Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני רכישה: פיזו פרמיום, מול סקודה קאמיק אמביישן 1.5.. ומתלבט קשות. זוג+2 .

מצד אחד צרפתית על כל משמעותה, ומצד שני סקודה והגיר המפורסם.

הפיזו' מרשימה יותר

הסקודה מרווחת יותר (ובעלת משענת יד ומזגן מאחור)

אבזור בטיחותי כמעט זהה

תא מטען דומה בנפחו

אשמח להארות ולהערות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי הייתה התלבטות בין האחים הגדולים לפני שנה וחצי, סקודה קארוק ו3008, בראייה לאחור אני חושב שאי אפשר להפסיד עם הפיגו החדשות.

מה שכן צריך לבדוק מבחינת כיסאות/נוחות כי הפיגו מרגישה קטנה, לא יודע להשוות לקאמיק לא ישבתי בה.

אם מדובר ברכישה ולא ליסינג יש גם הבדל באחריות לטובת פיגו, ואם מסתכלים על ה3008 שאולי תשליך על ה2008 אז שמירת הערך גם לטובת פיגו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

הקאמיק פשוט משעממת, כך גם הקארוק.

אני הלכתי על ה3008 ובמצב שלך הייתי הולך על ה2008.

תא הנוסעים והחומרים מאוד מרשימים.

כיף להיכנס לרכב.

עידן

• רעיון טוב! 1

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מדובר ברכישה.  אם להוסיף עוד על ההתלבטות הנוכחית: בשבועות הקרובים אמורה להגיע גם קיה סלטוס. אותה קטגוריה. לחכות? יש מבצעים טובים עכשיו בסקודה ובפיזו (לא ידוע מה התמחור של קיה, איזה גיר, מנוע).

בקיצור, מי שמעוניין בקטגוריה הזו לא קל לו להחליט. 

אשמח לדעתכם

פורסם
לפני 37 דקות, dorosen כתב:

לי הייתה התלבטות בין האחים הגדולים לפני שנה וחצי, סקודה קארוק ו3008, בראייה לאחור אני חושב שאי אפשר להפסיד עם הפיגו החדשות.

מה שכן צריך לבדוק מבחינת כיסאות/נוחות כי הפיגו מרגישה קטנה, לא יודע להשוות לקאמיק לא ישבתי בה.

אם מדובר ברכישה ולא ליסינג יש גם הבדל באחריות לטובת פיגו, ואם מסתכלים על ה3008 שאולי תשליך על ה2008 אז שמירת הערך גם לטובת פיגו.

מוסיפים אלפייה למחיר של הקאמיק ואז היתרון אחריות של ה2008 נעלם.

טרם הלכתי לראות את ה2008 החדש, אבל הקאמיק מרגיש מרווח משמעותית ביחס לרוב המתחרות שלו, כולל אחיו לבית סיאט ופולקסווגן (ארונה וT קרוס). 

פורסם

לדעתי הכל עניין של טעם אישי.

מדובר בשתי אופציות טובות מאד.

אישית אני פחות מתחבר לעיצוב העתידתי של פיג'ו - אז סביר להניח שהייתי בוחר בקאמיק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. כשאני רוכש רכב חלק משיקולי הרכישה הוא גם מכירה בעתיד. והואיל ונאמר "טוב שם משמן טוב" אני מנסה לחשוב גם על שם המותג על יתרונותיו וחסרונותיו. וכאן ניצבות סקודה מול פיזו. לפי איך שאני יודע שניהם לא בעלי שם הכי טוב (זה לא סקודה מול טיוטה).

כלומר, השאלה היא לא רק איזה רכב יותר טוב (=עובדות) אלא איזה רכב נתפס בעיני ציבור רחב כיותר טוב (תדמית). וכאן אתם קובעים

2. כמו כן, איזה יבואן נותן שירות טוב יותר (במידה ונצטרך אותו מבחינת האחריות)? שירות זה אחד הדברים החשובים בעיניי.

ושוב תודה למגיבים. 

• תוכן חדש...