Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.
היתה לי תוכנה בשם אנג'י שהיתה מתחברת דרך רכיב שלהם למחשב רכב דרך בלוטוס.
הם הפסיקו לתת שירות, השאלה שלי יש איזו תוכנה במקום שאפשר להישתמש שדרך הרכיב שלהם לסרוק את הרכב?
מי אהב? 0
פורסם

נסה את Torque היא פופולרית וכנראה דיי סבירה.

אני יודע שזה עובד עם התקן כללי שהיה לי, לא יודע האם זה יפעל עם אנג'י אבל שווה לנסות. יש להם גרסה חינמית וגרסה בתשלום.. 

פורסם

ה"רכיב" של אנגי' הוא למיטב ידיעתי רכיב ELM27 גנרי לחלוטין שאמור על פניו לעבוד עם כל תוכנת סריקה.

חפש OBD diagnostic או OBD Diagnosis בחנות האפליקציות הקרובה לביתך. הרבה מהתוכנות חינמיות ואפשר לבדוק אותן. טורק שהומלצה מאוד נפוצה וכוללת המון המון המון אפשרויות. חשוב לשים לב שלא תלך שם לאיבוד. יש מדריכי "התחלה מהירה" באינטרנט שיעזרו לך להתחבר אליה.

במקרה הכי גרוע, אם הרכיב לא יעבוד עם אף אחת מהאפליקציות האלה, רכיבים דומים עולים דולרים בודדים ועושים את אותה עבודה בדיוק. אז אם זה חשוב לך או מעניין אותך ולא סתם בבחינת "יש לי כבר אז אני אשתמש", אפשר להזמין רכיב חדש בכלום כסף.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מניסיון אישי שלי, רכיב אנג'י אכן עובד עם אפליקציית torque וכד'

מדובר על הרכיב הלבן שהם חילקו בחינם בתחילת דרכם

פורסם

היי, 

אצלי עובד עם טורקלייט ( סמסונג S10 ) בנוסף שמתי תוכנה של פורד בגירסה הנכה החינמית שלה,  מציע לחפש אם יש גרסה הכי קרובה ליצרן הרכב , נכון שזה תומך בOBDII אבל רוב היצרנים מוסיפים ומרחיבים  עליו וככל שהתוכנה מכירה טוב יותר את הרכב סיכוי טוב שתקבל יותר מידע ויותר מדויק 

עפר. 

( גילוי נאות לא מבין כלום בכלום )

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ מהאוב, אבל החלפתי טלפון אחרי יותר מ-4 שנים ואין לי מושג מה הpin כדי לחבר את הטלפון לאנג'י, 0000, 1234 לא עובדים.

למישהו יש מושג?

• תוכן חדש...