Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20 מול הפיגו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי אופציה לליסינג ל3 שנים לאחד משני הרכבים האלו. הגרסאות של הפריים (ליסינג) והאקסס. מבחינת נוחות, זריזות, חדירת רעשים (משגע אותי) למה העדיפות?

אין כרגע אופציה לנסיעת מבחן.

הלב נוטה ל208, האם יש לi20 עדיפות עלייה?

מציין שוב שזה ליסינג, סחירות לא מעניינת..

פורסם

הייתי מעדיף את 208.

מבחינת נוחות היונדאי לא הייתה לי נוקשה הן מבחינת המושבים והמתלים.

שני הרכבים זריזים עם גיר לא רהוט במצב של פקק/זחילה, או בהאצות קלות- יש רעידות אם כי לא כולם מרגישים/משנה להם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי רועשת מאד,הפיגו מבודדת יותר טוב,מבחינת נוחות הפיגו משמעותית יותר נוחה,היונדאי נוקשה ומתרסקת על בורות והכסא לא נוח לנסיעות ארוכות יותר.

פורסם

מנסיון שלי היונדאי לפחות עם המנוע החדש אינה רועשת במיוחד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מעדיף את 208.

מבחינת נוחות היונדאי לא הייתה לי נוקשה הן מבחינת המושבים והמתלים.

שני הרכבים זריזים עם גיר לא רהוט במצב של פקק/זחילה, או בהאצות קלות- יש רעידות אם כי לא כולם מרגישים/משנה להם.

הפיגו מגיעה עם פלנטרי לא? למה לא רהוט במצב של פקק?

פורסם

מנסיון עם שני c3 עם מכלולים דומים הגיר לא תמיד העביר הילוכים בצורה חלקה.

באצה קלה כאשר הגיר בהילוך 5/6 זה מלווה ברעידות.

הנה מבחן שזה מוזכר:

https://m.auto.co.il/article/110466-test-drives-peugeot-208

פורסם

ילמדו לנהוג? זה גיר אוטומטי, פשוט לא הכי רהוט.

אישתי למשל לא הרגישה את הרעידות עד שהערתי על זה.

גם פה ברכב שונה מציינים את הבילבול בהעברת הילוכים לפעמים ואת הרטט מהמנוע בגלל התיבה.

https://m.auto.co.il/article/roadcartest/111470-road-

tests-peugeot-208

• תוכן חדש...