכב לתקינותו, לגבי הגמגום הבוקר ראיתי לא ממש עזר וכנראה לא היה קשור..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לטובת הכלל,

מבדיקה סופית ומעמיקה במאזדה, הרכב הזה במנוע הזה צריך פלאגים קצרים שהם 17.5mm ולא 25mm למרות שנסעתי מאז עם הארוכים והכל היה בסדר העדפתי להיצמד להוראות החברה, בקטלוג דנסו (25mm) זה כללי מידי לפי טווח שנתונים וכנראה שזה לא המתאים לדגם שלי.

הקצרים ITR5F13 יצרן NGK שהיו מותקנים ברכב מסתבר שהם מקוריים במדויק ומתאימים לדרישות של מאזדה(דגם L30318110) , דגם פלאגים זה הוחלף על ידי NGK בדגם TR5AI13 עם אותם נתוני יצרן.

• תוכן חדש...