Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דניאל זה ברור לגמרי. גם אני לא ראיתי מעולם שום דרישה לקיום שני תקנים במקביל אצל שום יצרן.

כבר עברתי לשאלה הבאה, בטבלה השניה שהעלית הם מדברים על תקן ACEA (בכוכביות) רק בהקשר למנוע 1.4 ולא ברור מדוע. אולי זו טעות בטבלה...

זה די מתנגש בטבלה הקודמת אז אולי באמת טעות.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אולי השמן לא פוגע במנוע אבל צריכת הדלק נהייתה גרועה משמעותית.

אני גר בעמק יזראעל ונוסע כל יום לעבודה באזור השרון ולכן יכול לדגום שינויים בצריכת דלק\התנהגות הרכב באופן דיי מיידי.

צריכת דלק מדודה מתדלוק לתדלוק (לא בעזרת מחשב הדרך) עד הטיפול האחרון הייתה 1-17 (ליטר ל-17 ק"מ). מחשב הדרך אגב מראה תוצאה דומה. רכב ידני, כבישים מהירים, יוצא לשמרד אחרי הפקקים ואני נוהג מאוד רגוע לאחרונה, חוסך לי מאות שקלים על דלק בכל חודש.

צריכת הדלק אחרי הטיפול האחרון בנסיעה היום בבוקר, 1-13. אמנם זאת רק נסיעה לכיוון אחד והמדגם לא מושלם עדיין (והנתונים הם לא במדידה ידנית אלא מה שמחשב הדרך מציג), אבל אני מכיר את הרכב ויודע לזהות התנהגות שונה.

אני מניח שהתשובה היא "כן", אבל אשאל בכל זאת. הגיוני ששמן שונה יגרום לצריכת דלק כל כך שונה?

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

לא אמור במיוחד אם השמן ששמו לך כן תואם לתקנים והצמיגות. אם מה שיעשה לך את השינה לרגועה בלילה זה החלפה של השמן למה שהיה עד היום אז גש ותבקש שיחליפו כי זו זכותך לקבל שמן שחוייבת עליו לפי מקט. קצת מוזר לי שמורשה ישים מקט של שמן אחד בחשבונית ויישתמש בשמן אחר למרות שהוא תואם. גם איך הם מחשבים את העניין מהבחינה של המלאי שלהם? מקט אחר ירד מהמלאי בעוד שהמקט בחשבונית כן נשאר במלאי והוא זה שאמור להיות להם עכשיו בחוסר..לא מבין את זה.

• תוכן חדש...