Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

היבואן אומר 120,000/5 שנים, לפי מפרט.

גם אני שמעתי שמעתי שבעולם כתוב משהו אחר, אבל לא נכנסתי לזה לעומק.

בפועל, ראיתי אותן עם אותה רצועה גם 8-10 שנים.

אם לקחת את הסיכון זו ההחלטה שלך :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

לפני קצת יותר משנה עזרתי למישהי לקנות פוקוס 2009. הרכב היה בן 10 עם 160,000 ק"מ ועדיין עם הרצועה המקורית.

כמובן שהרצועה הוחלפה מיד לאחר הקנייה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
היבואן אומר 120,000/5 שנים, לפי מפרט.

גם אני שמעתי שמעתי שבעולם כתוב משהו אחר

המלצה לתנאי שימוש רגילים - כל 8 שנים או 160 אלף ק"מ.

המלצה לתנאי שימיש קשים כל 5 שנים או 120 אלף ק"מ. הרבה יצרני רכב סבורים שבארץ קיימים תנאי שימוש קשים ומתחים לטפל לפי המפרט של תנאים קשים.

פורסם

לא רכב ליסינג.

תנאים קשים זה למשל אקלים קר או חם באופן מיוחד, לחות גבוהה, אבק רב, איזור הררי או נסיעה במרבית הזמן בעומסי תנועה, נסיעה במרבית הזמן למרחקים קצרים, גרירת נגרר.

חלק מהיצרנים חושבים שבארץ מתקיימים מספיק מהתנאים האלו על מנת להנחות את כל הצכומיות שהם מוכרים לארץ לטפל לפי מפרט של תנאים קשים. שזה אומר לדוגמא טיימינג כל 5 שנים במקום כל 8, טיפול כל 15 אלף במקום כל 20, פילטר אוויר כל 45 אלף במקום כל 60 וכו'.

פורסם

לפני שלוש שנים רכשתי פוקוס בת 11 עם 100000 ק"מ. רצועת התזמון לא הוחלפה מעולם - החלפתי זמן קצר אחרי הרכישה.

בערך של הרכב היום - שווה להחליף, רצועת תזמון שנקרעת גורמת נזק יקר לתיקון, שבד"כ לא שווה לתקן בגלל הערך הנמוך של הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתה לי בעבר פוקוס דור ראשון ידנית.

טופלה אצל היבואן ואכן היתה אי התאמה בין ספר הרכב, המלצות היבואן והמלצות היצרן לישראל.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

החלפת רצועת תזמון בפורד פוקוס דור שני לא מאד יקרה (כ-1500 ש"ח בערך) לכן לדעתי אם יש ספק - עדיף להחליף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...