Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש. טוב שהלכת עליה ולא מעזדה 2. הסיאט הרבה יותר. מרגשת וטכנולוגית.

לא אהבתי את העיצוב המשעמם יחסית של המזדה. במילא הייתי נעול על האיביזה, גם בגלל האיבזור הלוק הספורטיבי ובאמת התאים לי מכל הבחינות.

לא רוצה להגזים אבל העיצוב של הפורנט קצת מזכיר את הקווים של AUDI, אבל רק מזכיר חח .

פורסם

מצד שני אותם בולמים קשים יהיו יתרון בכביש מפותל..

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
17,000 ק"מ לרכב שעלה על הכביש, אני מניח, לפני פחות משנה. זה מעל הממוצע ידידי...

אתה יודע חודש עליה לכביש?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מי דיבר על גיר טיפטרוניק? (עזוב שאנשים לא משתמשים בזה בכלל). ברוב הרכבים יש DSG או תיבה אוטומטית רגילה שנותנת לך הילוך D, ובמקרה הטוב, גם 2-3. ולא אמרתי שהגיר לא יוריד הילוך בעליה, אתה פשוט תצטרך לאנוס את דוושת הגז בשביל שזה יקרה וגם אז - נהג עם רכב ידני ישאיר לך אבק.

על מה אתה מדבר בכלל ה DSG זה אחד הגירים הכי מהירים שקיימים, נגיעה בדוושה והילוך יורד מטה בעשירית שניה, בכלל אם יש לך מצב ידני או מצב ביטול ECO.

כשזה עובד זה עובד מצויין וחלק, כשיש בעיות בגיר זה כבר משהו אחר.

אתה מדבר על אוטומטיות ישנות של פעם, ה DSG עובד בכך שמתאים את המומנט האידיאלי לסל"ד בכל רגע נתון.

זה הדבר היחידי שאני אוהב בגיר הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
על מה אתה מדבר בכלל ה DSG זה אחד הגירים הכי מהירים שקיימים, נגיעה בדוושה והילוך יורד מטה בעשירית שניה, בכלל אם יש לך מצב ידני או מצב ביטול ECO.

כשזה עובד זה עובד מצויין וחלק, כשיש בעיות בגיר זה כבר משהו אחר.

אתה מדבר על אוטומטיות ישנות של פעם, ה DSG עובד בכך שמתאים את המומנט האידיאלי לסל"ד בכל רגע נתון.

זה הדבר היחידי שאני אוהב בגיר הזה.

כל גיר אוטומטי מתאים את ההילוך האידיאלי בהתאם לסל"ד ולמהירות. זה לא רק ה "DSG". למעשה גיר ה- DSG הוא אחד ההכי מושמצים וגרועים בתעשיית הגירים, אם לא הגרוע והמושמץ ביותר. תריץ חיפוש בפורום או בגוגל. אולי אני ואתה נהגנו על רכבים שונים עם DSG או גיר אוטומט סטנדרטי עם 4 הילוכים. אבל בכל מקרה זה ממש לא "נגיעה בדוושה והילוך יורד מטה".

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

ההשמצות/ ביקורות נשמעות כלפי רמת האמינות שלו.

מבחינת אופן פעולה אשמח למקור שמתאר את הגיר כנוראי כול כך, מנסיון שלי זה ממש לא ככה.

היתרון ברכב עם dsg שהמנוע שמוצמד לרכב הוא טורבו כך שאין סיבה לרמוס את הדוושה.

• תוכן חדש...