Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מחירונים 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה להתייקרות של הקורולה בנזין היא 'דחיפה' לכיוון ההיברידי.

אם הפער היה גדול יותר, אנשים שמגיעים להיברידי מתוך שיקול של חסכון, כבר יקחו את הבנזין. אבל ברגע שהפער מאוד זניח, הקניה של ההיברידיות גבוהה יותר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העלייה של הE-TORN משקפת את המס חדש?

זה העלאה ב30 אחוז לא כולל ה10 אחוז שכבר שולמו בעבר.

אחרת לא ברור לי מדוע המחיר שלה עלה.

לדעתי כך או כך, ההקצאה לדגם הזה תהיה מאוד אם בכלל,

עקב הרצון של הייצרניות לעמוד בתקני הזיהום באירופה.

פורסם

מה קרה שה-500 נעלמה מהמחירון של סמל"ת? לא מופיעה שם כי אין שינוי במחיר או כי יפסיקו את השיווק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה נובע כנראה מסבסוד צולב, העלו את מחיר הבנזין כדי להעלות פחות את מחיר ההיברידי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לפעמים ההתייקרות לא מקבלת ביטוי במחירון הרשמי ובאה לידי ביטוי בשטח בהקטנת הנחות ובייקור אביזרים וכו'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה קרה שה-500 נעלמה מהמחירון של סמל"ת? לא מופיעה שם כי אין שינוי במחיר או כי יפסיקו את השיווק?

גם דגמי סובארו לא מופיעים.

פיאט בארץ נשארו רק עם ה-500 והמסחריות, אחרי עצירת ייבוא הפנדה והפסקת ייצור הטיפו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
העלייה של הE-TORN משקפת את המס חדש?

זה העלאה ב30 אחוז לא כולל ה10 אחוז שכבר שולמו בעבר.

אחרת לא ברור לי מדוע המחיר שלה עלה.

הנחה מוגבלת עכשיו ל-75,000 ש"ח לפי הבנתי

פורסם
מה הכוונה ב"הסדרה"?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פיקוח שלא יעלו מחירים סתם כי הם יכולים. אבל זה ויכוח נושן. וכל עוד פרקטיקת הליסינג קיימת ולאיש בממשלה זה לא מזיז - היבואנים ימשיכו בה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פיקוח שלא יעלו מחירים סתם כי הם יכולים. אבל זה ויכוח נושן. וכל עוד פרקטיקת הליסינג קיימת ולאיש בממשלה זה לא מזיז - היבואנים ימשיכו בה.
כל עורכי הדין גובים את אותם המחירים?

בא אליך לקוח ודורש ייצוג ב-1000 תיקים, תתן לו מחיר כמו שאתה נותן ללקוח שביקש ייצוג בתיק בודד?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה מתייחס רק לפן השני שכתבתי, ולא לראשון.

בכל מקרה, בדיוק הדוגמה במשפט הראשון לך ממחישה את כשל שוק הרכב: לא כל עורכי הדין גובים את אותו מחיר עבור אותו שרות. וכשאחד מעלה, השני לאו דווקא.

פורסם

בגזרת המחיר של המשפחתיות כולם מיישרים קו עם המחיר החדש - 135 אלף.

אצל סקודה פשוט הפסיקו את השיווק של גרסת ה-1 ליטר, ו-135 אלף נהיה המחיר של ה-1.5 הבסיסי

אוקטביה 2 ליטר ירדה מההיצע.

בגזרת פאביה משום מה במחירון מופיעה כעת רק הגרסה הידנית, הגרסאות האוטומטיות ירדו מהמחירון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עם ענייני הליסינג יש עיוותים והטיות ואולי אף הטעיות.

אולי יש מקום לרגולציה וקצת הסדרה.

אבל הרעיון הבסיסי שהיבואן קובע את המחירים ויכול לשנות אותם נראה לי בסיסי בשוק חופשי

פורסם
אתה מתייחס רק לפן השני שכתבתי, ולא לראשון.

בכל מקרה, בדיוק הדוגמה במשפט הראשון לך ממחישה את כשל שוק הרכב: לא כל עורכי הדין גובים את אותו מחיר עבור אותו שרות. וכשאחד מעלה, השני לאו דווקא.

מהיכן אתה יודע? יש מחירון לוי יצחק למדידת השירות של עורכי הדין?

הנה רעיון לפיקוח על שוק נוסף, מהיום נפרסם את מחירון פומבי לכל עורך דין. נעשה אחוזי הפחתה מהמחירון לפי אחוזי ההצלחה של התיקים שהעורך דין ייצג.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עם ענייני הליסינג יש עיוותים והטיות ואולי אף הטעיות.

אולי יש מקום לרגולציה וקצת הסדרה.

אבל הרעיון הבסיסי שהיבואן קובע את המחירים ויכול לשנות אותם נראה לי בסיסי בשוק חופשי

אני איתך. לו היה מדובר בשוק חופשי. אבל זה לא.

• תוכן חדש...