Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחת (ובטח לא הסלריו המזעזעת). חפשי קיה פיקנטו או יונדאי i10 או שברולט ספארק.

אם את נוסעת רק בעיר, אז אפשר לשקול את ה-i10 עם מנוע 1.0 - מחוץ לעיר היא חלשה מדי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שלום

מתלבטת איזה רכב לרכוש

יד 2

חייב להיות אוטומטי, יש לי רק רישיון כזה.

מחפשת רכב חסכוני ואחזקה זולה. 

תודה

אף אחת מהמכוניות האלו לא באמת אוטומטית. זה גיר רובוטי חד מצמדי שאומנם יודע להחליף הילוכים לבד אבל קשה לקרוא לזה אוטומטי. על מנת שיעבוד סביר נדרשת התערבות של הנהג בהחלפת הילוכים.

חפשי משהו אחר.

פורסם (נערך)

^

אתה שולל כל רכב רובוטי חד מצמדי באשר הוא וחבל,

לדעתי אם תמצא אייגו/C1/108 במצב טוב שלא חסרות כאלה, מדובר ברכב מעולה, זריז, ואמין מאוד, וגם די נעים לנסיעה למרות שמדובר ברובוטי חד מצמדי, זו דעתי, אך כן מסכים שלא כל רובוטי חד מצמדי מומלץ.

ובכלל, פות"ש, מה התקציב?!

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

הייתי בודק גם את הספייס סטאר, הוא חסכונית מאוד, זריזה יותר מהאופציות שהצעת, גיר רציף נעים מאשר רובוטי, מרווחת ובעלת תא מטען גדול יותר, איבזור עדיף.

לרעה היא רועשת ורוכנת בפניות יותר המממוצע.

זה הסיכום שלי:

סיכום ספייס סטאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^

אתה שולל כל רכב רובוטי חד מצמדי באשר הוא וחבל

זה לא מה שכתבתי.

לא מופע שם "שולל כל גיר רובוטי חד מצמדי".

• תוכן חדש...